Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niké88

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Niké88 2020.11.24 09:22:39
@LaciHogyVoltol: Már az elejétől bénáznak a feliratokkal, szőke Merci képe alatt rendszeresen Vivi szerepelt, Digó helyett Renátó...
Niké88 2020.11.27 16:02:27
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
Az előző részben két családlátogatás után Niki Norbit választotta, Mili meg már a kiválasztás előtt lelépett Misitől, így Anikó sem tudott nagy show-t csinálni a megjelenésével. Ma Balázs, Zsolt és Botond mondja ki a boldogító gyere velemet, Niki Norbival, Misi meg Alexával már a nyakába is veszi a…..
Az előző részben Botond küldte haza Esztert, Misi bemutatta, hogyan kell elpancserkodni egy rongyrázós randit, Zsolt egy dörgölődzős-kenegetős randi után zavarta be Kittit a poklok házába fejni, Niki adott egy diesel maflást az ökológiai lábnyomának tök feleslegesen, Balázs meg...hát, neki van elég…..
Niké88 2019.10.17 20:32:14
@indy0311: Hát igen... főleg, hogy nem mondta meg előre, csak a recepción intézkedett a külön szoba ügyében.
Niké88 2019.10.22 11:51:09
@Regina Falange: TALÁN Misi gazdáék randija nem volt annyira gáz, a többi viszont... tényleg csak fokozódott:) Szegény Norbi, rendesen sajnáltam már, Zsolt továbbra is előadta a "minden nő a lábam előtt..." dumát és "nehogy belém szeress, mert a végén sírni fogsz", áááááááá. Evelinnél a fatuskó is kedvesebb már, vagy csak kevés volt a pia:) Botond udvariasan hárítja Dalmát, akinek már a menyasszonyi fátyol lebeg a szeme előtt, szép kis kompánia:)
Niké88 2019.11.01 18:12:19
@Sendmailto: Igen, én is nagyon vártam, de sajna, az utsó 2 rész már nem lett megírva... azért még reménykedem:)
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Niké88 2019.10.11 22:29:31
@megvagyhadnagy: Havi 1 nyaralás és havi 1 szex :)))
Niké88 2019.10.12 22:13:56
@Thats What She Said!: Én is vártam, de eddig még nem.

Döntő holnap!
Niké88 2019.10.12 22:50:25
@megvagyhadnagy: Ez tényleg már sík lapos sajna... és még hogyvolt sincs, mehh...
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Niké88 2019.10.11 11:40:54
@Unagi: Én meg remélem ebből nem lesz 2. évad! Mert, pont azok miatt, amiket írsz, számomra még az utsó Éden is jobb volt, mint ez! A LI kb. arról szólt, hogy felszínes, szép emberek pózolnak, parádéznak, meg szépeket mondanak egymásnak, némi bolhából elefánt veszekedéssel a párok között, hát, ez nulla.
Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit…..
Niké88 2019.10.08 09:56:01
@Regina Falange: Igen, túl jó hozzá, de szerintem az ilyen típusú pasi bírja, ha kiszolgálják, picit anyáskodnak felette, míg ő egy kicsit mindig "rosszfiúskodik":)
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Niké88 2019.10.04 18:08:31
@hereverő heverő: 100% EKG erre a mondatra, ami összefoglalja az egész témát: "a kölcsönös vonzalom az egyetlen ami számít - és ennek millió összetevője van."

Egyébként meg, ezek szerint a pasikra is rásütik, de a nőkre mindenképp, hogy a rosszfiúkat szeretik, nem becsülik meg azt, aki rendes hozzájuk. De ha nincs meg a kémia, azon nincs mit erőltetni. Szerintem. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell kirúgni a rosszfiút és sorban kell állni még x pofonért.
Az előző részben Niki és Balázs küldött haza egy-egy ácsingózó jelentkezőt, ma is tovább hasítunk a szerelem traktor kerék hasította nyomvályújában: ebben a részben Zsolt és Misi lesz kénytelen összetörni egy-egy rajongójuk szívét; bár zsolt elég alternatív módját választotta a kiválasztásnak, Misi…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Niké88 2019.09.30 10:35:56
@innovation: Tibi tud valamennyire beszélni, csak amikor elhagyja a száját egy-egy: teccessz, hát úhh...

