Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. orter

52 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
dr. orter 2012.06.06 14:15:32
Az első két elődöntő után Itt A Nagy Éjszaka (ahogy azt az idei máltai delikvens is süvölti a versenydalában: diszizdönájt), a minket kínzó egyik kérdés, hogy mire jut a Compact Disco, a másik meg, hogy tényleg a mezítlábas-koránkelős svéd Loreen viszi-e el a prímet.…..
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
dr. orter 2012.05.11 12:30:41
@Fan....: igen, megérdemled. nem olyan bonyolult dolog ez. 1. nem félórára dobsz pénzt. 2. ha elhúzódik a dolgod, kimész és dobsz még. ha olyan a helyzet, hogy nem tudsz kimenni, eleve nem kocsival mész oda.
dr. orter 2012.05.11 14:52:45
@Fan....: akinek nincs kocsija, az is megoldja a 80 km stb helyzetet. úgyhogy ez nem tűnik erős érvnek a szabálytalanságra.
Még hogy a köztévé nem tud vicces lenni! Tessék csak nézni, hogy megtréfálták Huszti Pétert születésnapja alkalmából! ..
A termékelhelyezés az a bújtatott reklám, ami vagy az agyára megy az embernek, vagy nem, lehet jól és szarul is csinálni, nálunk inkább az utóbbi dívik, bár az amerikaiak sem panaszkodhatnak ezen a téren, vegyük csak a Bosszúállók LG-reklámjait és így tovább. A vasárnapi…..
dr. orter 2012.05.03 10:19:54
@Leadfoot: ennél az elnökválasztásnál simán.
A két nagy kertévé versenyében az elmúlt években megszokott trendekhez hasonlóan idén is az RTL Klub vezet, a Tv2 ritkán tud riválisa fölé kerekedni, ami valahol érthető, ha a két adó saját gyártású műsorainak színvonalát nézzük (ne tessék röhögni, de VV5 vs.…..
dr. orter 2012.03.30 13:54:29
Schmitt Pál tegnap ugyan még mosolyogva nyugtázta Szöulban a plágiumgyanút vizsgáló bizottság jelentését, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz részéről lezárta az ügyet, újabb fordulatot hozhat, hogy a SOTE szenátusa várhatóan ma megfosztja doktori címétől a Köztársasági…..
dr. orter 2012.03.29 14:18:39
@Kotkodus: nem. szibolikus. szép.
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
dr. orter 2012.03.29 09:18:21
Van egy remek népesedési oldal, a GeoHive, ahol szépen sorrendbe vannak rakva a világ agglomeráció aszerint, hogy melyikben élnek a legtöbben. (Igen, valószínűleg máshol is elérhetők ezek az adatok, de én itt bukkantam rájuk.) Az élen Tokió, a második Delhi, a harmadik São…..
dr. orter 2012.03.21 18:22:24
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
dr. orter 2012.02.25 09:39:53
3
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
dr. orter 2012.02.15 13:46:40
Kezdetben volt egy Buddy Miles szám, amit Hendrixékkel játszottak.  Aztán Hendrix után eljátszották maguk is. Aztán Jaco Pastorius egy szólójában idézi:  És ez már valami...
viszont project special 2005.05.12 11:00:00
lehet, hogy nincs igazam, és tulajdonképpen a csúcson is lehet kezdeni, bár ott abbahagyni kell, a kezdet és a vég ennyire egymásba olvadását meg azért sem tartanám szerencsésnek, mert bármilyen intenzív is lehet a pillanat maga, valahogy mégiscsak időben gondolkodunk és az érték…..
Itt van például Presser Gábor. Kétségtelenül az egyik legtehetségesebb zenész volt az elmúlt jó negyven évben, jó stílusérzékkel, jó zongorista képességgel, jó zeneszerzői szaktudással. Csak hát ő énekelt is sokszor, és az meg messze nem az a nívó, mint amit egyébként ő…..
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
A Kálvin tér nyugati oldalán állt 1945-ig a Pintér-bérpalota és a Geist-ház (Grafika: Falanszter.blog.hu) A Kálvin tér a századfordulón Budapest egyik legszebb placca volt. Térfalait anno két építész ízlése formálta. A napokban átadásra kerülő felújított köztér sivárabb, ízléstelenebb és rondább…..
Hétfőtől a Coolról a Prizma TV-re költözik a NekedValó című talkshow. A lépés, hogy a Való Világ egyik háttérműsorát a délutáni műsorsávból egy új csatornán új időpontban vezetik be, arra utalhat, hogy a Prizmából lesz a régóta beharangozott RTL2.A NekedValó VV Gigivel…..
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
Szerda este már elmondtuk, hogy hét év szünet után megjelent a második Sickratman-nagylemez A nagy Én címmel. Hogy kicsit több információt is adjunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, ezért szereztünk három dalt az albumról, amiket most itt rögtön meg is lehet hallgatni. A…..
comment:com Nyúlt-e az MTV? 2011.09.23 11:30:00
Pár napja került fel a youtube-ra egy olyan videó, amiben felteszik azt a költői kérdést, hogy a nézők szerint vajon hasonlít-e a Halas TV 15 éve futó ifjúsági műsorának, a Pontnak a főcíme az MTV-n október 3-án induló bulvárhíradó, a Pont előzeteséhez. Szenczi Lajos, a…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
addict Gigantikus dildóreklám 2011.08.12 17:30:00
Te mit szólnál ahhoz, ha egy több méteres szafaládé meredne rád egy óriási épülethálóról? A kevésbé piszkos fantáziájú olvasók kedvéért elárulom, hogy nem egy Aldi vagy Lidl reklámról van szó, hanem egy német szexbolt kampányáról. A különleges kreatív arra kéri a…..