Regisztráció Blogot indítok
Adatok
espadazo - Játékbolt:

6 bejegyzést írt és 1950 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk a mindennapi Kína utálat egy jelentős toposzához. Mert az általános közvélekedés szerint Kínában kutyát esznek ebédre és vacsorára. (Tegyük hozzá a kutyahús evés más ázsiai országokban is létezik, sőt  dél-amerikai országokban is.) A dolog több oldalról…..
Most egy olyan játékot mutatok be nektek, ami mind a mai napig gyártásban van és megvásárolható. Ez nem más mint az oktatási célokra kifejlesztett Babilon építőjáték (vagy Babilon golyó). A helyesírás vita tárgyát képezheti, de I-vel és Y-al írva is kiadták a…..
Szeptember 1-jén indul a FEM3 vadonatúj, élő magazinműsora, a FEM3Café. Hogy aztán egy ilyen műsornak mi értelme van, az majd kiderül, mindenesetre a műsorvezetők között tényleg ott lesz Berki Krisztián, a TV2 jelen állás szerint legértékesebb portékája, aki az Epizód…..
Csodálatos hír a Gmail-es címmel rendelkezőknek: az e-mail fiók kigazolása mától sokkal egyszerűbb lett. A Google bejelentése szerint a „Leiratkozás” gomb a lap tetejére, a feladó e-mail címe mellé került, hogy könnyebben leállíthassuk a hírleveleket, a közösségi…..
A családterápia mestere, Virginia Satir viszonylag korai művében, a Conjoint Family Therapy-ben olvashatjuk a következő megszívlelendő tanításokat.Az alacsony önértékelésű ember sok-sok szorongást és bizonytalanságot él meg önmagával kapcsolatban. Ez fakadhat abból, hogy gyerekként és fiatalkorában…..
espadazo - Játékbolt: 2014.06.08 20:12:20
@Krisz11: Mert áldozatok áldozatai vagyunk :-(
A Secret nevű alkalmazás pontosan az emberi kíváncsiságra, és titokfüggőségre építve tesz szert bődületes népszerűségre: teljes anonimitás mellett lehet megosztani mindenfélét, ami a kis szívűnket nyomja, és lehet olvasgatni a másokét. Az app azonban megmondja, hogy ha az…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
150 ezer forint – nagyjából ennyibe kerül ma egy ingyenes szülés Magyarországon. Ennyit kell, de legalábbis ajánlott fizetni hálapénzként az orvosoknak, szülésznőknek. Van olyan is, aki elvből nem fizet, de ilyenkor nagyobb az esélye, hogy olyan ellátást is kap. A Fizettem.hu-ra…..
A Facebook szabályai rengeteg vitát generáltak már, ezek közül az egyik állandó a meztelenség kezelése. Most egy női testeket művészi igénnyel festő művész képeit tiltotta le a közösségi oldal, mondván, az pornográfia. Igaza van? Matt Huntleyt elég kellemetlen…..
A folytatás: http://sohajok.blog.hu/2014/01/13/egy_kor_hajnalaA szülők azt hiszik, hogy a gyerekeiket az utcán várják a legnagyobb veszedelmek, pedig sokkal nagyobb károk keletkezhetnek bennünk otthon, a TV előtt. Családi csomagban kapjuk az agymosást, kicsiknek és nagyoknak egyaránt…..
Szeretnéd, ha a lehető leghatékonyabban tudnál tanulni? Akkor próbáld ki a mind a két agyféltekét összehangoló gyakorlatokat! Sokkal több mindent tudsz majd elsajátítani, ráadásul rövidebb idő alatt!  1. gyakorlat: keresztbelendítés Minden olyan gyakorlat, amely során…..
espadazo - Játékbolt: 2013.12.03 10:23:39
A szórólapozás agresszív alfajával találkozott naiv lakó házuk bejárati ajtaján. A jelek szerint vegyi eszközök nélkül nem lehet eltávolítani a Pizza King reklámját az üvegről: Az alábbi matricát a panelházunk bejárati üvegajtajára ragasztották tegnap éjjel. Nem tudom,…..
Különös okból szakított félbe egy harmadosztályú, brazil bajnoki mérkőzést a játékvezető. Az asszisztensét ugyanis megtámadta egy madár. A kolléga egy ideig igyekezett paralel madármegfigyelést végezni és a dolgát is ellátni, de a repdeső állat csak nem hagyta…..
espadazo - Játékbolt: 2013.10.20 13:09:52
@zZz: Pontosan. Nekem sem volt semmi reklám.
A UPC ma délután jelenti be hogy 240 megabájtos internetszolgáltatást is képes már nyújtani. Üröm az örömben, hogy a a kiszivárgott bejelentéssel kapcsolatban a UPC felhasználói ahelyett, hogy átadták volna magukat a felhőtlen és optimista derűnek, inkább panaszaikkal, pikirt…..
08.14.-én a koradélutáni órákban a mobilparkolási rendszer megdöglött. Valószínűleg ezreket büntettek meg, akik vagy azt hitték, hogy lassan jön át a visszaigazoló sms vagy kifizették a maximumot, mert nem tudták leállítani a parkolóórájukat. A parkolómaffiákok azonban ezt…..
espadazo - Játékbolt: 2013.08.15 12:09:13
@Gera: Nem ismerem az árakat :-( Lehet elég lenne, ha csak a feje élethű! :-) Nagymamásban nem olcsóbb?
espadazo - Játékbolt: 2013.08.15 12:20:02
@Putyur: Úgy kell neki lefotózni az autót a jegy nélkül, hogy látszódjon minden. Készít egy képet, hogy ott ül Margit kormánynál és nézi, azzal elég egyszerűen vitába lehet szállni.Majd lehet mondani, hogy megdermedt az ijedtségtől, nem köteles mindenki hadonászni a kezével, aki autóban ül.
espadazo - Játékbolt: 2013.08.15 12:22:20
@Putyur: Ja, és azt meg hogy bizonyítsa, hogy már 6 perce ott van valaki, ahhoz 6 perccel azelőtt kellett volna fotózni, ami meg személyiségi jogokba ütközhet...
Mint az várható volt, kifelejtették a nyári fesztiválokat a retardált dohánymutyitörvényből, ezért most naponta 2-3x mehet ki 20-30 ezer ember a Sziget idején cigit vásárolni a szárazföldre, ha elhagyja a dobozát részegen/lelejmolják a punkok: Gyulay Zsolt fontosnak tartotta…..
A tej(termékek) fogyasztása körül már évek óta megy a huzavona, most éppen jó, sőt nélkülözhetetlen, fél év múlva viszont minden civilizációs problémáért felelős, és de főleg rákot kelt. Tény, hogy az élelmiszeripari lobbi bármilyen termékről képes elhitetni velünk,…..
Rendőr ismerőseim gyakran mesélik, hogy a betörők előzetesen feltérképezik azokat a  családi- házakat ill. azok környezetét, ahova később betörnek. Tippadókat is bevonnak esetenként, de ők személyesen is megfordulnak a célpontul kinézett családi ház környékén. Adatokat…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
espadazo - Játékbolt: 2013.04.20 16:00:12
@cellular: Az olaszoknál, spanyoloknál soha nem láttam ezt a vicsorgást, amit a magyar művel. Spanyoloknál mosolyogva megveregeti a vállad, ha haladni akar és a másik udvariasan elengedi. Valahogy jobban szocializálódtak. Ide leírt szabályok kellenek sajnos...