Regisztráció Blogot indítok
Adatok
european

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
 Napjaink multikulturalizmusa, liberális társadalom felfogása új kérdések elé állítja az európai társadalmakat. A kérdések önmagukban nem problémák, azonban kezelésük (avagy figyelmen kívül hagyásuk) lehet problematikus. Az oly sokat górcső alá vett bevándorlás…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
european 2011.01.02 10:16:47
@sixx: húha, ez gyorsabb volt mint a médiafelügyelet...:)
én ide tényleg TV-s dolgokat járok olvasni, ha politikát akarok akkor olyan lapokra, blogokra kattintok, miért kellett beszállni itt is a hadjáratba? Amúgy meg az istenadta nép számára a blogok még mindig nem infomráció források, így ez a blog-hadjárat nem fog kilépni a saját közegéből soha, így felesleges erőpazarlás.
Inkább TV-zünk!
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
european 2010.11.09 13:49:29
@hugszi: ott a pont, meg a "kerti" kutyák kínlódása, becsavarodása (90%ban idegbetegek)
european 2010.11.09 13:51:43
@Dr. Körömlakk ®: dehogy akarlak meggyőzni, és ráadásul nem is a kint jobb/bent jobb kérdést feszegetem: mindig ott jobb neki ahol a gazdi (ha jártak kutyasuliba akkor a "falkavezér", "alfahím" stb) tartózkodik. Másodlagos a kint vagy bent.
european 2010.11.09 13:54:47
@Dr. Körömlakk ®: és más kutyákkal találkoztak-e? szocializálva (kutyailag) vltak-e? Kerítés mellett elmenőket ugatták-e?
A mai poszt helyszínén én is elő szoktam fordulni, de ezeket a műanyag izéket még nem láttam. European fotóján már most hiányzik az egyik, szerintem a többi sem lesz hosszú életű. Nem tudom, hogy lehetne jól megoldani a helyzetet, de így még az eddiginél is jóval tovább fog…..
european 2010.09.06 16:18:21
@lionking: melyik KRESZ szerint lett volna elsőbbséged?
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
A határidő az határidő, aki bújt, aki nem, jövünk! A Margit híd elméletileg készen van, gyakorlatilag jó, ha decemberben átadják. Az ideiglenes forgalmi változtatásokat viszont megszüntették, nehogy már valami logikusan működhessen ebben az országban. Vitya meg ennek - és…..
Azt láthatjuk, ahogy Darth Vader a saját oldalára akarja csábítani fiát. Közben Luke elkészíti első fénykardját, így óriási lépést tesz afelé, hogy Jedivé váljon. A jelenetet a Star Wars Celebration V (ünnepeljük a filmsorozatot, öt) nevű eseményen mutatták be, itt…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
european 2010.07.20 13:07:44
@salander: szerinted reális elvárás, egy hónapja regnáló kormánytól nyár elején számonkérni a következő évi költségvetést? Mikor lesz ennek a parlamenti vitája? Na majd akkor kell ezt a kérdést feszegetni, most 2010 van.
european 2010.07.20 13:10:30
@iPmuP: visszafizetés kockázat növelése, a gazdaság gyengüléséből fakadó dolog, tehát egyenlőség jel kell ide.
european 2010.07.20 13:14:38
@ETnick: "ha meg tudták és egyéb öncélú, rosszindulatú szándékkal hagyták ezt, akkor meg még jobban megérdemlik a büntetést. "

