Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yondaime

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor hiányolták a Mona Lula képet, úgyhogy kaptok még egy pár másikat is. Az is kiderül, hogy milyen műsort néz szőke hősnőnk az ágyban miközben... na tudjátok. Valamint a "Sex macht Spass" kiírás is epikus... (Szex az jópofa!"). Kiraktam ez eddigieket is,…..
Utóbbi napokban megint sok játékajánlót kaptam, benne elég sok ingyenes programról. Hogy "Töltsd le szoftverbázisról" meg egyebek...Az az igazság, hogy ingyenes játékokkal nem foglalkoznék. Ennek oka egyszerű. Ingyenesek. Persze azok között is van nem kevés igazi vacak,…..
Több mint egy éve már, hogy kiderült az igen csúnya igazság a Dark Vampires-ról. Mai napig nem bírom felfogni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy már alapjában is ilyen gügye játékot még pluszban lebutítanak. Hihetetlen.Kajzoo linkelt nekem egy viszonylag friss angol beszámolót a…..
yondaime 2009.01.04 17:26:06
Hé emberek. Valaki lopja freddyD videot és a magáénak adja ki a youtubon!
www.youtube.com/watch?v=-zQMSankmXo
Lázadjunk emeberek:P egyébként ez adar vempireses video még tavaly nyáron fent volt a yotubon
Kicsit off, de adjátok le a voksotokat, hogy mely játékok voltak szerintetek a legjobbak!Klikk..
yondaime 2008.12.30 20:54:45
rosszpcjatekok.blog.hu/2008/12/29/ev_legjobbjai_szavazas?fullcommentlist=1#c4368967
Nem igaz. Lehet hogy sokan nem játszottak a crysisal mert talán esteleg a közepes grafikát vinné a gépük de ez nem mentsék arra hogy akkor ne nézzünk rola video-t. Én az összes grafikajelöltröl néztem kb. 5 vidit bár alapba amerikába 2008 legjob grafikája a crysis warhead volt de azért utánanéztem. és csak az után nyomtam a voksot a crysis-ra. De hogy a GTA 4 az év legszeb játéka? Már bocs de ez röhely.
Mielőtt a videós beadványok nyertesít kihírdetném, köszönöm mindenkinek a részvételt!Jött vagy 3 tucat videó, közte igen sok ötletes beadvány. Érdekes, hogy a megvalósítások meglehetősen különbözőek voltak. Van aki harci hörcsögként adta elő, voltak akik párosan…..
Ma éjfélig még jöhetnek a borítók. Eddig már több mint 150(!) borító érkezett, ami nem semmi!Talán a legkedveltebb téma a WC/szarás volt. ;)Nagyon sok jó borító érkezett, úgyhogy nem lesz egyszerű...Most ti fogtok dönteni, hogy ki viszi el a nyereményeket, ugyanis össze fogok…..
yondaime 2008.12.13 12:11:16
ROFL-net Family Guy jelenet 2008.11.22 06:38:00
Bevallom őszintén, Family Guy nem tartozik nagy kedvenceim közé, de néha néha megnézhető. Pár hete volt egy olyan rész, ahol Peternek újra eszébe jutott régi kedvenc dala és állandóan azt énekelte. Szerintem rohadt jó lett. ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
yondaime 2008.12.04 18:45:52
yondaime 2008.12.04 18:46:52
yondaime 2008.12.04 18:48:46
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!
!!!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!!!
!!!!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!!!
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..