Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E-Sz-A

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
Ha minden igaz, Napló Sváby Andrással címen indít műsort az egykori TV2-s szerkesztő-riporter az ATV-n márciusban, tudtuk meg iparági forrásoktól. Sváby ATV-s átigazolásáról tegnap írtunk, akkor még a reggeli ATV Start című műsorról volt szó vele kapcsolatban, amiben Bombera Krisztina párjaként…..
E-Sz-A 2017.02.01 12:36:36
@sixx: vagy egyidős a televíziózással: mindig is voltak riportműsorok...
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
E-Sz-A 2017.01.06 21:48:15
@sajó d.: amúgy a cím mégy így sem stimmel, ugyanis már távozott. Ezt benézted, ismerd el, mindenki megnyugszik ;)
A H&M webshopjában januárban 18 forintért árultak pólókat, márciusban egy ideig dolgozói kedvezményt  kapott minden arrajáró, múlt csütörtökön pedig fillérekért lehetett kapni mindent. Télen a cég benyelte a veszteséget, a  mostani elbaltázott akciójánál viszont nem akarja, ami a fogyasztóvédők…..
Augusztus 27-én jön a Star Academy a TV2-re. Ez egy olyan műsor, amiben a jövő sztárjait keresik és oktatják, azaz tehetségkutató.  Beköltözős realityvel vegyített showműsorról van szó, amiben lesznek napi adások, gondolom a Jóban Rosszban elárvult helyén, egy heti élő műsor hétvégén, amiben az…..
E-Sz-A 2016.08.05 09:05:08
@sixx: Csak feltűnt, hogy neve mindig negatív kontextusban szerepel, szemben másokkal, pl.: Tóth Gabi, Gáspár Laci. Most csak annyi tűnt fel, hogy: "A zsűrivel szemben voltak kitételek: a szakma és a közönség által is nagyra tartott előadóművészeket kerestek, elvitathatatlan sikerekkel és tehetséggel. Ez lett belőle: Keresztes Ildikó [stb]" A magyar nyelv felépítéséből és a logika szabályai szerint ez azt jelenti, hogy a kitétel nem sikerült. Mivel az általam ismert magyar popszakma - saját hiányosság, belátom, hogy nem ismerem minden mélységét, és underground rétegeit, de az én ízlésem másfelé tendál - egésze eladta magát kertévéknek és politikai irányzatoknak (rosszabb esetben pártoknak), így nem tudom a tényleges teljesítményét mérni egy-egy előadónak, mivel a piaci alapokon - rádiókon játszás, albumok, koncertek (jegyváltós és nem hakni) - nem tudnak megélni. Remélem átjött a problémán, szimpla kíváncsiság bujkál bennem, semmi kötekedés/trollkodás.
E-Sz-A 2016.08.05 09:38:50
@sixx: Igen, pont azon beszámolók miatt gondoltam - de akkor ízlések és pofonok, ennyi. Mindenesetre akkor az eredeti kérdésemre egy határozott nem a válasz, ami megnyugtató :D
Éppen Rena Soferre vártam (az a nagyon hideg kék szemű nő a Hősökből, Nathan Petrelli felesége), a Monte Carlo-i tévéfesztiválnak idén 56. alkalommal otthont adó Grimaldi Forum nevű konferenciaközpontban és félhangosan telefonáltam. Jó, mivel magyarul úgysem ért senki errefelé, lehet szobahangon.…..
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Nézzük csak. A Magellán-Mokka-Tények hármasra (a Magellán most támad fel) a TV2-nek jelenleg egészen pontosan három férfi műsorvezetője van, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Szebeni István. Volt több is, de azokat kirúgták vagy felmondtak (Dudás, Kárász, Kőrösi, Tvrtko, stb.), a helyükre érkező Gönczi…..
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
Ma, az európai autómentes napon egy olyan évfordulóról emlékezünk meg, melyet mostanában ünnepelhettünk: tíz évvel ezelőtt, 2005 szeptemberében teljesen új éjszakai közlekedési hálózat állt fel Budapesten, változó járatszámokkal, új menetrendekkel és útvonalakkal. Az éjszakai járatok…..
