Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldvike_xx

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villanelle meghúzza a ravaszt, nem talált. Kezet vált, ballal jobban céloz. Mégsem, mellé. Eve beletapos a gázba, Vi utána rohan és közben többször rálő az autóra. Frank és Elena a hátsó ülésen sivítoznak. Eve beletapos a fékbe, Elenának elpattan egy ér az agyában, azt…..
Templom, fehér liliom, ének. Csak Eve nem. Dühös. Szomorú. Sír. Bajusz próbál támaszt nyújtani neki, de Eve arrébb tolja a kezét. Megjelenik Frank, aki ismét sutyerák, az oltárhoz menet kedvesen megütögeti a koporsót. Ő fog szólni a kollégák nevében, Eve szemmel öl. Frank…..
Eve körül forog a világ és a kamera, miközben személyleírást ad a nővérről, akit a kórházban látott. Mindent elmond a nőről, - macskaszerű kifejező tekintet, finom arcvonások -, csak olyanokat nem, amik alapján szerencsétlen műszakos fantomrajz készítő srác akár egy…..
Bulgáriában, egy abszurd jelenettel folytatódik a sorozat. Egy buszon ülő nő észreveszi, hogy az egyik irodaház ablakában ott vonaglik egy fószer vérben tapicskolva. Erre mit csinál? Igen! A telefonjához nyúl és felhívja az anyját, kell-e valami a boltból:D Közben az irodában…..
Mi ez az idétlen fordítás már megint??? Killing Eve vs. Megszállottak viadala? Ezt most miért…..???? Bécsben indítunk, egy puccos cukrászdában fiatal nőci fagyit nyammog hosszú kanállal– Bécsben csak úgy illik -, közben egy kiscsaj stíröli szemben, érzi valami nem stimmel……..