Regisztráció Blogot indítok
Adatok
del pipi

0 bejegyzést írt és 5253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
del pipi 2024.04.19 12:45:04
@Drughi Di Bianconeri: Kössz hogy gondoltál rám, sör van elég, idő nincs sajnos. A szabim le van játszva erre az évre.
Kedvem lenne, talán jövőre , hátha tudunk több jó dolognak örülni. Ha most kéne beszélgetni csak óvnánk, vagy más csapatokról beszélgetnénk, pl. a Romáról!!! :))))))
Tudod ott van Dybala, az a srác aki tegnap a Milánnak tekert egy csúnyát! :))))
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
del pipi 2024.03.20 19:35:18
@Drughi Di Bianconeri: Van valami amit sokan elfelejtenek, és nagyon feltünik, hogy Sarrinál tudtak passzolni a srácok.
Ok, a Ronaldo nem, de ő nem is akart! :))))
A Sarrit ha jól emlékszem 3-4 ember fúrta, a Best, a Bonucci, talán a Pjanic? Mindenre nem emlékszem, de azt tudom hogy a RONALDO feltétele volt, vagy ő megy vagy Sarri.
Pedig megérdemelt volna még egy évet, és néhány játékost a focijához.
Na most feltenném azt a kérdést: mi a tökömet gyakorolnak ezek edzésen?
Az utolsó éveimet fociztam, (40-42,5 ig) a labdatartás kötelező volt, iramjátékkal . Aki nem tudott passzolni és futni, nem játszott! Tehát mit csinálnak ezek edzésen?

Végig olvasva a kommenteket, még egy gondolat:
a tisztelet!
A tisztelet alapból jár mindenkinek, de az igaz hogy azt el lehet játszani.
Az én generációm megtanulta, a fiamnak átadtam.
Tisztelettel szeretettel!
del pipi 2024.03.21 04:40:45
@Andras74: De az is elég ha csak simán egy ember.
A Juventus ma délután nagy csatában, Daniele Rugani utolsó pillanatban szerzett góljának köszönhetően 3-2-es győzelmet aratott a Frosinone fölött, mely találkozó után a csapat mestere, az 1000. Serie A-pontját begyűjtő Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, leszögezve, hogy csapatának nem…..
del pipi 2024.02.26 16:22:44
@rockitbaby: Jaaaa, értem! Alá becsültem furfangosságodat! :))))
del pipi 2024.02.27 07:43:25
@MdewC: Köszi, csak azt akartam kidomborítani, amikor azt mondtam hogy nincs ám olyan rossz keretünk.
Hogy nálunk gyengébb csapatban játszó gyengébb minőségi játékosok is tudnak jól működni egy jól kitalált rendszerben.
Mivel olvasom a blogot, látom sokszor kiakadsz játékosokra, van benne igazság, néhány játékosnak meg kéne köszönni.
@Drughi Di Bianconeri: Köszi, de csak egy pillanatra, bár múltkor megszólítva éreztem magam amikor Ronaldo szóba került. De látod micsoda önuralom lett rajtam úrrá! :)))
Pedig a véleményem mit sem változott.
Azért nem kommentelek mert nagyon nincs mit, valamit kéne a szemnek is kapni. Nem tudom hogy vissza lehetne valamit lopni a Juve tradícióiból , vagy örökre elvesztettük? Vége?
Ez lenne a kulcsa hogy visszatérjünk, ahogy a Mandalórik mondják: ez az igaz út!
@dobor norbert: Bírom amit mondasz, hogy amit Maxi begyakoroltat, mit? Az ilyen ad hoc futballt?
Csináljuk majd lesz valami?
A labdarúgás ugyan folyamatosan változik, de azért nem kell teljesen lecsupaszítani.
Tavaly Napoli volt érdemes nézni, idén az Intert, és bár megnézem a Juvét is, de sokszor fizikai fájdalmat okoz.
És mindig az a kérdés merül fel, lesz e még olyan a csapat, hogy úgy drukkolok végig egy meccset hogy izgulok?
A hétvégi, hazai sikerrel zárult Derby d’Italia után a jelenleg az Inter vezérigazgatójaként dolgozó Giuseppe Marotta a DAZN munkatársainak adott egy hosszabb nyilatkozatot, melyben kitért a Juventustól való távozására, valamint a Nerazzurrihoz történő csatlakozására, mindezek mellett pedig szót…..
del pipi 2024.02.07 19:51:27
@rockitbaby: Adom, a helyzet így áll! Ha megakarjuk érteni azt a fosspirált amibe a Juve vezetői kormányozták ezt a klubot, akkor bizony vissza kell menni a kályhához.
