Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mániákus

4 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Mégsem lesznek láthatóak a nem DigiTV előfizetőinek a szerda BL meccsek, mivel a szolgáltatók nem veszik át a DigiSport műsorát, egyrészt ilyen rövid idő alatt nem lehet, másrészt pedig az október 31-ig szóló ingyenes műsorszórási lehetőség fejében a szolgáltatóknak…..
Ilyen ország nincs Magyar - Svéd 2009.09.05 22:53:00
Végre mindenkinek leesett, hogy a csoport két leggyengébb csapatát megverni nem egyenlő a világbajnoki címmel, és most újra mehet minden a régi kerékvágásban, úgymint matematikai esélyek és számolgatás, hogy az ellenfelek mit játszanak, milyen idő lesz, hány néző, és akkor…..
Vajon csődbe megy-e a Digi Kft. mielőtt elkezdődik a Bajnokok Ligája, vagy képes lesz leközvetíteni megközelítőleg tűrhető minőségben a szerdai meccseket, amiket egyébként csak ők sugározhatnak, kizárva ezzel jó pár millió embert abból, hogy szurkoljon a Debrecennek vagy…..
Ilyen ország nincs Barátok közt? 2009.09.02 20:44:52
Feltehetően lehetett volna az is, hogy elhalasztják a Barátok közt című napi szappanoperát, de az komolyan érvágás lett volna mind az RTL Klubnak, mind a cirka 2 millió nyugdíjasnak, akik napi szinten követik Kertészék életét. Lehetett volna azt is, hogy előrébb hozzák, leadják…..
Suchmann Tamásnak ismét sikerült nagyot alkotnia, első lett a "Hogyan fogjuk rá pár idióta magánakcióját a köztársasági elnökre?" című vetélkedőn. A dunaparti cipők meggyalázása után mára hirdetett csendes demonstrációt, ahol a cipőket megtisztították, és…..
mániákus 2009.06.19 09:53:39
@purga: félrebeszélsz, nincsenek kommunista bűnök, trianon meg nem is volt. szégyelld magad, és egy perces néma megemlékezésre ítéllek, mert amikor mózes szétválasztotta a vöröstengert, akkor az egyik zsidó szemébe belefröccsent a sós víz és fájt neki :(

Egyébként pedig nem hiszem, hogy a köztársasági elnük személyét és hivatalát kéne kikezdeniük ezeknek a senkiknek, a saját portájukon nézzenek először körbe, aztán utána mehet a sárdobálás. Persze még korán van, és álmodom.
Vastagbőr Késelés éneklésért 2009.05.21 10:01:00
Ilyen ország tényleg nincs, hogy a blog jelmondatát idézzem. Valahol a világ egyik eldugott csücskében tudnék ilyet elképzelni, nem itt nálunk, "Európa szívében"...... A sonline.hu cikke: "Kilencszer szúrt egy zákányfalui fiatal. Az eset 2008. február 1-jén…..
Vastagbőr Budapest Tv a HVG ellen 2009.05.05 11:01:00
A Budapest Tévét mindenki ismeri, főleg a jósdájuk híres. Kezdőknek elég abból két percet látni, máris képet kapnak a csatorna és törzsgárdájának szellemi színvonaláról. Ínyenceknek, kételkedőknek ajánlom még Anettkát és a telefonon gerincműtő hapsit. Szóval a BpTv…..
Vastagbőr Zita, a sztárfotós 2009.04.27 13:35:00
Szegény Zita! Nem elég, hogy Kedves "Milliárdos" Feri kidobta, hozzávágva egy Audi TT-t meg egy lakást, amolyan vigaszdíjul a rettenetes 1,5 év miatt, amit egy milliárdos párjaként kellett kihúzni szegénykének (vacsi:Párizs, shopping:Milánó, víkend:Monaco), most meg a…..
mániákus 2009.04.27 15:59:05
OFF

index.hu/belfold/2009/04/27/csokkentik_a_miniszterek_fizeteset/draskovics_a_romak_elleni_eroszakrol/

"elfogadhatatlanabb" - szerintem emlékezettek meg egy bejegyzésben erről.

ON.
Tegnap az MSZP kongresszus végén 4 év szünet után az MSZP vezérkar Bajnai Gordonnal együtt újra elénekelte az Internacionálét (dalszöveg a link alatt), és azt kell mondanom, összenőtt, ami összetartozik. Bajnai, a "pártonkívüli szakértő" vajon hogy volt képes ezt…..
Lecsóval és a Rezsővel már hétfőn is próbáltunk, Ábel kedden este jött meg, miután ismét (kb. egy hónapja egy falusi kanyart kiegyenesítve, a templomkert öreg tölgyét tolcsókolta le) becsúszott az árokba és lekéste a zenekari óráját (igen még iskolás) reggel, majd indult…..
munka közben vagyunk, nem érdemes máshogy értelmezni. ..
mániákus 2009.02.16 21:17:02
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Na ki mondta el először ezt a viccet, ami azóta a védjegyévé vált? A farkas az erdőben találkozik a rókával. Azt mondja a farkas :- Te Róka verjük meg a nyulat! - erre a a róka:- De miért verjük meg ?- Hát ha sapka lesz rajta akkor azért,ha meg nem lesz rajta sapka akkor meg…..
mániákus 2008.10.23 00:23:16
A Simpson család végre visszatért a képernyőkre! A Comedy Central az első évadot, a TV6 a tizenkilencediket vetíti. A honi szinkronipart bemutató cikksorozatunk legújabb részében Homért és Bartot, azaz Székhelyi Józsefet és Simonyi Balázst faggattuk.1998 óta csak egyszer fordult…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
mániákus 2007.09.05 17:12:14
Az a baj (baptista módra) Lea: Ha rövid a szoknya, akkor az a baj. Ha túl feszes a nadrág, az a baj. Ha sorban imádkozunk, az a baj. Ha senki nem imádkozik a fiatalok közül, az a baj. Péter: De ha nincs rajtam nyakkendő, az a baj. Ha a pokol felé mutat, az a baj. Ha megtetszik egy…..
mániákus 2007.08.24 10:58:17
hát...No mi is volt?Tehát tegnap pffff,hat helyet sikerült meglátogatnunk,a barátom divatos és igen menő hip-hop arcá avanzsált...asszem ennyi.Ma meggyötört testemet kiköpte az ágy.Órára,de minek?M.Z.,ugye ezt te sem gondolod komolyan?De viszont meghatározó része a napomnak csak…..
mániákus 2007.03.10 20:12:50
Subba Subba Szív iWiW, kis Hitler 2007.02.09 11:07:00
Körkép Magyarországról, a mi kis pénteki iWiW szemlénk. - Ramona valaki meghekkelte a wiwedet, de ha komoly akkor bocs.- Kedves emlékképek egy kis család életéből.- Nagy kár a humorért a bemutatkozó oldalon, a M.É.SZ.Á.R.O.S. képet nézve félelmetes emberrel állunk szemben.…..
Kattintson a nagyításhoz!Szerdán megjelent számában exkluzív interjút közöl Juan Carlos Valerónnal, a Deportivo la Coruna és a spanyol labdarúgó-válogatott középpályásával a Képes Sport című hetilap. A kérdéseket az újság olvasói tették föl, azokat Kertész Ádám…..
mániákus 2007.02.09 11:37:45
mániákus 2007.02.09 13:12:59
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..