Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urbán Péter Nándor

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne". Tamási Áron címnek választott és szállóigévé lett mondatát az író Ábel Amerikában című regényében olvashatjuk. Ezekkel a sorokkal vette kezdetét a mai igazán izgalmas és cseppet sem könnyű helyesírási verseny, melyet Nagy Marianna,…..
Idén is nagy szeretettel fogadtuk a nyolcadikos csoportokat nyílt napunk keretén belül. A 10 csoportban több mint 100 pályaválasztás előtt álló általános iskolás látogatott el intézményünkbe, akik kísérőikkel karöltve járhatták be az épületet, illetve az állomásokon keresztül ismerhették az…..
Ma megtörtént a 9.-esek felavatása. A Stromfeld szignál és a Himnusz elhangzása után Bozó János igazgatóúr beszédével köszöntötte az első éveseket, majd az osztályfőnököknek feltűzte a jelvényeket,  ezt követően az osztályfőnökök adták át ünnepélyesen az iskola logóját ábrázoló kitűzőt. A ceremónia…..
Megújult formában és megújult erővel indul útjának az SSZC Stromfeld Aurél Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának diákújsága. A legfontosabb események összefoglalói, exkluzív tartalmak és még sok más vár itt titeket. Főszerkesztő: Blendovszky FanniSzerkesztő: Ispán ViktóriaDÖK elnök: Urbán Péter…..