És bizony olyan kárt okoztak, hogy helyre hozni...hát nem lesz könnyű.
És bár szar ezt kimondani, de az Inter projekt jobban tetszik, ők csinálják amit nekünk kéne.
Ez pedig Netto Marrotta
Míg a karácsony a köszönet, a hála, az elcsendesedés, valamint a szeretet ünnepe, a szilveszter mindig az adott esztendőtől való búcsúzásról, az összegzésről, és az elmúlt hónapokra való visszatekintésről szól. Újév napja azonban legalább annyira szól a reményről is, mint a számvetésről, mivel mikor…..
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
del pipi 2023.12.05 15:01:10
@JuventusFanatikus: Köszi a választ! Azért tudok várni, úgy láttam hogy mindig jóvá írják.
Csak jobb szólni.
köszi
del pipi 2023.12.06 13:16:21
@dns79: Ezt nem tudtam az anyám kenyerit! HO-HO-HO-HO-HOOOOOO! :))))) Akkor tartsd meg pontjainkat , majd túrok újat ! :)
del pipi 2023.12.07 06:46:36
@dns79: Hallod supportkém! Bandusbá elkezdte a lelki teher hadviselést....decemberben.....befostunk ? :)
Őrült végjátékban hozta el a három pontot a Juventus Monzából. Sokáig úgy tűnt, hogy Rabiot 12. percben szerzett fejesgólja lesz az egyetlen találat, azonban a hosszabbításban Carboni egyenlített a második félidőben félpályát is alig átlépő Juventus ellen, majd pár perccel később Gatti megszerezte a…..
del pipi 2023.12.03 07:53:04
@Sunny21: Azért azt ne feledd el hogy a bajnokság kezdésénél leírtam , mondtam(Grinta, Bandibá a bizonyiték) hogy erősen benne van a pakliban hogy ezzel a vallató focival megnyeri a bajnokságot a csapat. Akkor lesz ám tűzijáték , zsákbafutás, tombola. De Bruce is marad, mert jó amit csinál!!!!
Amúgy én is látom amit mondasz, a törékenységről, adom!
De ezzel a focival azt próbálják kiküszöbölni , hogy ez a széria eljöjjön....halálos gépezet!
Olvasva a tegnapi Dobor show-t, szerintem ő kívánja, óhajtja a szar focit, lehet ha versenyképesebb focit játszanánk, amivel Európában számítanánk....bele betegedne. :))))
@Rikoo: Ja én se szeretnék 4-5 gólt látni, max egy csapatot aminek a karaktere nem abban merül ki hogy focizunk öt percet, a többi időt pedig a játék tönkre tételére használjuk fel.
Ha pedig ég a ház kapkodunk , hogy megnyerjük.
Most már egy ideje figyelem hogy miket írsz, és most már megfejtettem hogy mi az alapvető különbség , probléma köztünk, ami miatt vajmi kevés dologban értünk mi egyet .
del pipi 2023.12.03 10:11:37
@Sunny21: Nem azt mondtam hogy tuti, hanem azt hogy elképzelhető, hogy ez a cél. Hát amennyiben a futball igazságos akkor az nyer aki többet tesz azért hogy ez a játék még szerethető legyen. Én is azt gondolom hogy a Bl hely meg lesz .
De ha ennyi teszünk érte, remélem csak a 4. hely. , ha többet akkor jobb helyezés.
A fiatalokhoz, egyre kevesebb gyerek akar focizni, nemhogy megnézni a meccseket, és akkor a Juve meccseket nem is említeném, semmi vonzó nem lehet benne.
Ha csak azokból a srácokból indulok ki akik a fiammal együtt játszottak , akiket edzettem is , manapság talán 2 azaz 2 focizik még. Mind abbahagyták, mind elment birkózni , vagy karatézni, vagy nem csinálnak semmit.
