Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veressné Mária Tóth

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Genf egy szeles város... Úgy tűnik én csak szeles helyeken érzem jól magam, de ez nem tudatos :D Ha visszagondolok a Genfben töltött hónapokra, tudjátok mi jut először eszembe? Az a Pasi aki nem hivott meg a két pohár boromra az első (és ezzel együtt az utolsó) randinkon a Chat Noirban. Genfben…..
Szilvafröccs Genfi tonic 2020.01.03 20:05:42
Nem tudom, hogy máig igy van-e a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Európába tartó járatainál, de 2016 október elsején egy csirkekeltetőből indultam Genfbe babysittelni. Vagy inkább sörsátorból, csirkekeltető lámpákkal. Egy élmény volt ott majd egy órát állva várakozni, a mögöttem álló, nem szellemi,…..
Kedves Tevenovella olvasók!  Köszöntelek titeket a szilvafröccs.blog.hu-n ,ami azzal a céllal jött létre, hogy megtöltsük tartalommal azt a bizonyos "szilvafröccsös" poharat , mégpedig azokkal az élményekkel , amiket azóta gyűjtögetek, amióta elhagytam szeretett szülővárosomat, Nyíregyházát.…..
Sanghaj Sára Az első nehézség 2018.10.01 18:15:39
   2014 júliusában jött az sms, felvételt nyertem az ELTE kínai szakra. Nagyon vártam már, hiszen egy teljesen új élet vette kezdetét. Vajon milyen lesz a fővárosban, milyen lehetőségek várnak rám?    A kínai szakról azt érdemes tudni, hogy az elején még nagyobb a létszám, aztán az első pár…..
Veressné Mária Tóth 2018.10.02 12:59:32