Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ogre1019

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés egyáltalán nem elméleti, hiszen már keresik is azt a béranyát, aki életet adna egy klónozott neandervölgyi bébinek. A dolog olyannyira komoly, hogy a projektet nem más, mint a Harvard Medical School egyik professzora, George Church vezeti, aki reményei szerint újra tudná…..
SZAVAZZ! Melyik kerületben tudod leginkább elképzelni a ZP 2012-től?  Szerinted melyik kerületbe költözzön a Zöld Pardon? I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület VI. kerület VIII. kerület IX. kerület XI. kerület XII.…..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Ha már muszáj résztvenni ebben a töklámpás amerikai idiotizmusban, legalább vigyünk egy kis igazi nemzeti horrort a buliba! Az Index Ultimate Halloween Álarcmegoldással ® ön annyira ijesztő és egyszersmind jófej lesz, hogy ismerősei nem győznek majd álmélkodni!Nincs más dolga,…..
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
Nem ismerem a játékot, de amellett, hogy tényleg komikus ez a bug, a hangok valami eszméletlenek! :D CaptainCsabi küldte: Rohadt goblinokat ölöm nem döglenek meg ők meg csak gúnyolódnak seggüket mutogatják, elég vicces ..
ogre1019 2009.03.28 20:24:13