Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retrurn

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltűntem, mert teljesen besüppedtem a világomba, szorri!Általában precíz embernek tartom magam, olyannyira, hogy még az önéletrajzomban is bátran feltüntetem, ennek ellenére most freestyle storytelling üzemmódba idedzsemmelek mondjuk a társakról pár gondolatot, mert energa kapacitásaim a…..
(mini update: azóta se sikerült a kibaszott étkezésem és az étvágyam az iskola üteméhez igazítani és mivel a reggeli totálisan meg van fúrva, omlik az egész nap, mint egy pihés kártyavár. ez azóta is nagyon zavar és ezen szempontból alig várom, hogy vége legyen.) Amikor ezt írom már a suli felénél…..
Mivel a közszférában voltam, két hónapos volt a felmondási időm, így nyilván ennek megfelelően is jelentkeztem mindig minden iskolához. A felvétel híre után két "feladatom" volt ebben a két hónapban: 1. Az ember válláról lehull egy addig nem is feltétlen érzett teher, ami a munkahelyén volt; a…..
Tehát harmadik iskola, oké. Beadtam, de mindennek van határa, szép dolog ezt felismerni. Volt (van) annyi önkritikám, hogy tudtam, hogy ez lesz ebben a session-ben az utolsó. Az előző két iskolával való baszakodás és a konkrét tetteket megelőző "elhatározási szakasz" együtt több hónap volt, és…..
Miután tehát tisztázódott, hogy agyban kell rendet tenni, a lelkesedési amplitúdóm is helyreállt, így beadtam a jelentkezésem egy másik iskolába.A sztenderd jelentkezést követően sebtiben felvették ők is velem a kapcsolatot és csakhamar visszaköszönt a nemezisem, az online logikai teszt. Kellemes…..
Tarantinoi idősíkokon ugrálás keretein belül, mellékágon most a jelenbe adok egy apró, mellékes betekintést. Tervezek elmélkedni az otthon-iskola távra "pocsékolt" időről, de mióta biciklire pattantam, úgy érzem, mintha egy live action ország imázs videóban szerepelnék, aki napi kétszer sightseeing…..
A Green Fox (továbbiakban GF) ELSŐ felvételi lépcsője (miután beadtad a jelentkezésed és a hozzátartozó alapadatokat) az automatizált videóinterjú.Aki ezt baszdmeg kitalálta.....A GF teljes körű tájékoztatást ad róla, hogy ez mégis mi a fasz és hogyan is működik, pár próbát csinálhatsz is. Én…..
Általában az első lépés ugye az, hogy beadjuk a jelentkezésünket az adott iskolába!No igen, de van egy testes nulladik!Nem szeretek más pénztárcájában kutatni, keresni, pofátlanul megmártózni, mint érett süldő a tacsakos dagonyában, DE minden klasszikus rosszindulat nélkül(!) érdekelne, hogy kinek…..
Retrurn 2018.10.15 16:48:57
@will: Ehhez azért tegyük hozzá, hogy a Codecool 12 hónapos tanfolyam :)
Üdvözlet Olvasó! A blog létrejöttének lényegi apropója a napjainkban lassan trendre igencsak trenírozó és szerfelett népszerű programozó iskolák mivoltja. Hiszen már a könyökünkön jön ki a "Bárkiből lehet programozó!" szlogen és az egyes iskolák is büszkén emelik almuk fiait/lányai a nagyközönség…..