Most beszéltem az egyik edzővel, pár éve még a közelünkben lévő városkáknak volt saját csapatuk, most meg 5 helységből, összevonva tudnak egyet összehozni. Ez nem vicc, ennyire szeretik a focit a gyerekek. A fiamnál azt látom hogy minden napi infót tud a fociról, képben van. De leülni megnézni egy meccset , az nem működik. Már annak is örülök ha lemegy a barátaival a focipályára rugdosni . Előbb jön le velem egy Crossfittezni, sajnos...
Miközben egyre inkább erősödnek azon pletykák, melyek szerint Antonio Conte visszatérhet a Juventushoz, az Il Corriere dello Sport főszerkesztője, Ivan Zazzaroni azt állítja, hogy ezzel párhuzamosan Massimiliao Allegri a most futó szezon végeztével távozni akar a Bianconeri kispadjáról. Conte…..
del pipi 2023.11.28 21:10:38
@Sunny21: Lehet hogy megkérték a háttérben kedvesen, hogy Max valahogy erőszakold be a csapatot a 4 -be, aztán húzz a pinyóba, és máshol csináld a művészetet! :)
Hátha....:)
A mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a klub saját nevelésű középpályásának, Nicolò Fagiolinak a  szerződése 2028. június 30-ig meghosszabbításra került. Ezzel a történet Nicolòval tovább…..
del pipi 2023.11.19 10:25:34
@Sunny21: Igaz! Úgyhogy kapjam be! :))))
@kidelpiero: Én most már mérsékelt Juve szúrkerként , tervezek egy király tetkót, hogy tudjam (tudom) hova tenni, hová tehető a Juventus identitás vesztése.
Ha már a JF: megszólítottad, semmi nem történt vele, csak mint Sunnyval, velem , Grintával...stb még sokan mások.
Nem fontos , nem kötelező ezzel az identitás hazugsággal egyetérteni. Mint ahogy nekünk sem szabad elvárnunk hogy más ne szeresse a mostani helyzetet.
Megérteni nem tudom, de elfogadni igen.
@Alex8610: Zseniális! :))))
2-1-es győzelmet ért el hazai pályán a Juventus a Cagliari ellen. Bár a csapat hosszú idő után ismét gólt kapott, a Bianconerinek így sincs oka a panaszra az eredményt tekintve, hiszen a szárdok legyőzésével sikerült 6 ponttal ellépni a tabellán a délután során botló Milantól, ráadásul Allegri fiai…..
del pipi 2023.11.12 16:44:40
@dobor norbert: Én a Juventushoz mérem a Juventust, és ez a csapat első sorban a vezetőinek köszönheti a sorsát, állapotát.
A remek döntéseik miatt, ez még attól nem menti fel a mostani edzőt hogy heti egy meccsel csak ennyire fussa!
@rockitbaby: Remélem csak a bemelegítést mutogatják, mert ez nagyon gyenge muzsika, szoktam nézni.
És nem hiszem el ez az edzés.
del pipi 2023.11.12 21:48:03
@Alex8610: @Joseph Toser: De az nem lehet hogy, Allegrinek igazából erre nincs is igazán szüksége?
Már kreatív játékosra?!
del pipi 2023.11.13 04:51:40
@Alex8610: Elmondtál mindent! De szerintem bárhogy is szeretnénk, ha lesz neki Bl hely , ne adj isten ezzel a vallató focival megnyeri a bajnokságot ....még meg is hosszabbítják a szerződését. Az király lesz....
Ez a felület a továbbiakban állandó oldallá válik a Zebrán, hasonló módon fog működni, mint a PUB, ezt alább részletezzük. 1. Új podcast megjelenéséről, illetve a következő adás témáiról ezután egy kiemelt poszt fog megjelenni a többi cikkhez hasonlóan, azonban kommentelésre csak ezalatt a menüpont…..
del pipi 2023.11.10 19:50:38
@dobor norbert: Ezt fejtsd már ki légyszí!
Nem nagyon értem mire akarsz hajazni.
del pipi 2023.11.11 04:52:25
@dobor norbert: Igen, de én fozitam, én focizhattam, és mindenhol, és egy két kivételes meccset kivéve nem kellett tönkre tenni a focit.
A mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a csapat középpályása, a 2021 nyarán leigazolt Manuel Locatelli szerződést hosszabbított az Öreg Hölggyel, melynek nyomán aktuális kontraktusa immár 2028.…..
del pipi 2023.11.10 05:03:24
@kidelpiero: Igen, de egy esélyt nálam kapna egy másik edzőnél, láttam sokszor még a Sass-nál, jó volt.
