Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorakiss9

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta elindítottuk blogunkat, 11 kézműves hamburgerezőben jártunk. Ettünk vegán hambit, csirkés hambit, ananászos hambit, finomat, kevésbé finomat, csipőset és édeset. De ami miatt elkezdtük ezt az egészet, az az, hogy megtudjuk melyik a legjobb kézműves hamburgerező. Összesen 11 helyet…..
Mai esténket azzal töltöttük, hogy a Buddies burgert próbáltuk ki nem messze a Blaha Lujza tértől, a Somogyi Béla utcában. A Kálvin téren is található egy éttermük, de sajnos mi vasárnap estére éheztünk meg egy hambira, így már csak ez volt nyitva.  Mivel a héten volt a hamburgerező…..
A Hamburpest a héten úgy döntött, hogy kicsit kilép a komfortzónájából és a sok hamburger evés után próbál otthon összerakni agy jó kis hambit. De nem álltunk meg annyiban, hogy mirelit husit veszünk, meg zacskós bucit, nem-nem! Mindent mi csináltunk kézzel-lábbal. Na jó, lássuk be lábbal nem.…..
Hamburpest Bamba Marha Burger 2018.10.26 14:39:33
A héten is kipróbáltunk egy új hamburgerezőt, amely nem más, mint a Bamba Marha. Már a nevén is jót kuncogtunk, szerintünk nagyon frappáns és ötletes. A városban több helyen is kipróbálhatjuk, van éttermük a Deákon, a Bazilikánál, az Oktogonon és a Ferencieken. Mi a Deákra mentünk…..