Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TáltosÁkos

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani alkalommal egy újabb gyorséttermet próbáltunk ki. Ez pedig a KFC volt, pontosabban a Budapestről kivezető M3-as autópálya melletti Kfc. Természetesen maga az ételek eléggé standradizáltak tehát mindegyik Kfc-ben ugyanazokat az ízeket kaphatjuk. Szavazásunk során a csípős csirkehusos…..
Hamburpest Epic Burger értékelés 2018.11.24 13:15:47
A következő választott hamburgerezőnk az Epic burger volt a Corvin sétányon. A honlapjuk alapján döntöttem úgy, hogy ezt a hamburgerezőt fogom meglátogatni. Már a honlapjuk is nagyon megfogó volt és a teljes étlapot is meg lehetet találni ami naprakész volt. Hétfőn 5 óra körül voltam az étteremben,…..
Ádám: Én azért szeretem mert egyszerű étel viszonylag, szendvicshez hasonlitanam de annál sokkal de sokkal finomabb és teljesen jól működik egy főételként is nem pedig csak egy délutáni snacknek mint egy szendvics ezen túl még érdekes számomra, hogy mennyi féle módon el tudják készíteni és hogy…..
Ha már hamburgerekről írunk, nem mehetünk el a közkedvelt, közismert McDonald’s mellettsem. Ki ne ismerné ugye ezt a világmárkát akik már évtizedek óta vezető szerepet töltenek bea piacon. Úgy döntöttünk mi is eszünk ott egy jót és értékeljük is őket. Le kell szögezni, hogytermészetesen nem…..
Hamburpest Cheche nemburger 2018.10.21 07:23:35
Következő állomásunk a Cheche Nemburger foodtruckja volt ami az Allee bevásárlóközpont mellett található. Egymás mellett helyezkedik el néhány db. foodtruck de a Cheche jól felismerhető jellegzetes sárga színéről.  A választék egyébként nem olyan nagy ezt már a honlapon előre is láttam, viszont…..