Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saadah Rena

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képregény és a valóság közti hasonlóság nem a véletlen műve, a történet ugyanis ízig-vérig igaz, a napokban zajlott le ez a párbeszéd a kollégáink között. Igen, nem mindig csak a számlázó fél vagyunk, hanem természetesen mi is kapunk számlákat, amiket rendeznünk kell és előfordul, hogy a sok bába…..
A piac egyik legmeghatározóbb gazdasági siteja, a Napi.hu 2001 szeptemberétől szervez konferenciákat, így finoman szólva is régi motoros a területen. Bár a rendezvények sokszínűek: üzleti reggelik, tematikus előadások, workshopok, de az közös bennük, hogy szuper-intenzív kommunikációval támogatják…..
Indamedia Sales A Mi Vidékünk 2019.03.11 10:48:01
Megyénként járja körbe az országot az Index, és igyekszik mindenhonnan érdekes, és fontos történeteket hozni a hasábjaira. A Mi Vidékünk projekt első állomása Zala megye. Ezután következik majd Vas Megye, és utána sorban a többi. Az induláshoz tíz újságíró, közel egy hónap alatt öt, többnapos…..
Véget ért az idei Mobile World Congress; a világ legnagyobb mobil eseménye a legújabb innovációkat és vezető technológiákat mutatja be, 2400 vezető cégen és nagyszabású programsorozatán keresztül. Az Index.hu aktívan követte a kongresszust, a mellékletet felületeit pedig ezúttal a Lenovo használta…..
A Femina az egyik legsokszínűbb és legrégebbi kiadványunk: neve a női magazinok világában méltán ismert.  A Femina képben van az olyan hétköznapjainkat érintő változásokról, minthogy megszűnik sokak számára az utazási kedvezmény. Partner a diétában, tanácsokkal lát el, segít megőrizni egy-két…..
A kézi-vb után most megmutatjuk, hogyan muzsikál egy olyan volumenű esemény melléklete, mint az Oscar-díjátadó. Index oldalról a Philips volt a főtámogató. A kampány 9 napig futott, összesen 23 szerkesztőségi anyag született, igen változatos formátumokban: cikkek, hírek, galériák, percről percre…..
Egy hét sem telhet el csúcsdöntés nélkül, ezúttal a Só&Bors állt be a rekorderek közé. A szerethető gasztroszájt receptjeit múlt pénteken 40 187 egyedi felhasználó böngészte! Szuperjó, csak így tovább!  ..
Tudatos, okos, érdeklődő, mi az?  Ez bizony a Dívány lesz, azaz egy olyan női siteunk, aminek fókuszában nem (csak) a szórakoztatással, a szépséggel és az életmóddal kapcsolatos témák állnak, hanem praktikákkal lát el, tájékoztat, utánajár és nem fél a mélyebb témák feldolgozásától sem. A Dívány…..
Pár hete már időtartam alapon is vásárolhattok bannert a Blog.hu-n. Nézzük, mit érdemes róla tudni! választhatod a multiscreen medium rectangle-t, amivel naponta átlagosan 450 000 reklámmegjelenéssel kalkulálhatsz. vagy a fix half page-t, mely desktopon jelenik meg, és kb. 200.000 AV érhető el…..
Ha a női kiadványaink élő hölgyek volnának, a Retikül képviselné a társaságban azt a karaktert, akinél mindig van kézápoló, indokolatlanul fényes a haja, a legelborultabb költeményeket pedig olyan ösztönösen viseli, hogy eszedben sincs megkérdőjelezni viszontlátod-e hamarosan egy divatmagazinban…..
A Só&Borson megjelenő tartalomról és jellemző cikkeiről nemrég írtunk egy rövid ízelítőt, most pedig még több aspektusból mutatjuk be a tavaly májusban berobbant gasztroszájtot. A Só&Bors megjelenésében inkább az újhullámos receptoldalakhoz húz, míg karakterében az áttekinthetőség és az…..
Eszünk, iszunk, jól vagyunk. Ha van helytálló szlogen, akkor ez bizony az, hiszen a Só&Bors hitvallása nem más, mint az örömfőzés. Miért mondjuk ezt? A tavaly májusban debütált gasztro siteot böngészve megtudhatod például, hogy egy egyszerű palacsintatésztából mennyi mindent lehet elkészíteni.…..
