Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blokkolnám

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
Az ugyebár senki számára nem jelent újdonságot, hogy a II. Orbán-kormány kifejezetten szeret államosítani. Gondoljunk csak a MANYUP-pénzekre, az önkormányzati vagyonra, a MOL-ra, vagy a Rábára. Sőt, rövidtávú terveik között a vízművek, a csatornázási művek, a…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Terézvárost eddig is szívükbe zárhatták az autósok, hiszen azon kevés helyek egyike, ahol nem 6-ig, hanem 8-ig kell parkolásért fizetni. (Ilyen létezhet egy fővárosban?) Arrafelé hatványozottabban több lehet a bírság, mégis mindig van újabb meglepetés: a Jókai utca elején…..
Schobert Norbi és fanjai első hallásra akár még örülhetnének is: cukorhiány és ennek nyomán jelentős cukorár-emelkedés jelentkezett Európában, Magyarországon pedig még az átlagnál is magasabbra szöktek az árak, és a hiány is jelentősebb. A Norbi-rajongókat azonban sajnos…..
Bár már csak évek választották el őket a nyugdíjtól, nem ültek ölbe tett kézzel, hanem saját vállalkozás elindítását tervezték. Az üzletet saját erőből nem tudták volna megvalósítani, ezért hitelt vettek fel az OTP-től. Aztán jött a csőtörés…„Három…..
Mostanában elég sokat lehet hallani arról , hogy a Duna kihasználatlan terület. Egy Budapesthez hasonló adottságokkal megáldott városban általában élénk vízi forgalom zajlik, az emberek hajóval szelik át a folyót, azzal mennek munkahelyükre, néha meg csak úgy felszállnak, a…..
Matolcsy György leendő gazdasági szuperminiszter (vagy mi) bejelentette (vagy mit csinált), hogy egy olyan állami alapot fognak létrehozni, amelybe a devizahitelesek bejelentkezhetnek, és ahol forintosíthatják hiteleiket. Ugyan ez sokba kerül a bankrendszernek és az államnak is, azonban…..
Blokkolnám 2010.05.09 16:34:37
@varvizib:
Nagyon jól átlátod és kifejted ezt a gusztustalan banki magatartást.
Én sem értem, hogy az állam hogyan asszisztálhat mindehhez.
Felveszi az ember a hitelt és tulajdonképpen ki van szolgáltatva a banknak, mert a bank azt csinál amit akar.
Én is devizahitelt vettem fel, tudtam az árfolyamkockázatról. A Chf 160 helyett 190-200 Ft, de!!! ezt mind belekalkuláltam. Még így is jobban jönnék ki, mint forinthitellel, VISZONT! a bank amit csinál az gusztustalan. Milyen jogon emeli a kamatot, ha a svájci jegybank gyakorlatilag 0-ra csökkentette az alapkamatot? Annyira morbid, hogy mármár felfoghatatlan.
Nem csinált nagy titkot Gera abból, hogy gyorshajtott autópályán, még ha nem is olyan sokkal, mindemellett viszont majdnem szétkenődött az aszfalton, amikor egy nála is gyorsabban száguldó kisteherautó sofőrje megijedt, mikor meglátta az új szélén sebességet mérő rendőröket.…..
Mocskos és undorító dolog más vagyonát megrongálni, ellopni a tulajdonát. István és sok más Ford Focus II tulaj járt már pórul - többek között a blog kemény magjának egyetlen Focus tulaja, Sugi77 is, akivel anno együtt bosszankodtunk az off topicban - amiatt, hogy az ilyen férgek…..
Blokkolnám 2010.03.24 17:24:04
@Kicsi79:
A rendszám olvashatatlan, csak az autó típusa azonosítható :(
Blokkolnám 2010.03.24 17:25:37
@tboykaa:
Tévedsz!
Ha veszek egy Skodát, VW-t, Audit, Mercit, akkor nem kell dugózással kezdenem, csak kimondottan ennél a típusnál. Tehát továbbra is azt mondom, hogy itt a gyártó hibázott.
Blokkolnám 2010.03.24 18:36:07
@Marty Mcfly:
A posztíró ahol lakik kamera van a társasházon, nem pedig kamerával vette, ahogy feltörik a kocsiját.
Az Audi és a BMW csak nem bírják békén hagyni egymást. Ennek a marakodásnak egyrészt persze megvan az a veszélye, hogy a márka arrogánsnak tűnik majd az autóvásárlók szemében, másrészt viszont megvan az az előnye is, hogy a két brand valós vagy látszatharca határozza meg az…..
Blokkolnám 2010.02.16 16:18:31
@=Daniken=:
Bocs, de a Ford mióta is van kínai tulajdonban?
Lemaradtam volna valamiről?
Gabello pár másodperces különbséggel két cserbenhagyásnak lett áldozata, először a beleszálló Fiat által, aztán meg egy tanúskodni nem akaró, ámde kíváncsi bámészkodó által. Innen is gratulálok nekik. És persze ennél a résznél még nem lesz vége a történetnek... Azt…..
Blokkolnám 2010.01.29 14:56:01
@bojl: Neked tényleg ez az első gondolatod egy ilyen történet után?
Valami baj van a fejedben...

Nem hiszem el, hogy a Váci út nincs kamerákkal lepásztázva a környéken... :S
Biztos lesz, aki majd jól megmondja a monitor mögül, hogy Maestro helyében simán megállt volna, vagy kikerüli a piroson átszáguldó Opelt, mert csak reflexek kérdése az egész, a többiek számára viszont rávilágít a lenti történet arra, hogy lehetünk bármilyen profi…..
(Nem hallott még a legnagyobb magyar netes kereskedelmi botrányról? Itt elolvashatja a Homár összes PPO-s posztját!)Bár a magyar internet legnagyobbszabású átverését csak 2009-2010 fordulóján követte el az autópálya-matrica- és telefonfeltöltés-kereskedelemmel foglalkozó PPO,…..
Mindenhonnan azt lehetett hallani év elején, hogy megszűnt létezni a zöldkártya, milyen jó lesz nekünk, hogy mostantól beépül a műszaki vizsgába. Rolf tegnap vitte vizsgára az autóját, ahol a biztonság kedvéért azt is megnézték, hogy eredeti-e az autó, az nem számít…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..