Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csoma Dominik

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 12-én Balatonfüreden az Aura Hotelben volt lehetőségem részt venni egy exkluzív workshopon. Ahol prezentálnia kellett mindkét csapatnak az elkészült stratégiáit. Én Belián vezetésével a Bid Buds csapat tagja lehettem és vagyok is. Valamint mindenkinek be kellett mutatnia a saját üzleti…..
Nem gondoltam volna, hogy 3 képzés, azaz 6 nap alatt el tudja magyarázni egy trader a teljes kereskedési rendszerét és ennek a kialakulásának folyamatát. Azonban Gáli Viktornak sikerült erre rácáfolnia. A képzéssorozat az elméleti alapok tisztázásával indult, majd ennek előrehaladtával egyre nagyobb…..
Gáli Viktor második képzése után úgy éreztem magam, mint aki megtalálta a rést a pajzson. És őszintén nem akartam elhinni, hogy ilyen gyorsan el tudott telni 2 nap. Tartalmas volt és most már ki tudom jelenteni, hogy ezt bizony nekem találták ki és hogy ezzel komolyan szeretnék foglalkozni.…..
Emlékszem egy szép csütörtöki nap volt, jó idő volt és én is pontos voltam. Izgatottan vártam, hogy vajon kikkel tudunk majd a jövőben együtt ötletelni. A többiek már ott vártak és nekem elsőre szimpatikus volt a hely, a társaság, aztán kicsit beszélgettünk és rögtön megtaláltuk a közös hangot, mint…..
  Másodéves szakválasztás előtt álló gazdaságinformatikus hallgatónak jobbkor nem is jöhetett volna egy ilyen pályázat és én ezt rögtön éreztem, ahogy elolvastam Gáli Viktor pályázatát, hogy még egy ilyen lehetőség nem lesz. Ezért is döntöttem úgy, hogy beadom a pályázatom, valamint eddigi…..