Az Indamediához tartozó siteok életében mindig is kiemelt helyen szerepeltek a karitatív projektek; nem csak a kiadványok értékeihez állnak közel ezek a kezdeményezések, de magánszemély szinten is a társadalmi szerepvállalás képviselői vagyunk.  A Kívül Belül Boldogság alapítója, Cserta Alexandra…..
A Femina egyik újévi fogadalmát, miszerint még nagyobb forgalmat generálnak az oldalra, már az év első hónapjában sikerült teljesíteni! A meglévő adatok alapján ugyanis januárban érkeztek idáig a legnagyobb számban az egyedi látogatók az egyik legnépszerűbb női sitera. Ez a sikerélményen túl azt is…..
A Só&Bors csapata állandóan frissülő cikkekkel és beszámolókkal kísérte végig a Bocuse d'Or szakácsolimpiát. A gasztroőrült, hobbiséf vagy szimplán csak érdeklődő és tájékozódni vágyó olvasók igen aktívan követték a fejleményeket; átlagosan közel 8800 alkalommal olvasták a Só&Bors írásait. A…..
A látogatottsági adatok után most egy konkrét kampány statisztikájáról rántjuk le a leplet és engedünk betekintést! Idén a Philips Magyarország Kft. vásárolta meg a férfi kézilabda-vb mellékletét, amit -természetesen a beleegyezésükkel- szeretnénk bemutatni nektek.  Az Index.hu oldalán a kézi-vb…..
Újabb szép adattal büszkélkedünk; ezúttal duplán örülünk, hiszen nem csak rekordot döntött a Femina a 615 238 egyedi látogatójával, de országos szinten a hatodik legolvasottabb online sajtótermékként volt tegnap...
Klisé-nem klisé, de nincs nagyobb kihívás, mint legyőzni magad újra meg újra. Ezt teszi a Dívány is, aki múlt héten újabb rekordot állított fel a napi 116 544 egyedi látogatójával.   Egyszóval woohoo! Igen erős évnek nézünk elébe, idén is megéri Díványon hirdetni...
Elhoztuk Kaliforniát a kiadványaink hasábjaira; a 2019-es Golden Globe díj legizgalmasabb történéseit idén is végigkövettük. Nézzük hol és milyen anyagok születtek a kiadványaink szerkesztőségeiben: Index Kult rovatában 1 cikk galériával Velveten 2 cikk és 2 lapozgató Femina Világsztár…..
A Dívány nem vacakolt az évkezdéssel...már 2019 első hetében gyönyörű szép számokat produkált, amit most meg is mutatunk nektek. Múlthéten a napi átlagos RU (=real user, értsd egyedi látogatószám) 107 187 volt.  A Dívány tudatos, okos, érdeklődő. Idén is. ..
Ha valami történik az országban, a netezők az Indexről tájékozódnak, nem véletlenül használjuk a "Magyarország kezdőlapja" szlogent. A tegnapi nap is ezt támasztja alá, a fenti ábrán láthatod a számokat.     ..
Tegnap 1 033 215 real user, azaz egyedi felhasználó látogatta az Indexet. Azontúl, hogy más híroldalak statisztikáját maga mögé utasította, a szám önmagában is örömet szerzett csapatunknak, büszkék vagyunk rá, hogy mi értékesíthetjük az Index.hu felületeit.  Fontos megemlíteni, hogy ez nem az…..
Úgy vittük a Telekom székházba az új arculat szerint frissen legyártott roll-upunkat, hogy szinte még meleg volt. 2018-ban is részt vettünk a Fenntarthatósági Média Klub és a Telekom által szervezett jótékonysági, "Adni jó" sütinapon -immár Indamedia Sales-es színekben és logóval, ezért az idei…..
A cemp-x online Zrt. kiadóvállalat a jövőben Indamedia Network Zrt. néven üzemel tovább. Az Index, a Velvet, a Dívány, a Totalcar, a Femina, a Napi.hu, a Port.hu és a Blog.hu hirdetési felületeit kizárólagosan értékesítő cég pedig Indamedia Sales Kft. néven folytatja működését...
Mi az? Dögös, rámenős, mégis diszkrét. Csak fél napig gyűjti a kíváncsi tekinteteket, majd év végén végleg eltűnik. Ő az ideiglenes billboardunk, ami az Index címlapján egy új, top zónában üdvözöl. Minden.egyes.Indexre.klikkelő.embert.  Létrehoztunk…..