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy az elmúlt bő egy hétben önálló életre kelt egy közel két éves poszt, aminek az a címe, hogy Miért költözöm vissza Magyarországra? – és noha volt már ilyen, engem mégis a mai napig meglepnek az ilyen jelenségek. Egy Angliában élő és…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
E-Sz-A 2014.03.02 21:34:57
@Csehszlovák Kém: Khm... Tiso Szlovákiáját mi mentette meg a II. világháború "főlúzere" szereptől? Csak nem egy nagyhatalmi törekvés? Gyáva magyarok VS. bátor csehek és szlovákok? Az I, világháborús jelentések is erről szólnak... az, hogy az ország nem szegült ellen a Wehrmachtnak 1944-ben nem a beszariságot, hanem a realitást jelentette! Mondjuk tudtommal sem a csehek, sem a szlovákok nem mozgattak meg haderőt a német annexió ellen... lófaszt sem tudsz a történelemről, csak egy tudathasadásos öngyűlölő vagy, mint Krzysztof Varga. Olvasd el tőle a Turulkpörköltet, és legyél nagyon boldog. Ha már kibújt a szög a zsákból, miért nem csehül vagy szlovákul írsz blogot a cseh-szlovák szélsőjobbnak? Zabálnának, mint Szegedi Csanádot Tel-Avivban!
A kormány a parlament elé terjesztette az új nemzeti drogstratégiát – amiből az utolsó pillanatban drogellenes stratégia lett, végső cél a tiszta tudat és az ország drogmentesítése. De vajon mennyire reális erre alapozni a drogstratégiánkat a 21. században?    A…..
E-Sz-A 2013.07.25 09:25:48
@SzerződésSertés: Egy lapon emlegetni egy cukorbeteget, aki mondjuk öröklötte a betegségét, egy drogfüggővel tényleg elegáns! Mint ahogy te is sorolod, mennyi kárt okoz az alkohol és a dohányzás, nem kéne a kábítószert ameddig lehet, féken tartani, és nem ráengedni a világ egyik legpesszimistább-depresszívabb-szuicidhajlamokkal rendelkező nemzetére?
Fotó: galacs - geolocation.ws Azt, hogy a koronás magyar címer milyen szépen szervesült a népművészetbe, nem kell bizonygatni. A Kádár-féle vörös csillagos változatot értelemszerűen kevésbé sikerült beilleszteni bárhova normálisan - teljesen idegen maradt, hiába…..
E-Sz-A 2013.04.09 10:51:39
@Szputya: remélem!
A Fidesz székházánál tartott csütörtöki tüntetés egyik legszórakoztatóbb jelenete volt, amikor az épület teraszát és udvarát elfoglaló fiatalok a Fidesz rendszerváltás környéki programjából olvastak fel hangosan részleteket. A közben odasereglett, békemenetes…..
E-Sz-A 2013.03.08 20:39:14
@Morfcake: Én is sajnálom őket, ha az iskolákba nem csak tüntetni járnának, tudnák mit jelent a birtokháborítás, garázdaság. Szegény primitív csürhe. Engem, mint magyar fiatalt ne mossanak össze az erkélyfoglaló majmokkal! Tiltakozom!
Castel Gandolfóból üzent híveinek Twitteren a csütörtökön lemondott pápa. „Már untam, hogy római számmal kezdődik a nevem, az unokám, a kis Beni és Joschka, biztos örülni fog neki” – tréfálkozott a lemondott egyházi főméltóság, majd kiderült, hogy nem. „Egyikük…..
E-Sz-A 2013.03.06 08:39:24
@Szúrófény: az egésznek az alapja egy ateista szervezet levele, amiben felkérték az "európai nemzet"" (sic!) bíróságát, hogy járjon el XVI. Benedek ellen. A levél komolyságát mindemellett az is alátámasztja, hogy ilyen fogalmazványok benne: ha nem mondott le volna a pápa, akkor két héttel később jogerőre emelkedik a feljelentés, és ezért elmenekült. Jogerőre egy feljelentés? Valamint végig keveri a nemzetközi megállapodások neveit és jogköreit, Hága járjon el pl.: a vatikáni javak szétosztásában a polgárok között - milyen polgárok között? Az "európai nemzet" polgárai között? Vicc.
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
E-Sz-A 2013.01.14 18:39:44
hogyvolt X-faktor 3x11 - 3. döntő 2012.10.31 11:00:00
Egy hét közel sem volt rá elég, hogy kiheverjük a múltkori megrázkódtatásokat, az X-faktor máris támad a következő döntővel, amire DevilNóri James Bond főcímdal estet ígért, erre kíváncsi leszek. Ami Nórikát illeti, már ugrik is a színpadra műsort vezetni, egy kis risza,…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Richard Belzer az amerikai tévé egyik ikonikus alakja. A 68 éves színész 1993 óta alakítja John Munch nyomozót a tévében, először a Homicide: Life on the Streets című sorozatban, majd a Law&Order SVU-ban (itthon Esküdt ellenségek - meggyalázott áldozatok vagy Különleges…..
E-Sz-A 2012.10.24 12:36:25
@Bunker Szigfrid: Úristen, neked tényleg szavazati jogod van?