És akkor kiderülne hogy tényleg ilyen középszerű, vagy csak azzá lett.
Az ikonikus olasz szakember, Fabio Capello a minap terjedelmesebb nyilatkozatot állt elő a La Gazzetta dello Sport szerkesztőségének felkérésére, melyben hosszabban elemezte a Juventus aktuális helyzetét, szót ejtve a Fiorentina elleni összecsapásról, a védelem stabilitásáról, Max Allegri…..
del pipi 2023.11.09 15:51:13
@Sunny21: Tetszett a hasonlat, csak egy baj van!
Ez egy krumplileves!
@MdewC: Rohadjak meg megcsinálom, nem tudom mikor, mert nem rég volt Csülök pékné módra.
del pipi 2023.11.09 18:25:33
@Sunny21: Sok kenyérrel, igaz!
del pipi 2023.11.10 04:59:39
@Alex8610: Basszus , ezt akartam én is mondani, ez nagyon igaz!
@MdewC: Utána nézek és mentem.
Hiába dominált a meccs szinte minden szegmensében a Fiorentina, a Juventus Fabio Miretti profi karrierjének első góljával 0-1-es sikert aratott a Violák otthonában, melyet követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is az olasz média kamerái elé állt, hogy értékelje a látottakat. A tréner…..
del pipi 2023.11.09 16:33:14
@Rikoo: De, írd csak le , érdekel!
A második részre: Talán annyit fogadj el tőlem hogy van köztünk 20 év különbség , ezért igyekszem nem másként elmesélni az olasz focit mint ahogy volt.
Szóval igazad van, egy olasz csapatnak kezdtünk el szurkolni, de amikor én kezdtem akkor még gombfoci volt. Három csapatom volt: a Juve, a Fradi, és a válogatott.
De tudnod kell hogy nem mindig a Juve uralkodott a SERIE A-ban, eléggé egyforma csapatok voltak. Ezért sokszor kioltották egymást, és én ugyan a Juvénak szurkoltam, és ahol hozzá fértem követtem is. De élvezettel néztem ha adták a tévében a Milant is , az a Roma ahol a 10-es számú játékos egy bizonyos Giannini, aki nem csak arról volt híres hogy egy piszok jó focista volt, hanem hogy meg volt engedve neki hogy dohányozhat a kispadon. De folytathatnám.
Igen , az Olasz focinak volt egy karaktere, nem lehetett eltéveszteni, néhol kemény és alattomos , néhol öszinte de taktikus, de azért a játékosok tudtak focizni is mellette .
De még egyszer mondom , nem csak a Juve volt, és bizony ezek a csapatok kioltották egymást.
Már mondtam sokszor, én Allegrit bírtam korábban, olyan Juvés edző volt, Ronáldo érkezéséig okés volt.
Aztán szintet kellett volna lépnie, de erősen behatárolt volt, és ki kellett volna lépnie a komfortzónájából . Amikor visszajött örültem( azóta is kapom az ívet a Grintustól, hogy szomorodjon meg a nyaka :)))
Mert mondtam hogy végre futball edző jön a Pirlo után.
De arról nem volt szó hogy csak angolul tanulunk! :))
Szóval ha ez valakinek tetszik, elfogadom , csak nem értem meg, és mindenképp ha kedvem van leírom a nem tetszésemet.
Múltkor kaptam azért hogy azt mondtam hogy egy ilyen szar focival elért bajnoki címnek nem örülnék, és mivel igazság kereső vagyok, szeretem ha nem az igazságtalanság kerekedik felül .
Jöhet a psyho!
Várom , és kíváncsi vagyok mire is gondolsz.
del pipi 2023.11.09 18:24:06
@Sunny21: Hát, igen! Nem tudtam hogy Kádár Janibá krumpli levesét hozza el nekünk! :))) Giannini pedig egy igazi jó zsugás volt!
@Edy77: Sajnos igen, Nov 4-én voltam egy laza 50-s!
Az anyám kenyerit!
del pipi 2023.11.10 04:55:48
@dobor norbert: @Edy77: Köszönöm szépen!
Az Öreg Hölgy egykori legendás általános igazgatója, Luciano Moggi a minap arról beszélt a Televomero adásában, hogy a csapat korábbi mestere, a torinóiak újkori sikerkorszakának alapjait lefektető Antonio Conte vissza akar térni a Juventus kispadjára, s ez volt a legfőbb oka annak, hogy a szakember…..
