Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrbánJ

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kényelmes a fotel, kéznél a chips? Transzkontinentális utunknak most következnek azok a pillanatai, amelyeket a legszívesebben visszanéznék lassítva, villogó R betűvel a felső sarokban. Felfedezünk egy teljesen szürreális amerikai autóbontót, megkóstoltatjuk Gray-jel a Bonneville-i sót, majd…..
Onlinemarketing blog OK, boomer! 2019.11.25 10:49:37
Nem gondolom, hogy a generációelméletek és azok használata tévútra vinne, sőt. Írom ezt azért, mert miközben a közösségi média marketing - és úgy általában az online marketing - óráimon tanítom a generációkat, látom, hogy a szakmán belül (és persze kívül is) egyesek szerint ez az egész csak humbug,…..
Budapest leghosszabb utcája és a város egyik legfontosabb közlekedési útvonala az Üllői út. Számos látnivaló vagy műemlék akad az út mentén vagy a közelben, ennek ellenére méltatlanul kevés hangsúly esik ezekre az érdekességekre. Mivel mostanában sokat sétáltam az Üllőin és a környező kis utcákon,…..
OrbánJ 2019.03.24 10:14:02
@teéjesenmindegy: igen és az üllői úti fuck-ra ;)
Határátkelő Magyar vagy? 2018.10.06 06:30:00
Őszintén szólva a magam részéről én soha nem firtatnám senkinek a magyarságát, mert szerintem magánügy, ki minek vallja magát. A posztot indító idézet mégis elgondolkodtató, már csak azért is, mert nem akárki mondta és főleg azért, mert nem akármilyen dolgok következnek…..