Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lózung

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nicholas a mai órán, mint már sok másikon nem órai tevékenységet végzett: magnót v. CD-lejátszót hallgatott padtársával. Szaktanári intőben részesítem." Két kérdés. Egy, kínai piacon vett kis rádiót hallgattunk, ami el is lett véve, tehát hogy akkor miért kell két nyilvánvalóan nem igaz dolgot…..
Pilu Íme az ORTT hivatalos lapja 2010.02.06 16:20:00
Nemrégiben írtam az abszurdisztáni ORTT-ről, egészen pontosan a Fidesz által oda delegált Szalai Annamáriáról. A történet lényege egy mondatban annyi, hogy az említett hölgy hivatásszerűen aggódik gyermekeink egészséges lelki és szellemi fejlődéséért, hajdanában egy…..
Isten az atyám, nem akartam többet foglalkozni a magyarságszakértő Dzsudzsák középpályással, de ő jött helybe a kötényért. Annyi történt, hogy több lap szerint is azt nyilatkozta a magyar-svéd meccs másnapján, hogy "aki azt mondja, hogy Magyarország jogosan kapott ki, az…..
Letizia Morattinak, Milánó polgármesterének – férje, az Inter első emberének testvére –, rendelkezése nyomán a lombard fővárosban a 16 év alatti fiatalok nem ihatnak alkoholt. Egyelőre csak egy kísérletről van szó, szóval próbajellegű a rendelet. Moratti – volt…..
B-oldal Bruce Lee emlékére 2009.07.21 07:33:00
1973. július 20-án hunyt el a legendás Bruce Lee. Halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok, mely a tényt nem másítja meg: minden idők legnagyobb harcművészét vesztettük el. Visszaemlékszem gyermekkoromra, mikor szájtátva néztük filmjeit, mi is tudtunk karatézni, mi is…..
lózung 2009.07.21 10:42:14
@Nick_: Van olyan érzésem hogy a fent nevezett két urat pillanatok alatt laposra verte volna. Ő volt a legnagyobb, és az is marad. Amíg világ a világ és három nap
Fideszfigyelő A Fidesz Retkese 2009.07.20 16:41:00
A sajtó legnagyobb része – teljesen jogosan – azt firtatta, hogy Retkes Attila SZDSZ elnök jogosan kapott-e pénzeket attól a kuratóriumtól, amelynek maga is tagja. Ennek ellenére még kishírként sem jelent meg jobboldali portálokon a veszprémi fideszes képviselő…..
Rejtő Jenő: A láthatatlan légió (r. Tamási Zoltán) Az egy szerencsétlen Bujtor-filmen túl egy régi szkénés Piszkos Fred-feldolgozást is láttam, de alapjaiban Rejtő nekem olvasmány- és képregényélmény - a sárga sorozat nagy részét odavissza olvastam párszor és a zseniális képregények is megvoltak.…..
Sokakat kínzó kérdésre kerestük a választ barátaimmal, amikor kitaláltuk, hogy lecsózni és borozni fogunk. Elképzeléseink voltak arról, hogy miket bontsunk, a végére tulajdonképpen válaszunk is akadt. Próbálkoztunk a triviálisnak tűnő fröccsel, markáns fehérből készítve,…..
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
Nem tudok elmenni amellett a hír mellett, hogy Csehországban milyen jól bevált a több-biztosítós rendszer (és persze az is eszembe jut kapásból, hogy a cseh orvosok kifejezetten üdvözölték a vizitdíj bevezetését, és a jónép se lázongott ellene). Ilyenkor az ember csak a fejét…..
  Tudom, hogy a halálbüntetés témája olyan lerágott csont, amelyet már a kutya sem szívesen ás elő, ráadásul a vita felmelegítése teljesen terméketlen, hiszen részben alkotmánybírósági határozat, részben az uniós jogrend miatt eleve kizárt, hogy azt…..
A magyar ember olyan, hogy meg akarja mutatni az úgynevezett világnak. A magyar embernek Nobel-díjas író kell, Puskás Öcsi tucatjával, szupersztár a popzenében, hetedhét országra szóló piros konyha. A magyar ember szeretné azt is, ha közel és távol mindenki megtudná, sőt…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Az a mázli, hogy az átkosban annyi tévéfilm készült, hogy bármikor, bármennyit elő lehet belőlük szedni az archívumból. Van például délutáni krimink is, igaz, a Kémeri nem akkora költségvetésből készült, mint egy brit Agathe Christie, vagy Sherlock Holmes-adaptáció, és…..