A Frosinone tegnap a Torino 1-2-es legyőzésével kiharcolta a továbbjutást a Coppa Italiában, ahol a nyolcaddöntőben a Napoli alakulatával találkozik majd, a mérkőzést követően pedig a klub több, Juventushoz köthető játékosa is megszólalt az olasz média kamerái előtt, ráadásul a Gialloblu…..
del pipi 2023.11.07 20:56:46
@dns79: De ettől független szimpi kis csapat, nem?
Nem nagyon fosnak senkitől, ok pcit könnyelműek!
Fruzsinéni!!!! :))))
del pipi 2023.11.08 16:59:14
@dns79: Ezért remélem hogy ott maradnak mind, hogy élvezzék a sportág szerethető részét. :)
Ötven nappal az után, hogy fény derült arra, hogy megbukott a doppingteszten, a Juventus középpályásának, Paul Pogbának ügye a jelek szerint sportbírósági tárgyaláson dőlhet majd el, mellyel két évre is eltilthatják a labdarúgástól. A La Gazzetta dello Sport a mai számában részletezi, hogy a 30…..
del pipi 2023.11.02 21:05:14
@JuventusFanatikus: Adom! Ez a csapat megszabadult az identitásától, és megszabadulni látszik a méltóságától is. És nézzétek meg hogy a Ronaldo érkezése óta , szépen lassan, elemenként porlad szét az a gyönyörű pajzs ami minden erős tulajdonsággal volt felvértezve. Mára már csak a Dzsentriség maradt, és a kisstilű labdarúgás.
Bocs hogy elő jöttem egy sötét veremből ugatni....
del pipi 2023.11.03 02:14:25
@kidelpiero: Ebben egyetértünk!
De időben ez pont Ronaldo érkezéséhez köthető, ugyanis Marrotta ezért veszett össze a vezetőséggel. És azóta nincsenek rendben a Juventusnál a háttér dolgok. Emlékszem a lesajnált Marrotta idejében még tudtunk eladni is!
A Juventus talán legnagyobb legendája, Alessandro Del Piero a minap a Sky Sport Italia műsorában értékelte a Zebrák eddigi szezonját, kiemelve, hogy a csapat rendkívüli tartást mutatott az elmúlt hónapok viszontagságai ellenére, ami egyebek mellett a védelem stabilitásán is megmutatkozik, valamint…..
del pipi 2023.11.02 12:18:10
A Juventus egy meglehetősen nehéz mérkőzésen, ám alapvetően jó teljesítményt nyújtva aratott 1-0-ás győzelmet a Hellas Verona fölött, mellyel ideiglenesen a tabella élére ugrott, s tovább folytatta kapott gól nélküli, valamint veretlenségi sorozatát is. Ugyan a torinóiak csatárát, Moise Keant két…..
del pipi 2023.10.29 12:03:22
@Sunny21: Ha az igazat akarom mondani, akkor már sajnálom hogy elvettem az asszonytól a Voice nézés jogát, inkább néztem volna én is.
@Andras74: A második elvett gól előtt azért valami történt ,nem? Az első idegesítő volt, mert szép volt , de les és slussz!
@Marci04: Azt mondtam hogyha ezzel a hullarabló focival nyer, akkor nem fogok örülni, azért az nem bánt ha valami igzságos.
Ahelyzet így áll!
@delpi0823: A legalja elmondom hogy mi, az barátocskám hogy a Juventusról beszélünk, hogy igazi kiscsapatos focit játszunk, merjünk kicsik lenni!
Tudunk olyan csapatokat ahol jóval gyengébb a keret, mégis tudnak focizni, jó ok, az igaz hogy mindezt futással teszik.
Bár most a legalja vagyok, ez még változhat is, akkor én leszek a legteteje. Ja és tegnap az El classico tudott örömet okozni, tehát annyira azért nem vagyok megkeseredve.
@Rikoo: Hallod, dolgozzunk ki a Juventusnak egy taktikát!
Legyen az hogy csináljunk egy olyat mintha kurvára nem lenne ötletünk hogy mihez kezdjünk ezzel a sportággal, aztán a végén szerzünk egy erőszak gólt vagy egy megpattanós lepattanós gyanús gólt, ennyi!
