Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cal Mooney

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1898. William Röntgen röntgengépeit népszerűsíti az Omahában megrendezett állami kiállításon. Tartok tőle, hogy a fotón nem látható maga Röntgen, de a krónikák szerint ott volt a vásáron 1923. Harry Houdini szabadulóművész mutatványa közben, a kanadai Vancouverben 1926. Férfi szépségverseny…..
Cal Mooney 2022.10.31 08:27:44
@hátramozdító: ZsM, azaz "Zseneral Motors" - az autó minden bizonnyal valamilyen promóciós vagy reklámcélú darab lehetett.
Cal Mooney 2022.10.31 08:29:38
@MIG-31: Logika alapján talán a tank kormányzásának elvén működött, ami ugye a jobb és bal lánctalp sebességét külön-külön szabályozta. Itt ugyanúgy a jobb és bal turbina sebességét lehetett külön állítani, bár jó kérdés, hogy ettől az első kerekek hogyan mozogtak...
Kiadó: Nail Records Honlap: www.facebook.com/wallofsleep A magyar doom metal térképét egyszerre könnyű és nehéz felrajzolni, mert ad 1: van a Nevergreen – akik azért ugye jócskán vegyítenek a "háborús" gótikából is –, illetve ad 2: van a Mood és annak "osztalékai". És hát mi ebben a bonyolult?…..
Amikor 1945-ben a szövetségesek egész Németországot felszabadították a náci uralom alól, a lakosok úgy köszöntötték a győzteseket, mint a Messiást. Amikor pedig megkérdezték tőlük, hogy mi történt az országukban az elmúlt 5-10 évben, szemlesütve válaszoltak olyasmiket, hogy "de hát annyira rendes…..
Igen, tényleg kimondtam. Mert szeretlek annyira, hogy borzalmasan szarul esik azt látni, ahogy hagyod magad agymosni és irányítani.Mielőtt hörögve védenéd a hitedet, hadd szögezzek le valamit: hited lehet, sőt legyen is. Hinni jó, és érdemes. Hinni olyasmiben szokás, ami belőled fakad, magadból, a…..