Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamerrobot

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DX-Ball egy falbontós játék Michael P. Welch által, 1998-ból, Windows platformra. Mint ahogy a főcím képernyőn is látható, ezt a játékot Michael a Megaball alapján írta meg, ami ugyanolyan falbontós játék, de az viszont már Commodore Amiga-ra jelent meg (4. és 5. verziója ingyenes is ráadásul, de…..
Teljes nevén Mystic Towers: A Baron Baldric Game, egy 1994-es izometrikus nézetű akció/logikai játék hibrid az Animation FX által, amit az Apogee (ma már 3D Realms) adott ki nemzetközileg. Eredetileg csak DOS-ra volt fejlesztve, de már Steam-en is kapható 5 euróért, DOSBox-szal ellátva. Fontos…..
A Jazz Jackrabbit egy 1994-ben megjelent DOS-os run 'n gun (olyan platformer, ahol fegyverekkel kell lövöldözni, mint pl. a Contra vagy a Megaman sorozat.) játék az Epic Megagames által, ami manapság már Epic Games néven fut és olyan dolgokról ismert, mint az Unreal Engine meg a Gears of War FPS…..
A Juggernaut Corps: First Assault egy 1998-ban kiadott játéktermi űrlövöldözős játék, a Shepherd's Worlds Inc.-től.  A történet dióhéjban annyi, hogy egy idegen faj uralma alá vett vagy akar venni 6 galaxist, és nekünk, mint Juggernaut Corps pilóta meg kell szabadítanunk a galaxisok békés lakóit a…..