Így, hogy felfedtétek Dia kilétét, már érthető, miért lehetett Luna szájáról a b.meg - et leolvasni, amikor meglátta és ráismert, hogy ki ez.
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Niké88 2019.09.28 18:16:09
@Szoba kilátással: jajjj, akkor ezt jól félreértettem:)))
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Niké88 2019.09.27 09:53:17
@indy0311: Hát, igazi NŐ-t és FÉRFI-t az ilyen műsorok nyomokban sem tartalmaznak:)) Igen, még Helga lehetett volna a legkulturáltabban viselkedő és kinéző, de a pornós pucsítások után, hát... lesülne a képemről a bőr a szülei helyében.
Niké88 2019.09.27 13:15:17
@SLayLord: A munka viszont nem büdös neki:))) : A verseny győztesét, Szarvas Andreát három társával egy állatmenhelyre küldték takarítani, úgyhogy végre azt is tudjuk, hogy egy szépségversenyzőnek néha még macskaszart is kell lapátolnia azért, hogy kicsivel később a fején landolhasson egy korona. Egyetlen egy dolgot azonban nem mutattak a felkészítő táborból, mégpedig azt a részt, amikor a versenyzőket külön tréningezik arra, hogy hogyan tegyék kezüket a szájuk elé, miután meghallják, hogy ők kapták a koronát.
Niké88 2019.09.27 13:22:34
@introverted22: Akkor ez viszonylag egy rövid széria, hát, asszem nem is baj.
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Niké88 2019.09.23 10:26:46
@Szoba kilátással: Hát igen, Nia is volt már az Éjjel nappalban is, szal...
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Niké88 2019.09.21 22:37:46
@Chuck Νorris: Hát igen, ez így lassan egy Éjjel nappal Bp. a szigeten....
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
Niké88 2019.09.17 10:04:48
@hereverő heverő: Igen, vki kérdezte, hogy mi a különbség az Éden, meg e között. Például ez, hogy ott a kiválasztás az egymás mögé állással volt és aki mögött ketten álltak, az választott. Nekem az izgibb volt, ill. az egész műsor valamiért. Azért nézem persze:)))
Niké88 2019.09.17 14:25:12
@szociál: A cigit láttam, hogy próbálják rejteni a nézők elől, meg látom, koktélozgatnak, de amúgy itt nem lesz olyan rendes "bulika"?? :))
Volt egy kis kavarás, hogy kinek, mikor mit, nem ragozom, amúgy is képregény jött volna. Enjoy...
Niké88 2019.09.16 14:14:26
@Nethooligan: @Chuck Νorris: Na, ez lett volna az utolsó tippem:)))) Köszi a felhomályosítást!:)
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
Kedves olvasók! Tudom, hogy régen írtam, és már nem is ígérek semmit. "Lezárni" nem fogom a blogot, de aki azt reméli, hogy a korábbi irányvonalat felveszem újra, csalódni fog. Gyakorlatilag az alaptémában leírtam, elmondtam mindent, és már nem csak én, hanem sokan mások, ismert és kevésbé ismert…..
Niké88 2019.06.04 09:57:28
@dangbird: Látom régebbi a topic, de szeretném kérdeni, hogy látsz-e kapcsolódást az asztrológiai jegyek és az enneagram karakterek között? Hogy pl. bizonyos jegyek általában ilyen, vagy olyan karakterek szoktak lenni.
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Niké88 2019.02.14 13:53:36
@bElannaTorres: EKG!! Alekosz, Soma, Au - lennének "akikre büszkék lehetünk" ??
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Niké88 2019.02.13 10:33:47
@Sanda.Ipse: Én is el tudom képzelni róla... Egyébként meg egy pasi akkor is nyerhet, ha olyan gáz, mint mondjuk Soma volt, nőben egy hasonló biztos nem! - Félreértés ne essék, nem Adrit szerettem volna látni nyerni, hanem Somát NEM :)