Biztosíthatlak , több meccset láttam a Juvétól , már korkülönbség miatt is, viszont azt is elmondhatom hogy piszok jó zsugások voltak, a zongora cipelők is.
És igaz hogy nem volt Copacabanna meg Dzsambalaya de mindig tudtam hogy mit akar a csapat játszani, még akkor is ha volt gyengébb meccs is. De azt tényleg a Spiritó és nem az erőlködés jellemezte.
del pipi 2023.10.29 21:14:47
Lele Adani korábban már számtalanszor bírálta a Juventus vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, és ez mit sem változott a hétvégi Milan-Juventus (0:1) mérkőzést követően sem, ezt pedig a Bobo TV kamerái előtt bővebben is kifejtette. A korábbi játékos így nyilatkozott a Bianconeri San Siróban aratott…..
A válogatott szünet végeztével a Juventus holnap az AC Milan otthonának számító San Siróba látogat, a rangadót megelőzően pedig a torinói alakulat mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos felvezető nyilatkozatát, szót ejtve a sérüléssel bajlódó játékosok állapotáról, a Scudettóért…..
del pipi 2023.10.21 19:37:44
@hellan: Amúgy értelek, de ez így erős, és tényleg legyen már demokrácia. Amúgy engem is idegesít az Allegri fújás, legalább lenne mire. A Hollóka pedig , nem kérdés, annál többet tesz bele hogy ....nem is értem minek fordítja le ezt a sok bullshit kambodzsát amit nyilatkozik az Allegri. Én ugyan el nem olvasom a gyanús dumáját.
@dobor norbert: Ne sértődjél má meg Francia Nyúl! Aki elmegy durvának ne csodálkozzon hogy , megpengetik.
Sokat vártam Bruce-tól amikor visszajött, de most már hagyjuk az ajnározását, és te is tudod hogy szar! És tolod!
Én nem küldelek el sehová, de engem is zavar, a helyzet így áll!
De döntessz mit írsz!
Mint ismert, a Juventus fiatal olasz középpályása, Nicolò Fagioli az elmúlt hetekben súlyos illegális fogadási botrányba keveredett, melynek kirobbanását követőn csak találgatni lehetett, hogy milyen sors áll a labdarúgó előtt, aki akár egy három éves eltiltással is szembenézhetett volna a tiltott…..
del pipi 2023.10.17 20:38:41
Nem történt semmi kül, csak a Juventus új iránya, egyébként meg sajnálom, kedveltem....
@Mitya10: Hi Mitya!( elnézést hogy itt kérdezem) mivel emlékszem hogy mondtad hogy Izraelben élsz, szeretném kérdezni, minden rendben veled? Veletek?
del pipi 2023.10.18 07:31:24
@Mitya10: Jól van örülök hogy minden ok veletek, többet nem akarok itt írni, mert nem szabad, csak annyit hogy veletek vagyok. Talán a szabad pályán vagy E-MAIL-ben tudunk beszélni, vagy viberen. Vigyázzatok magatokra!
del pipi 2023.10.18 12:44:09
A Juventus ma este Federico Gatti és Arkadiusz Milik góljaival 2-0-ás győzelmet aratott a torinói derbin, melyet követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtette a maga nyilatkozatát az olasz média képviselői előtt, szót ejtve többek között a meccs képéről, a Scudettóért folytatott…..
del pipi 2023.10.09 05:15:03
@Sunny21: A helyzet így áll! Annyit a részemről, hogy én most szüneteltetem a kapcsolatom az öreglánnyal.
Ezt onnan tudom, hogy semmilyen érzésem nincs meccs nézés közben , leülök, megnézem, de nem vagyunk együtt!
És nem az Allegrivel van bajom, hanem azzal az Allegrivel akit visszahoztak, már rá nézek és idegesít.
El tulajdonítja a futballt, a szurkolókat meg sajnálom!
Ezért egy ruppót is adni....tudom, fejenként 200 eurót fizettem utoljára. Az még Juve volt legalább, így megérte!
Szeptember közepén a Juventusról még kifejezetten pozitívan nyilatkozott a BoboTV egyik állandó vendége és szakértője, Daniele "Lele" Adani, az Atalanta elleni döntetlent követően azonban éles kritikával illette a csapatot, ráadásul Massimiliano Allegribe is erősen beleszállt. Az egykori játékos…..