Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zentai Kati

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
All World is a Stage A napjaim képekben: Egy a rengeteg improvizációs gyakorlatból.   Minden órán "játszunk", előadunk. Az órák után már van kedvenc helyünk, ahol ebédelünk és délután a város más és más helyét fedezzük fel. Igazi csapatmunka az egész.....
Sok program, sok látnivaló: ez jellemi az itteni napokat. Az elmúlt három napban két iskolában voltam, órákat néztem. Azért jutott idő a szépre, a kirándulásra is: Bornemouth tengerparti városba kirándultunk. Csodálatos volt a szikrázó napsütésben a tengerpart, hiszen októberben nem tömegeket…..
Ma a tanulásé volt a főszerep. A délelőtt folyamán angol beszédkészség fejlesztő feladatokat kaptunk, a fő téma az oktatás volt. A cél az volt, hogy egymás iskoláit ill. egymás munkáját megismerjük. Kiderült számomra, hogy szinte minden ország a pénz hiánnyal küzd, magasak az óraszámok és a tanárok…..
DKRMG Erasmus+ 2018 2018.10.08 20:26:19
Az utazás mindig izgalmas, mindig sok új dolgot rejt... Így indultam el én is október 7-én Angliába, Southamptonba: "School development and quality management" kurzusra, amelyet iskola vezetőknek tartanak. Kíváncsian várom azt, hogy megismerjem az angol oktatási rendszert, iskolákat lássak,…..