Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezerjoe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötre volt megbeszélve Kaló Imrével a borkóstolás szomolyai pincéjében. Kicsit korábban értünk oda palack szerzőtársammal egyetemben, de bentről beszédet hallottunk, így bátran bekopogtunk. Imre kinyitotta az ajtót, mi pedig szembetaláltuk magunkat kb. 40 erdésszel, akik…..
A világ zabálja a rozét. Ez az a borfajta, amiből itthon is rendszeresen hiány alakul ki. Összalkeszi szinten nem kenyerünk a rozézás, még ilyenkor nyár idusán sem, de félszemmel a köz szolgálatára kacsintva belevágtuk a dugóhúzót 12 ígéretesnek gondolt palack torkába.…..
ezerjoe 2008.07.16 21:01:29
A juhfarkkal kapcsolatos sztereotípiák eloszlatásának legjobb és legélvezetesebb módja, ha megkóstolunk a fajta boraiból többet is. Lehetőleg gyors egymásutánban. A kísérlet végeztével talán többé nem használjuk azokat a szavakat, hogy "nászéjszakák bora", sőt,…..
ezerjoe 2008.06.23 19:50:25
Egy fajta, amiről (majdnem) mindent tudni vélünk. Őshazája a Loire völgye – Sancerre és Pouilly-Fumé –, de manapság a mérce Új-Zéland, Marlborough környéke. Közhelyek tömkelege füves, bodzás, csalános, zöld gyümölcsös, uram bocsá', macskapisis, az érettebbeknél…..