Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy.agnes.nora

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Temperamentum, finomabbnál finomabb borok, mediterrán éghajlat, pizza, tészta, tengerpart, divat… Talán ezekről a szavakról még annak is Olaszország jut eszébe, aki soha nem járt ott. Mai bejegyzésünkben Észak-Olaszország három híres városát vesszük célba. Milánó Olaszország második legnagyobb…..
nagy.agnes.nora 2018.12.12 19:45:32
@ZON: Köszönöm a tippet, ha legközelebb arra járok (márpedig remélem, jövőre egy hétvégre újra belefér), mindenképpen meglátogatom! :)
A repülő landolását követően összeszedtük csomagjainkat (mert júliusban ki gondolta volna, hogy közben bevezetik a kötelező kézipoggyász-feladást…?), vettünk egy T-10 gyűjtőjegyet és követtük az R2 jelzésű vonathoz vezető útvonalat. Nekünk 5 napra a 10-es gyűjtőjegy bőven elég volt, a legtöbb helyre…..
Nem kell messzire mennünk, hogy festői szépségű tájakat csodálhassunk, elég csak a szomszédba, Szlovéniába utaznunk ehhez. A Júliai-Alpok nagyobb részt Szlovéniában elterülő hegyvonulata számos csodát rejteget magában. Legmagasabb csúcsa a Triglav (2864 m), ami még az amatőr hegymászók körében is…..