Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekonyvkucko

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válogasson kínálatunkból webáruházainkban: link link KÖNYVEK, KÉPREGÉNYEK, VIDEÓK!..
Új könyvek érkeztek kínálatunkba. Válogasson közülük az alábbi linkre kattintva: link..
Megvásárolható Bram Stoker Drakula című regénye. link link..
Hamarosan megvásárolható lesz az E-könyv Kuckó-n a NAGY MESEGYŰJTEMÉNY, benne GRIMM, ANDERSEN és AZ EZEREGYÉJSZAKA legszebb meséi. Keressen fel minket: link és link..
Az 1950-ben készült, At War with the Army című amerikai filmvígjáték általunk készített, Szitkom változatát ebben a bejegyzésben tekinthetik meg. A Fred F. Finklehoffe produkciójában készült film rendezője Hal Walker, főszereplői Dean Martin, Jerry Lewis, Mike Kellin és Polly Bergen. Az eredeti…..
ÚJ KÖNYVEK ÉRKEZTEK! VÁLOGASSON KÍNÁLATUNKBÓL AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA: link..
Kalandok az Ismeretlenben 02 Megvásárolható a Kalandok az Ismeretlenben 02 című képregény. Kapható: link          A kiadvány ára: 550 HUF Megvásárolható CBR formátumban. Ingyenes részlet letölthető: link Vásárolja meg közvetlenül a Payhip-en: link..
Kalandok az Ismeretlenben 01 Megvásárolható a Kalandok az Ismeretlenben 01 című képregény. Kapható: link          A kiadvány ára: 600 HUF Megvásárolható CBR formátumban. Ingyenes részlet letölthető: link Vásárolja meg közvetlenül a Payhip-en: link..
A fekete róka bandája - Grindhouse változat Megvásárolható A fekete róka bandája - Grindhouse változat című 1939-ben forgatott amerikai kaland-western sorozat (serial) magyar feliratos, játékfilm-hosszúságú változata. Kapható: link          A kiadvány ára: 1500 HUF Megvásárolható 720p HD videó…..
Romantikus történetek 01 Megvásárolható a Romantikus történetek 01 című képregény. Kapható: link          A kiadvány ára: 450 HUF Megvásárolható CBR formátumban. Ingyenes részlet letölthető: link Vásárolja meg közvetlenül a Payhip-en: link..
A fekete róka bandája - Eredeti változat Megvásárolható A fekete róka bandája című 1939-ben forgatott amerikai kaland-western sorozat (serial) magyar feliratos, játékfilm-hosszúságú változata. Kapható: link          A kiadvány ára: 1000 HUF Megvásárolható 720p HD videó formájában. Részletes…..
Emlékek szerenádja Megvásárolható az Emlékek szerenádja című 1941-ben forgatott amerikai romantikus dráma magyar feliratos változata. Kapható: link          A kiadvány ára: 1200 HUF Megvásárolható 720p HD videó formájában. Részletes leírás és képek a filmből: link Ingyenes részlet…..
E-könyv Kuckó Új webáruházaink 2020.02.23 04:32:50
Kedves vásárlóink mostantól két új webáruházunkban is válogathatnak kínálatunkból! Könyveink, képregényein, videóink EKK Webáruház nevű weboldalunkon link is megvásárolhatók, előre elkészített könyvborítóink pedig az EKK Borítók link nevűn kaptak helyet. Természetesen minden termékünk továbbra is…..
Az elveszett város I. Megvásárolható Az elveszett város I. című, 1935-ben forgatott amerikai horrorfilm speciális, némafilm-komédia változata. Kapható: link          A kiadvány ára: 1850 HUF Megvásárolható 720p HD MKV videó formájában. Részletes leírás és képek a filmből: link Ingyenes…..
Halloween alkalmából most hétvégén Facebook oldalunkra hívunk benneteket, ahol premier előtt, INGYEN megtekinthetitek az 1935-ben készült Az elveszett város I. (The Lost City) című amerikai horrorfilm speciális, némafilm-komédia verzióját! A film két Facebook videó formájában lesz megtekinthető…..
Románc No.6 Megvásárolható a Románc No.6 című képregény Kapható: link          A kiadvány ára: 350 HUF Megvásárolható CBR és PDF formátumokban...
Victor Hugo: A párizsi Notre-Dame Megvásárolható Victor Hugo A párizsi Notre-Dame című regénye. link..
E-könyv Kuckó Nyereményjáték 2019.07.02 00:25:02
Két éves az E-könyv Kuckó! - nyereményjáték Az E-könyv Kuckó nemrég (június 12-én) ünnepelte 2. születésnapját. Ebből az alkalomból szeretnénk meglepni kedves vásárlóinkat azzal, hogy egyik legnépszerűbb képregényünket, a Starlet O'Hara, a filmcsillag első számát ingyenesen letölthetővé tesszük. A…..
Karl May: Az olajkirály Megvásárolható Karl May Az olajkirály című regénye. link..
Starlet O'Hara in Hollywood 1 Ingyenesen letölthető a Starlet O'Hara in Hollywood című képregény. link..
Starlet O'Hara - A filmcsillag I. Megvásárolható a Starlet O'Hara - A filmcsillag című képregény. Kapható: link          A kiadvány ára: 500 HUF Megvásárolható CBR és PDF formátumokban...
Zöld Dongó II. - A törvény ökle Megvásárolható a Zöld Dongó II. - A törvény ökle című képregény. Kapható: link          A kiadvány ára: 650 HUF Megvásárolható CBR és PDF formátumokban...
Rudyard Kipling: A dzsungel könyve Megvásárolható Rudyard Kipling A dzsungel könyve című regénye. link..
Margaret Wolfe Hungerford: Kis hercegnő Ingyenesen letölthető Margaret Wolfe Hungerford Kis hercegnő című regénye. link..
E-könyv Kuckó Nyereményjáték 2018.12.09 11:01:25
El ne késs a randevúról! - nyereményjáték Az E-könyv Kuckó 2018 december 9-től ingyenesen letölthetővé teszi a Románc No.1 című romantikus képregényét CBR formátumban! (Ezt: link) 25 ingyenes letöltést engedélyezünk, a játék egy héttel később vagy a 25 letöltés megléte esetén zárul! Nincs tehát más…..