ja, mi vettünk fel hitelt és HUF mellett döntöttünk, pedig nagyon erősen érveltek a CHF/EUR hitel mellett és nagyon megdöbbentek rajtunk, milyen hülyék vagyunk. Tapasztalatom szerint a bankok direkt a deviza hitelekt eröltették és marketing eszközökkel rejtették el a sokszoros kockázatot. Ha elmagyarázták volna a népnek, hogy egy devizahitellel nem csak a kamataid, éppen visszafizetett tőkéd, de a teljes hátralévő tőkéd is elszállhat, ami duplán hat vissza a kamatterhedre....
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
european 2010.05.08 22:13:33
@csirkeGL: másrészt az alkoholista csak magának árt...
ja, Stohl Buci is csak magának ártott tegnap este?:(
Krisztina egy érdekes paradoxont fedezett fel a végeken. Kiderült, hogy az autópályadíjtartozással rendelkező külföldi állampolgárok csak azután léphetnek az országba, hogy rendezték tartozásukat. A tartozást kizárólag postán feladott csekkel lehet rendezni. Ravasz.…..
european 2010.05.08 07:32:46
@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás:
persze mert nem kaphatják meg a magyar hatóságok a rnedszám alapján a tulajdonost, hát így az első belépéskor elfogják, örüljön, hogy nem tartották fogva. Nagyon jól tudta, hogy nem fizetett, miért kellene még levelezgetni is vele?
european 2010.05.08 21:50:37
@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás:
az ő adatait azért tudták mert ausztráliába természetesen nem asját autóval ment. ott bérelt autót amihez kértek papírokat:)
bocs
european 2010.05.08 21:58:36
@blr: miért ne lehetne külföldi bankból befizetni? a számlazsámok eu-ban bárhol címezhetőek (asszem egy "HU-" előtagot írsz el és kész.
ismerősöd esetéhez: azért az nem úgfy működik, hog ynem fizetek és ha elkapnak akkor pedig jogaim vannak, hogy azonnal fizessem és ne bántsanak? picit fura ez a gondolatmenet nem?
Mindenekelőtt elnézést kérek lelkes olvasóimtól, hogy egy ideje nem volt új poszt, de hát a kampány lekötötte minden kapacitásomat és valójában most is csak egy percre ugrottam be tehát rövid leszek. Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt hetekben keresztül-kasul jártam az…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
György megállt a néptelen, jeges belvárosi utcában, hogy a lánya beszállhasson a kocsijába, mire hirtelen lefényképezte a jó reflexű közterületes. György szerint ez nem más, mint kiszúrás. Jó reggelt György! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a közterület-felügyelők rosszul…..
european 2009.12.18 11:39:08
@Agyalap: ZEBRÁN?
Nem a szabályokat tartom be, hanem ésszerű dolognak gondolom ZEBRÁN nem megállni, mert veszélyeztetek másokat.
A fűre állás sem szabály kérdése hanem a közösségben való gondolkodás, tudatos együttélés kérdése.

A szabályok csak az ilyen emberek miatt kellenek akik maguktól nem fogják fel ezeket.
european 2009.12.18 17:08:35
@Agyalap: az utca csak addig néptelen míg valaki arra nem jár. bármikor jöhet arra valaki. az valóban jobb lett volna ha a közteres először felszólít, hiszen nem a büntetés a dolga hanem a szabályok betartására ösztöönzés, de (és ne vedd magadra) saját tapasztalatból tudom, ha valakinek szólok, hogy nem jó helyen áll akkor még neki áll feljebb.
legutóbb egy 50 körüli nő felállt nálunk a fűre, úgy hogy még a garázskijáróra is belógott. állnék kifele és épp akkor jött a kocsijához, kiszóltam neki: tetszik tudni, hogy fűre parkolt, ahova nem szabad? Erre elég szemtelenül riposztolt, hogy majd beveti nekem fűvel amit kitaposott, meg hogy az öreganyjáért jött és szegény nem tud sokat gyalogolni... persz, ő meg nem tudott volna leparkolni rendesen arréb és ha jön az öreganyja majd odagurul (az úttesten) a kapubejáróhoz?
Annyira elegem van azokból akik állandóan a szabályokkal jönnek és ha rajtakapják őket valami rosszon rögtön a kibúvókat keresik meg hogy csak picit álltam ott... ne állj oda picit se!
Ha tudna mindenki viselkedni nem kellenének szabályok sem. ondolom nem sz@rik senki a nappali közepére, pedig nincs rá szabály! na így kellene 50-nel menni ha csak azzal lehet, 30-as övezetben nem száguldani, fűre járdára, zebrára nem felállni, kereszteződésbe csak akkor bemenni ha ki is tudsz jönni (pl lehel-róbert krt. minden este...)

tehát még egyszer mondom nem szabály a lényeg hanem viselkedni kéne tudni már európai módon mindenkinek.
Új várost építeni nem hálás feladat, legalábbis ha az utókor, és nem a biznisz profitjából vásárolt trópusi sziget felől nézi az ember. Pedig a vállalkozók három módon is hozzáláthatnak a feladathoz.   Az ambiciózus városalapítók jellemzően futurisztikus irányt…..
Nincs is szebb annál, mint amikor egy balesetnél a két fél egymásnak homlokegyenest az ellenkezőjét állítja. Irónika felesége szerint ő nem váltott sávot, a másik autós meg azt mondja, hogy azért ment neki, mert sávot váltott index nélkül. Tegyetek igazságot! Az alábbi eset…..