Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejfogbandi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
Kerek egy nappal azután, hogy a magyar miniszterelnök hétfőn reggel a parlamentben bejelentette, hogy az ország lezárja a határait, még mindig elég nagy a fejetlenség az ügyben, hogy melyik légijáratok tudnak repülni és melyeket törölnek. Mindenképp jobb lett volna a külföldiek pánikszerű kitiltása…..
tejfogbandi 2020.03.17 21:27:52
@aesdé: nem vagyok nagy szaki, de olvastam már erről régebben is:
index.hu/chart/2020/03/10/tokuresen_is_jarnak_a_repulok_europaban/
lényeg: légicégek nem azért indítják el kvázi üresen is a repülőiket, mert imádnak kerozint égetni.

MUSZÁJ REPÜLNIÜK, HA NEM AKARJÁK ELVESZÍTENI AZ ÉRTÉKES REPTÉRI IDŐSÁVJAIKAT,
az úgynevezett slotjaikat a nagy reptereken. Pontosabban a reptereknél jellemzően él egy olyan szabály, hogy ha a légitársaság nem használja ki legalább 80 százalékban a meglévő slotját, akkor azt el lehet venni tőle, és újra ki lehet osztani. Alaphelyzetben ez egy értelmes szabály, hiszen olyan cégeknek tényleg kár lefoglalniuk a hatalmas infrastruktúrát, amelyek durván nem használják ki. Járványok idején viszont elég egyértelmű, hogy nem kellene betartani a rendelkezést. Ez a jelenség nem ismeretlen, de eddig nagyon ritkának számított.
részlet a cikkből-
tejfogbandi 2020.03.17 22:46:47
@Fillér B. Gusztáv: Semmi felfüggesztés nincsen.
index.hu/chart/2020/03/10/tokuresen_is_jarnak_a_repulok_europaban/
Most Lobbiznak érte...
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Január 7-én kezdődött a Vörösmarty tér felújítása, a munkák a tervek szerint augusztus 31-ig tartanak. Ahhoz hozzászokhattunk, hogy egy ilyen dátumot nem kell komolyan venni, azonban nagyobb baj, hogy a felújítás ideje alatt a lezárásokról, kerülőutakról a járókelők nincsenek megfelelően…..
tejfogbandi 2019.08.24 10:04:22
@GiaMarie: azokat a parkolókat kizárólag a NAV használhatja, szóval a lakókra megint szartak.
tejfogbandi 2019.08.24 10:05:34
@tejfogbandi: illetve az önkormányzat.
Ma 15 éves a Wizz Air, ugyanis 2004 május 19-én szállt fel az első járatuk, Katowicéből.  Az évforduló kapcsán összeszedtük azt a 15 legfontosabb és leghasznosabb tudnivalót, amely azonnal eszünkbe jut a céggel kapcsolatban. Kezdő fapados utasoknak, ha nem akarnak nagyon ráfázni,  kötelező! 1.…..
tejfogbandi 2019.05.20 16:20:43
@svajcineger: Néztem ;) Kb UGyanolyan volt mint az OTP vagy a KH
Joe Hill fantasy-horror bestsellere alapján készül az AMC új, saját gyártású sorozata, a NOS4A2. Tessen csak kiejteni, csináljuk együtt, angol számokban gondolkodva, nosz-fór-éj-tú, azaz Nosferatu, AZTANEMÁR. De már, mekkora menőség 2019-ben ilyennek kijönni, nem? (Hill 2013-ban írta a könyvet, de…..
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
tejfogbandi 2018.09.28 08:47:38
@Gtusa: Elküldenél nekem pár linket? Mert általában alig találok olyat ami működik :(