Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acta est fabula

10 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
myjesus az utolsó pillanatig... 2016.01.05 10:36:25
az elmúlt másfél évben egy nyomorúságos helyen dolgoztam. a munkát szerettem ugyan, hiszen gyermekekért dolgozhattam, ami a lételemem... a hangulat és a hely "többi szereplője" viszont a végletekig megpróbálta a türelmemet és nullára gyalulta az önbecsülésemet. voltak azonban…..
acta est fabula 2016.01.06 11:03:10
A http://www.morethandodgeball.com/ közöl egy érdekes statisztikát az USA-ból, ami megdöbbentett. Érdemes végiggondolni, mit lehet tenni, hogy jobb legyen a helyzet? 1) 57%-a (több, mint a fele) a pásztoroknak mondta azt, hogy elhagynák a szolgálatot, ha lenne jobb hely ahova menni…..
Sok ember szemében a kereszténység a nőknek való, az iszlám a férfiaknak. Úgy gondolják, hogy az egyház egy férfiak által dominált szervezet? Az átlag létszámarány a gyülekezetekben 60-40% a nők javára, a házasok több mint 20%-nál csak a nő jár. Minél tovább várunk,…..
Férfiműhely Apának lenni jó! 2013.10.12 08:46:49
A társadalomtudósok "APÁTLAN TÁRSADALOM"-ról beszélnek.Ebben az előadásban arról lesz szó, hogy az apaság az egyik legszebb kaland, és legmélyebb misztérium egy férfi életében. Apának lenni ma (bizonyos szempontból) sokkal nehezebb, mint eddig bármikor. Ugyanakkor a fiatalok…..
Ma úgy gondolkodunk, hogy amikor egy kisgyermek megszületik és kiderül, hogy kisfiú, természetesnek tartjuk, hogy valamikor, 18-20 éves korára férfivé válik automatikusan. Ezzel szemben, azaz igazság, hogy ez nem így van.  Attól, hogy valaki hímneműnek született, még…..
Férfiműhely Balaton-net 2012 2013.10.03 10:12:56
Nemsokára érkeznek a 2012-es férfi szemináriumok anyagai! ..
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
acta est fabula 2013.09.10 20:41:48
@acta est fabula: JAVÍTANÉK!

rossz jegyzetemet néztem :)

15352974 méter !

Ez már tényleg a jó megoldás.

(remélem a szervezők majd leírják, hogy ők hogyan számolták ki a métereket...)
A Jel 13:8 Jézust úgy mutatja be, mint aki a "világ kezdete óta a megölt Bárány" Ez azt jelenti, hogy  Isten ezt a világot az áldozatra alapozva teremtette! Jézus Krisztus az önfeláldozás útjára lépett már a teremtés előtti örökkévalóságban. Jézus Krisztus az…..
Az alábbi linken elérhető az első előadás hanganyaga: AZ ALÁZAT ÚTJA Használjátok bátran! Bármilyen itt található anyag (írás vagy hang...stb.) felhasználható és tovább gondolható!  ..
A vetített anyag: 01_az alázat útja.pdf Figyelj rá: Ez nem a cél, csak az alap! Ne állj meg itt, sokkal több és jobb vár rád! „Mert akiket eleve kiválasztott, azokról eleve el is rendelte, hogy hasonlókká legyenek Fia képéhez, hogy Ő legyen az elsőszülött sok testvér…..
A következő napokban ide fognak felkerülni a Balaton Neten megrendezésre kerülő szemináriumhoz kapcsolódó anyagok...
acta est fabula 2013.08.29 12:00:22
@ludens.admin: érkeznek! ;)
Férfiműhely A térkép 2013.08.29 10:32:58
Férfiműhely Könyvajánló 2. 2013.08.29 10:30:07
..
Férfiműhely Könyvajánló 2013.08.29 10:19:16
Ajánljuk az alábbi könyvet mindenkinek. Sajnos még csak angolul elérhető, de reméljük nemsokára lesz valaki aki lefordítja! Megvásárolható például az amazonon sima papír vagy e-könyvben is. Elérhető hangoskönyvben is azok számára, akik nem szeretnek olvasni, vagy sokat…..
A legolcsóbb mobilnetről szóló bejegyzésben említettem, hogy hogy venni akarok egy akciós kétkártyás Samsung telefont, ami most a Tesco Mobile-nál csak 3.990 Ft. El is mentem a budaörsi Tescoba és az egyetlen kapható példányt, ami szokás szerint egy nagy műanyag lopásgátló…..
Már készülök a Kürt Akadémia Smartmobil képzésére, melyre október 19-ig lehet jelentkezni. A képzésen platformválasztás témában előadó leszek. Nyilván fontos tényező lehet, hogy potenciálisan mennyi embert érhetünk el egy-egy platformon. Egyfajta…..
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mínusz húszban már nincs kecmec, fagyálló nélkül baj lesz. De hogy mérjük meg a hűtőfolyadék fagyáspontját? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Itt az ideje rendbe tenni a dolgainkat, ha már így is benne vagyunk a slamasztikában nyakig. Kérem, a Népnyúzás 2.0 legyen már ésszerű!Mai publikációnk blogposztja...
acta est fabula 2011.12.07 10:28:20
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
Én ezt nem értem! Pedig már lassan 20éve tolom az ipart, még mindig úgy érzem, hogy vannak olyan pillanatok, amihez nem nőttem fel. Egyszerűen hihetetlen, hogy egyik pillanatban még úgy érzem, hogy egy kiváltság, nagyszerű lehetőség, hogy Európa egyik páratlan metropoliszában a…..
A list.ly oldalon található egy olyan lista, amit a legjobb androidos bibliaprogramokat gyűjti össze. Szeretném ezt most megosztani a blog olvasóival. Magyar programként azért előtte hadd álljon itt a Bibolka: BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz for Android on AppBrain Itt pedig az említett…..
acta est fabula 2011.07.21 15:38:42
@Csabosz: köszi!

ez offline is használható?
acta est fabula 2011.08.04 08:16:07
Szinte minden új tervezési megbízásunk első megbeszélésének fő témája az energiatudatosság a hőszigetelés vastagságától az árnyékoláson át a szellőző rendszerekig. Anélkül, hogy a téma tudományos mélységeire, vagy a teljességre törnék, csak pár sarkalatos ponton…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..