Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ADVENTure

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október eleje óta a karácsonyhoz közeledve sok témát átbeszéltünk már, hogy miért is a karácsony a kedvenc ünnepünk és, hogyan lehet még varázslatosabbá tenni a készülődéssel. Szót kell azonban ejtenünk a vásárokban, üzeletekben dolgozókról, akiknek kevésbé varázslatos ez az időszak. Korábbi…..
A ronda karácsonyi pulcsi az ünnepi szezon egyik kötelező eleme csakúgy mint a forralt bor, az ajándékok és a karácsonyi díszítések.  A beérkező üzeneteitek valószínűleg Nektek is tele vannak csúnya karácsonyi pulcsis bulikra történő meghívókkal. De miért hypolja mindenki ezt a ruházatot? kép:…..
ADVENTure 2018.12.11 22:39:44
@Momina:

Kedves Momina!

Köszönjük, frissítettük a bejegyzést.

Szép estét kívánunk!

ADVENTure csapata
A karácsonyi reklámok az év talán egyik legjobban várt részei. Szinte nem létezik olyan vállalat és márka, amely ne készítene az ünnepi időszakra egy reklámot. A legtöbb esetben szerencsére nem terméket akarnak nekünk eladni ezekkel, hanem sokkal inkább a márkához akarják kötni az embereket. Ebben a…..
Sok mindent fel lehet sorolni, hogy mi tartozik hozzá a karácsonyi hangulathoz, ezek közül már többről itt is olvashattatok a blogon. Most Lilla meséli el, neki miképpen kapcsolódik össze a karácsony és forralt bor. Természetesen a saját receptjét is elhozta nektek, így ti is könnyedén el tudjátok…..
Jövőhéten kezdődik az adventi időszak, aminek legismertebb szimbóluma az adventi koszorú. A koszorún a négy gyertyából hagyományosan 3 darab lila színű és egy, a harmadik heti rózsaszín. A virágboltokban és sok más üzletben lehet kapni kész koszorúkat. Aldiban 2000-3000 forint között kapható egy…..
ADVENTure MikulásGyár 2018.11.20 10:20:48
Nemsokára megkezdi a MikulásGyár az idei gyűjtést. Amennyiben Te is szeretnél segíteni elmondjuk, hogyan tudsz! November 30 és december 21 között lesz nyitva… Forrás: MikulasGyar.hu Hogy hol? Idén a Millenáris Parkban és a Lurdy Házban várják elsősorban az ajándékokat. A legtöbb postán…..
Már kevesebb, mint 40 (pontosan 37!) nap van hátra Karácsonyig. Bár ez így első hallásra – vagyis olvasásra – még soknak tűnhet, ha belegondolunk, már igencsak közeledik a kedvenc-kedvenc ünnepünk. Nem árt rákapcsolni tehát a készülődésre! Ezt segítve, összegyűjtöttünk nektek néhány programötletet,…..
November 9-én, pénteken nyitotta meg kapuit idén a Vörösmarty téren Budapesten a minden évben megszervezett karácsonyi kézműves vásár. Idén 20. alkalommal szervezték meg, és több mint 6 héten át tart majd egészen december 29-ig. Mi az első nap ellátogattunk, hiszen alig vártuk már, hogy forralt…..
A karácsonyig terjedő időszaknak kétségtelenül az egyik legjobb időtöltése a különböző karácsonyi vásárok felfedezése. Korábbi blogposztunkban bemutattuk nektek, hogy idén milyen lehetőségek közül tudtok választani, ha egy kis ünnepi forraltborozásra vagy városnézésre vágytok. Ebben a…..
Honann származik a Halloween és mi köze van Mindenszentek ünnepéhez? Melyek a legnépszerűbb szokások, amelyek az angolszász országokban a Halloweenhez kötődnek? Ki volt Jack, akinek sikerül megviccelnie az ördögöt? Hogyan is kapcsolódik ő az ünnepkörhöz? Ha érdekel a Halloween története és a fenti…..
Ha nem vagy épp egy gyakorlott háziasszony, de az ünnepek alatt mégis szeretnéd lenyűgözni a rokonokat a süteményeiddel, akkor ez a bejegyzés pont NEKED szól. A hétvége remek alkalomnak bizonyult, hogy egy főpróba keretében kipróbáljam azokat a muffin díszítési technikákat, amelyeket korábban a…..
Egy hosszúhétvége sok mindenre tökéletes: pihenni kicsit, kirándulni, családdal/barátokkal tölteni egy kis időt, sőt ha nagyon igyekszünk időt szorítani neki, akkor akár még a tanulás is belefér.  ;)  De az, ami egy igazi karácsonyrajongónak semmiképp sem maradhat ki a „hétvégi pihenős ütemtervből”…..
Míg Indiában banán- és mangófát díszítenek fel karácsonyfaként, a skandináv országokban bevett szokás, hogy szaunáznak az ünnepi vacsora előtt. A spanyolok lottót vásárolnak, Venezuelában pedig görkorcsolyával mennek templomba. Csak néhány kiragadott példa annak szemléltetésére, hogy hogyan is…..
Hazánkból rengeteg buszos kirándulás indul a környező országok Adventi vásáraiba. Ezek az utak igen népszerűek, a helyek száma pedig korlátozott, ezért gyorsan elfogynak. Összeszedtük nektek a legjobb ajánlatokat az idénre, hogy időben lefoglalhassátok az utat! Egyik örök kedvencünk: BÉCS  kép:…..
         Biztosan Ti is éreztétek már azt, hogy muszáj kiszakadnotok a pörgős hétköznapokból és egy kicsit elhagyni a nagyváros zaját. Így tettünk mi is, amikor elkirándultunk a Budapesttől nem messze található festői Szentendrére. Kalandos és kissé zötykölődős utunk során egy varázslatos…..
Ha te is imádod a karácsonyt és már októberben alig várod, hogy megjelenjenek a bevásárlóközpontokban a karácsonyi díszek és minden karácsonyi fényben pompázzon, akkor jó helyen jársz! Az ADVENTure azért jött létre, hogy összefogja a karácsonymániásokat és együtt számoljunk vissza december 24-ig.…..