Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homa78

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Susi printscreenelte ezt a gusztustalanságot a George's Food honlapján, azóta nyilván leszedték. Az irodaházban lévő étterem mai ajánlata a csatolt mellékletben (főétel csak férfiaknak ill. leszbi hölgyeknek :) ) ..
homa78 2008.08.15 18:12:48
homa78 2008.08.17 18:05:45
Levélírónk megtalálta a város legpofátlanabb BKV-s alkalmazottját. A pénztáros az apróhiányra hivatkozva gépi kávéra gyűjt a visszajáróból, mert saját bevallása szerint csóró és pont jól jön az a 60 Ft. Az ügyfélszolgálatnak írt reklamáció következik. Tisztelt BKV!…..
Sajnos már nem emlékszem, ki küldte, de napok óta itt hányódik a desktopomon ez a csodálatos, versként is olvasható backdoor a Balatonról, jó hétvégét mindenkinek!..
Bálint szerette volna látni, mit vesz meg, de a Media Markt eladója nem szívesen mutatja meg a vevőinek, mit is tud a termék. Majd otthon kipróbálja, aztán ha nem tetszik, visszahozza. Már jó ideje szerettem volna beszerezni egy divx-lejátszót. Többszöri nekifutás után, végül is…..
Kétféle alkohol egy posztban, mert nyári hétfő délután van és ilyenkor minden ízelt- és ízeletlen lábú másnapos vagy inni készül vagy mindkettő. Yoditól egy kulurált poharas, Levinsontól egy náci szuveníres Olaszországból. Nem tudom, hogy a rákfélék hogyan reagálnak az…..
A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
Nem tilos az Ä városunkban 2008.06.02 14:44:34
homa78 2008.07.12 08:49:28
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Idi Amin Dadáról, az egykori ugandai diktátorról, aki az emberevés mellett arról is hirhedt, hogy országából egyszer csak kiűzte az ázsiaiakat, kevesen tudják, hogy a rémuralom kevésbé jövedelmező napjaiban leveskockán élt. Bob, a szerencsés Homár-olvasó le is tudta fotózni a…..
Újlipótvárosi olvasónk jelezte, hogy sarki kisboltjában a dátum szerint még két napig fogyasztható Alföldi tej egész szállítmánya megpimpósodott. Természetesen a jelenség lehet lokális, bár a Homár egyszer már látott ugyanilyet egy néhány órára asztalon felejtett pohárban.…..
Feri egészen logikus módon a talált Vodafone-os telefont a szolgáltató elveszett/ellopott kártyákkal ill. telefonokkal foglalkozó részlegén keresztül szerette volna eljuttatni a tulajdonoshoz, de hiába. A történetből legalább megtudtuk, hogy az önkormányzatoknál létezik talált…..
A múlt hét legjobb körlevele szerint a bankoknak sem lehet könnyű. Vajon hány hendikeppes ügyfélnek vannak nehézségei az írással/olvasással/szövegértéssel naponta? Oszi egy váratlan ízfokozót fedezett fel pudingozás közben. A Homár mindig is sejtette, hogy vannak még…..
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
homa78 2008.06.30 18:09:53
Pénzt kivenni mindig nehezebb, mint berakni, de nem csoda, hogy Zsolt kiakadt, miután két nap alatt sem sikerült telefonon egyeztetni, mikor mehet a pénzéért az OTP-be: Amit a minap művelt velem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata, azon a Homár-olvasók nagy része talán már meg…..
homa78 2008.06.30 18:04:10
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
Sergeant annyira vakmerő/bizarr vásárló, hogy egy SMS-reklám hatására akciós fúrókalapácsot akart venni kofferben, ötezerért, de nem tudott, mert az áruházban már elfogyott. S. nem tágított, befizette az előleget, de sokáig nem kapott kalapácsot. Itt olvasható az eredeti…..
Íme eddigi történetünk betűméretre legnagyobb backdoor kommunikációs üzenete. Zitbug fotózta munka közben Tatán, el sem merjük képzelni, mi lehet a melója. Madár a jelek szerint tényleg eléggé elmaradhatott a közös költséggel, dehát mindig sejtettük, hogy Fritz Sdunek mester…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
homa78 2008.06.16 21:39:02