Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jannni

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Ez Minden! 2011.01.04 18:48:00
Úgy alakult, hogy a Telenor jóvoltából néhány hétig hozzám került egy Samsung Omnia 7-es telefon. Amikor decemberben egy rendezvényükön felmerült, hogy tesztelhetnék készülékeket, arra gondoltam, valami egyedit kérek, valami olyat, ami még nem volt a kezemben. Mivel az iPhone-okat…..
jannni 2011.01.05 12:04:05
@Mayday: ok, igazad. Az általad felsorolt "tények" mind igazak, illetve nem személyeskedtél egyáltalán. A tények és az abszolút nem személyeskedő megjegyzések pedig:
- (Konradnak) "írás mellett ezek szerint az olvasás sem megy".
- Konrad nem fizet elég TB-t és szüksége lesz a te adódra, amikor a gyerekei betegek lesznek
- A WP7 3 évente egyszer frissül (igaz, beszélnek januári és augusztusi update-ről
pocketnow.com/windows-phone/microsoft-has-wp-7-nodo-update-nearly-ready-mango-arrives-later-with-html5)
- A WP7 "fizetős, lopott, lassan fejlődő" (az interfész ismerős... honnan is? És az updatek kb olyan sebességel jönnek csak ki mint az Androidnál.)
- Ez a bejegyzés "nagyon benyalós-gerillamarkating szagot áraszt" és "nagyon átlátszó a szöveg". Ennek fényében a korábbi Sony Ericcson XPeria 10 tesztelés is ugyanennyire reklám volt, hiszen az is tetszett Konradnak! onlinemarketing.blog.hu/2010/04/13/tesztelek_7

Azt hiszem, a fentik alapján bártan elmondhatjuk, hogy mindannyiunknál jobban ismered nemcsak Konradot, de az embereket és a világot is!
Webisztán Miről fog szólni 2011? 2011.01.04 20:16:00
Android. Facebook. Appl... tábl... Meg pár apróságról. Év elejei jóslatunkat olvasták. Köszönjük a figyelmet...
Évi 30 milliárd forintos válságadót vet ki Magyarország a nagy áruházláncokra, így valószínűleg az Auchanra is. Nyilván tiltakozni fognak, az emberek véleménye pedig megoszlik majd aszerint hol vásárolnak, vagy hová szavaznak. Pedig érdemes jobban átgondolni a piaci szerepüket…..
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Egy hónapja már lehetett látni, hogy közel van a helycsere időpontja. A Google Trends legfrissebb statisztikáiból pedig már az is kiderült, hogy tanévkezdésre megtörtént a történelmi fordulat: a Facebookot immár ugyanannyi magyar internetező használja napi rendszerességgel,…..
Èpp annyira tisztában vagyok az országunkban ezzel a témával kapcsolatban uralkodó viszonyokkal, mint ahogy azzal is, hogy nem én fogom megváltoztatni ezt az egyébként szomorú helyzetet. Abban is biztos vagyok, hogy bőven lesznek, akik hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek, és lesz…..
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
Sziasztok!Ezt a posztot nem Afrikananács írja, mert tegnap kicsit besokallt amikor fél óra alatt több, mint 700-an jelezték neki, hogy már megy az iwiw, miért nem megy még az alkalmazás. :) Jobb híján beugrom helyette.TegnapAkadozott az iwiw és ez szemlátomást nem kicsit hergellte a…..
Sok visszajelzés jött a meghívásokkal kapcsolatban. Internet Explorer alatt állandóan szétesett a meghívás ablak, a de Firefox alatt is túlságosan nehézkes volt.Most sem hasít ugyan a barátok listájának betöltése, de a képek már nem lassítanak. Egyszerre több barátot láthatsz…..
Sokan jeleztétek, hogy nem tudjátok megtekinteni a szomszédaitokat. Köszönjük a visszajelzést, tudtunk a hibáról, csak azt hittük gyorsabban el tudjuk hárítani, ezért nem írtunk ide a blogba.Mostanra elhárult a hiba, működik a szomszédok meglátogatása!Köszönjük a türelmet...
Onlinemarketing blog Kutakodjunk 2010.07.29 21:47:00
Mostanában rengeteget beszélünk arról, mire lehet használni a Facebook-ot és a Twittert a marketingben, de egy dolog mintha kicsit a háttérben maradna. Ez pedig egy olyan valami, ami az egyik legfontosabb értékesítési megoldást, a személyes eladást segítheti. A Facebook és az iWiW…..
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
jannni 2010.06.15 12:33:51
masszázsblog Bekaphatod, köcsög! 2010.06.10 11:25:00
A Borsban van egy társrovat a kurváknak és van egy masszázsrovat.Masszázst akartam, innen választottam.Egészségszalont találtam, azt mondták, az, úgy is nézett ki.Masszőrcsaj jő, fehér köpeny, krémek, olajok, illat, Buddha.Van-e valami egészségi problémája?Jól indul.Rosszul…..
Argentína In hoc signo vinces 2010.06.07 09:55:00
A meccsek előtti pótcselekvés egyik minősített esete a sakkozás, amikor fejben, RPG jelleggel próbáljuk meg lejátszani a meccseket. Hogy rakjuk ki a hexekbe a szuperhőseinket, úgy hogy egy lépésből mattot tudjunk adni, a védelem áthatolhatatlan legyen, a középpálya szórja a…..
Argentína szurkolóblogja nagy titokban hadat üzent Nigériának, mert ki mertük mondani, amit egyébként mindenki tud, hogy Maradona egy dagadt hülye, és még csaló is. Ezt egyébként nem győzzük eleget hangsúlyozni, és addig fogjuk ismételgetni, míg a Google a "dagadt…..
Praxis Átszakították az arcomat 2010.06.03 06:00:00
Helló, Az én történetem elég új, csak pár napos. A lényeg, hogy van (volt) :) egy fogam ami rég óta beteg volt (2 éve kb), tudtam, de féltem elmenni :). Ez a fog már gyökér-kezelt, többszörösen tömött fog volt. Mivel állandóan olyan rossz íz volt a számban, eldöntöttem,…..
Ma este a Cowboys és a Wolves olyat játszott, amelyik remélhetőleg nagy lökést ad a sportnak, mert az utolsó drive-ig izgalmas, látványos, komoly ütközésekkel színezett meccset láttunk, és ne felejtsük el megjegyezni: amatőr sportról beszélünk. Pedig az első pillanattól kezdve…..
Az úszás ősi sportszáma az olimpiáknak, a kezetekben azonban csak gyors és mellúszó versenyeket rendeztek. A hátúszás az 1904-es olimpián került a programba. Az 1940-es években a mellúszók felfedezték, hogy sokkal gyorsabbak, ha mindkét kezüket egyszerre viszik át a fejük…..
Csodálatos árukapcsolás: a nyelvtanulás egyszerre tárháza a borzalmas szóvicceknek, és a művelődésnek. Doktorbácsi szerette volna, ha a felkészítik a nyelvvizsgára, aztán csodálkozott amikor bemondták az árat. Szerencsére nem hagyott bennem mély nyokmokat, de elsőként…..
jannni 2008.06.18 21:38:31
Tegnap az iszákos pincérfiú üvöltött a fokhagyma miatt, ma egy idősb úriember szeret a pohár fenekére nézni, míg nem eltűnik egy motoros találkozón - tisztára Képzelt riport. Szia Mindenkinek!Egy ideje már olvasom a blogot, és arra gondoltam, hogy én is megírom szakításom…..