Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Recseptáip Erdogán

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első képen: Deutsch Tamás és Dömötör Csaba Junckernek kampányolnak a Hősök terén 2014 májusában. A második képen: ugyanaz a Fidesz Junckert egy EU-ellenes kampány keretében, az orosz propagandától lopott Soros-összeesküvés elmélettel próbálja sárba gyalázni, közpénzből: Gratulálunk,…..
Ausztrália több szempontból is a világ egyik legsokszínűbb országa. Lenyűgöző természete és állatvilága, hatalmas mérete mellett rengeteg érdekesség is kapcsolódik hozzá, amit talán eddig nem tudtál. Az országban 1991 óta nem volt gazdasági visszaesés, még a 2008-as világválság idején sem…..
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Korábban már írtunk róla, hogy az ATV a CNN hírcsatornával kötött megállapodást, aminek első kézzel fogható eredményét hamarosan láthatják a csatorna nézői. Október 28-án, vasárnap 17 órakor indul a Newsroom című új műsor, amiben a CNN legfontosabb hírei láthatóak, magyarul. A műsort Bombera…..
F1Vitriol Megérdemelt vereség 2018.10.07 18:36:00
Miközben Lewis Hamilton minden küzdelem nélkül két hét múlva újra világbajnok lehet, nagyobb a baj a Forma-1-ben, mint elsőre látszik...
Recseptáip Erdogán 2018.10.08 13:50:27
Szép dolog a küzdősport, de nem feltétlen a színpadon. Az október hatodikai Limp Bizkit koncerten a színpad szélén álló egyik arc, aki amúgy nem más, mint az Insane Clown Posseból ismert Shaggy 2 Dope, úgy gondolta, hogy miközben Fred a Faith című dal utolsó strófáit dalolja, ő hátulról fejbe rúgja…..