Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinszy

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Legutóbbi állatkeresésem során, nagyon sok olyan állásajánlatba futottam bele, amit láttam hónapok óta nem találják meg a megfelelő kollegát. 1-2 hónapos hirdetések, de az álláshirdetésnél feltüntetve, hogy azonnali munka kezdéssel kezdenek lelkes alkalmazottat. Itt már elgondolkodik az agilis…..
Kínos csend. Szinte tapintható volt a feszültség Az ügyvezető behívta Csabit, (mintha tudnám ki is az Csabi..) mint kiderült a pénzügyes kollega, akitől megkaptam volna a borítékot minden hónapban. Vagy ha épp Csabira csúnyán nézek az irodában, esetleg nézeteltérésünk van, gondolom akkor nem kaptam…..
dinszy 2019.06.10 16:10:08
@Larry Silverstein: érdekes összefogaló cikk, köszi a linket!
dinszy 2019.06.10 17:07:03
@Snedronningen: Honnan tudod hogy nem írtam nekik emailt?Hogy nem vették fel velem a kapcsolatot? Hogy a kényelmetlen szituáció ellenére rendezni szerették volna a történteket? Ítélkezni mindig könnyebb mint kérdezni, esetleg tanácsot adni, megvitatni, egy-egy személyes esetet. Szerintem az internet igenis arra való, hogy elmondhassam,megoszthassam a véleményemet,élményeimet.
Köszi az építő jellegű hozzászólásodat!
dinszy 2019.06.10 20:33:33
@HuGSz: Sajnos ha leírnám, a pontos céget és személyeket akikkel beszéltem rágalmazás és hitelrontás lenne, ami törvényileg büntethető. Így pedig marad egy feljegyzés, cégnév nélkül. Sem időm, sem energiám nincs polgári peres tárgyalásokra járni,így ezért nem neveztem nevén a céget. Ha szerinted blogindítás, nem jársz messze a valóságtól.Cégnév és személyek nélkül is valóságos megtörtént eseményről van szó. Ha neked ez hiányzik, sajnálom, hogy nem tudtam hozzájárulni az olvasás élményedhez.
Hogyan írj önéletrajzot, hogy behívjanak interjúra? Tippjeimet, tapasztalatimat szeretném megosztani, melyek biztos sikerekhez vezetnek, legalábbis, addig hogy behívjanak interjúra. Utána rajtad áll a sor! :) Szeretném megmutatni, mik azokat az elemek, amelyek valóban fontosak az…..
A bejelentett fizetés ma még kiváltság? Álláskereséseim során sem középiskolai tanulmányaim alatt, sem most, 2019-ben, végzett, felsőfokú nyelvvizsgákkal rendelkező közgazdászként nem fordult meg a fejemben, hogy egy interjú során elhangozhat az alábbi kérdést; „Önt zavarja a nem bejelentett…..
dinszy 2019.06.10 19:12:04
@tomfree: Köszi a kommentet, úgy érzem átjött a cikk.

És én is úgy gondolom lasszóval kéne fogják a közgazdászokat...ehelyett itt is a spórolás, de felsőfokú végezettség folyékony nyelvtudás alap legyen, de borítékba adjuk a fizetést.
Milyen kérdések lesznek az interjún? Kikkel fogsz találkozni? Hogyan készüljek? Beszélnem kell angolul is..? Ezek az első kérdések, amik az interjú során mindenkinek eszébe jutnak. Amikor kikerülünk egyetemről, főiskoláról, eljön az idő, hogy állást keressünk. Ugyan a főiskola ideje alatt sokan…..
dinszy 2018.10.01 20:01:06
@studkell: Köszönöm az építő jellegű kritikát! :) Javítva lett a helyesírás, remélem visszatérsz még olvasni!