Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabadnem Szerkesztőség

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két héttel ezelőtt megosztottam Steve Wiens „Óda a nőhöz, aki már túl sok” (An Ode to Women Who Are Too Much) című cikkét LinkedIn-en. Jómagam is gyakran meg szoktam kapni, hogy már „túl sok” vagyok. A cikkre csodálatos válaszokat kaptam, így szeretnék köszönetet mondani Steve Wiens-nek, amiért…..
A változás sok szülő számára mellbevágó lehet. Hozzászoknak, hogy kislányuk vállalkozó szellemű, talpraesett és teli van merészséggel. Amikor azonban megindul a pubertás, az önbizalma egyik napról a másikra elenyészik, és a gyerek felismerhetetlenül félénk, óvatos, kockázatkerülő árnya lesz hajdani…..
Talán egy háborús övezet nem a legnyilvánvalóbb hely egy feminista utópia számára. De itt, a folyamatos konfliktusok által feldúlt Szíria egy távoli sarkában egy csoportnyi nő egy olyan menedéket teremtett, ahova visszavonulhatnak az őket körülvevő káosz elől. A két év alatt felépített falu egy…..
Gyakran szoktunk a gyerekekre lázadókként tekinteni, akik szembeszállnak szüleik merev gondolkodásmódjával. E narratívában nyilvánul meg a reményünk, miszerint a következő generáció képes lesz az elődök hibáit kiküszöbölni és az elfogultságukat meghaladni. Sajnos azonban ez nem mindig…..
Ha fiatal feminista vagy és érdekel az újságírás/multimédia, ezt ne hagyd ki! Értékes pénzjutalmak, publikációs lehetőség és írói képességeid fejlesztése — ezt ajánlja a Szabadnem blog a nyerteseknek. Jelszó: Legyen szabad a nem! Úgy érzed, baj van a világgal? Elmondanád, de senki nem hallgat…..
Mivel szeretnénk nem csak a cikkeinken keresztül bemutatni, hogy milyen értékek és szempontok szerint végezzük a munkánkat, ezért lefordíttottuk nektek a győztes pályázati anyagot. A pályázatunk sikerességéről itt adtunk hírt. Esetleges kérdéseitekkel vagy javaslataitokkal a SzabadNemBlog@gmail.com…..