Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FradiDani

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Ha már egyszer a Rákóczi úti tudományos falfirkák kapcsán elkezdtünk geológiával foglalkozni, akkor folytassuk ma is. A fenti ammonitest a Fészek Klub bejáratánál fényképeztem telefonnal. Jó harminc centis példány. Persze nem kell hasra esni tőle, sok őslénylenyomat…..
Túlélőtúra 2012 Mi is ez? 2012.01.15 17:53:00
Elmúlt héten, pár haverral elhatároztuk... :) Na jó, kb egy 2 hete beszélgettünk a barátaimmal, hogy el kéne menni és valahol egy erdőben tölteni minimum egy éjszakát. Természetesen eszünkbe jutott Mirko Vosátka könyve és Bear Grylls TV műsora, amely további lenduletet adott,…..
    Kismilliószor hajtottunk már el mellette. Első alkalommal jót röhögtem a nevén: Szajnapart Kisvendéglő. Tudni kell, hogy lehetetlen helyen, a XVII. kerület egyik forgalmas útja, a Czeglédi Mihály u. szélén, egy kanyarban áll ez az elhagyatott étterem, a környék még…..
Tegnap este új helyszínen és időpontokban lépett pályára Csapatunk. Történelmünkben először egymás után két éles meccset játszottunk. Szerencsére nem volt sérültünk, de a tömegközlekedéssel meggyűlt a bajunk. Három emberünk a fővárosi dugóban ragadt, így csak két…..
FradiDani 2010.12.09 11:13:47
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
S4 / 1.390 cm3 / 78 PS / 125 Nm @ 3.500 / 0 - 100 km/h: 16,6 s / Vmax: 130 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
S6 / 2.308 cm3 / 150 PS / 196 Nm @ 4.200 / 0 - 100 km/h: 11,1 s / Vmax: 200 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
A neten nagyon népszerű bizonyos körökben (na ez biztos ne zavarjon, hogy ha nem tartozol oda) "Mi van a táskámban?" videóblog. Ezek a felhasználók valamiért úgy gondolják, hogy érdekelhet bárkit is az, hogy mi van a táskájukban. Itt az első hazai igazán szórakoztató…..
Köszönhetően annak, hogy az utolsó két fordulója következik az ELTE liga C/2 idei küzdelmeinek (valamint annak, hogy betegség miatt 4 napja a házat sem hagytam el, és unatkozok...) egy kis esélylatolgatás következik.Ennek egyik további apropója az, hogy Fortuna vagy a szervezők keze…..
Péntek van végre, süt a nap, nem szeretnélek Titeket nagyon megterhelni a csodálatos kis országunk egyre bámulatosabb híreivel, úgyhogy most kaptok egy csokornyit, röviden-velősen, aztán majd lehet ízlelgetni, emésztgetni ... 1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald…..
Végre nagy nehezen vége lett a választásnak és a velejáró plakát-, ígéret-, buzdítókampánynak, amit már mindenki a háta közepére kívánt. Fellélegeztünk, örültünk, hogy őszig nyugtunk lesz, de persze nem... egy szoci, ráadásul vereséget szenvedett szoci politikusnál nincs…..
A lengyelek tiszteletére tartott nemzeti gyásznapon sem pihent a szegedi MSZP, Botka László polgármester és Ujhelyi István államtitkár képviselőjelöltek átadták a REÖK-palota előtti teret, ami kiemelt uniós fejlesztésként újulhatott meg. Vagyis nem az MSZP-kormány érdeme, de…..
Két okból kifolyólag sem kell félni a kétharmadtól. Az egyik ok, hogy a 20 éves magyar demokrácia történetében nem példa nélküli a kétharmad. És milyen meglepő, pont a rettegő sziréneknek volt kétharmados többségük 1994-1998 között. Emlékeim szerint sem Lendvai Ildikó,…..
Nyilván nem, de azt azért minden szórakozáskedveló választópolgár pártfüggetlenül megünnepelheti egy szolid levegőbe öklözéssel, hogy az utolsó pillanatban talán érdekes lett a kampány. Na jó, a szenvedélyes fideszesek talán nem örömükben légbokszolnak. A vicces, de…..
FradiDani 2010.04.08 02:32:53
@Stiel: Pécsett úgy tűnik csak kétféle van, más retorika szerint magunkfajta és magukfajta :)
Jó reggelt kívánok! Reggel a kollégám majdnem az árokba hajtott, amikor meglátta az első MSZP-s óriásplakátot Biatorbágy közelében. Simán balesetveszélyes a plakát megtekintése, főleg olyan 100 km/h-nál ... Most komolyan, ez lesz az MSZP szlogenje a választásokra?…..
Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben? Egy újabb strigulát húzhatunk be, mert tegnap a minden bizonnyal Fideszes rendőrség bevarrta Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt HR-igazgatóját. A gazdaságvédelmi nyomozók őrizetbe…..
FradiDani 2010.01.07 12:26:28
@IdősAsszony: Legyen kedves és tüntesse el az avatarjából a tiltott önkényuralmi jelképeket és utána nácizzon!
bakker, mi lesz itt, mi lesz? a napokban "ütöttek" be a viktorral, most pedig nem is tudom. idézik a huszadik század vége felé jellemző egypontnullás weblapokat. remélem csak az alexa tévelyedett el erre a meleghugy vonalra, mert ha ilyen színvilággal és grafikai…..
FradiDani 2009.12.18 13:32:56
Utolsó mérkőzésünkhöz érkeztünk a D. ligában, a CSTB tartalék volt az ellenfél. Azt már mindenki tudta, hogy az eredmény lényegtelen számunkra, mert biztos feljutók vagyunk. Ennek megfelelően a csapat nagy része már a meccs előtt ünnepelt. Egy ideig bízhattunk a bajnoki cím…..
addict A nő verve jó! 2009.11.18 12:20:00
Első pillantásra hatásvadász a címadás, pedig még tompítottam is annak a kampánynak a fősorán, amelynek honlapja egy kedves "Üsd a kurvát!" felszólítással fogadja a kedves látogatót. Aki nem szereti az erőszakot, az ne is nézze meg a miniszájtot, amelyet egy a nők…..
Olyan dologról írt nekünk János, ami már megjárta a legnagyobb televíziókat is, mégsem történt azóta sem semmi. Az azóta híressé, vagy inkább hírhedtté vált Üdülő sorról van szó, ahol az élelmes autósok szeretnek időt spórolni. Igaz, hogy ez csak úgy oldható meg, hogy…..
FradiDani 2008.12.12 17:38:13