Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coffeebreakmoments

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Tudjátok mi a jó abban, hogy itthonról dolgozok? Az, hogy végre egy kicsit több időm van olvasni, és végre ki tudom olvasni egy olyan könyvet amire már nagyon kíváncsi voltam.     Ákody Zsuzsa megtisztelt azzal, hogy az egyik könyvéből küldött nekem egy példánnyal, a Lélekrablóból. Már a címe…..
coffee break moments Karantén... 2020.03.27 15:27:59
   Sose gondoltam volna, hogy én ilyet át fogok élni az életemben ami most van. Amikor az első hírt hallottam még januárban a korona vírusról azt hittem, hogy hozzánk biztos nem fog elérni. Tévedtem !     Még szinte akkor se fogtam fel a dolgokat úgy igazából, amikor a főnököm mondta, hogy most már…..
    Puszi és ölelés..
      Szerintem senkinek nem kell, bővebben elmagyarázzam, hogy most mi a helyzet szerte a világban.  Hónapok óta halljuk, hogy mi ez a vírus, hogy épp melyik országban csap le, és hogy milyen intézkedéseket hajt végre az adott ország. Ezeket a tényeket tudva és hallva minden nap a hírekből, vagy…..
coffee break moments Március... 2020.03.08 18:58:48
      Már nyolc napja március van. Ez nem csak azt jelenti, hogy már elméletileg tavasz van, ha még az időjárás nem is azt mutatja néha, de ez a hónap a nők számára igazán különleges. Most nem a nők napjáról beszélek. Igaz, ez is fontos de ettől van egy sokkal de sokkal fontosabb dolog ebben a…..
Sziasztok !    Remélem, hogy mindenkinek jól telt eddig a 2020-as éve. Nekem eddig nagyon jól és sajnos nem sajnos, de nagyon gyorsan is. Egy kicsit az elmúlt másfél hónapról: egyszerű megmagyarázni, mert az egész januári hónapot tanulással töltöttem . Nagyon kevés időm volt így is, így hát nem…..
Sziasztok,   Szerintem az az ember aki szeret olvasni járt már úgy ahogy én. Pontosabban úgy, hogy talált egy olyan könyvet amit nem tudott letenni, és amikor nem olvasta az járt a fejében, hogy mi lesz a könyv vége.   Nos az a könyv amit most a harmadik könyvajánlómon írni szeretnék, az pont…..
coffee break moments Top 4 podcast 2019.10.13 20:00:00
  Sziasztok,  Mivel egyre jobban nő a podcastok népszerűsége már Magyarországon is, úgy gondoltam, hogy én megmutatom Nektek, hogy én kiket szoktam hallgatni akár utazás, főzés vagy takarítás közben .Még mielőtt belekezdenék a felsorolásban és elmondanám, hogy kit miért hallgatok, annyit el kell…..
Sziasztok,       Nem tudom miért, de ilyenkor ősszel sokkal több kedvem van olvasni könyveket. Mivel sajnos sok időm nincs olvasni, így nem tudok mindig arról a könyvről ajánlót hozni amit legutóbb olvastam. Sokszor egy kis idő kell ahhoz, hogy tudjak normális érthető véleményt mondani egy…..
        Biztosan tudjátok, hogy van egy magyar kisfiú aki beteg. Zentének hívják és még nincsen 2 éves. Szegény izomsorvadásban szenved, és 700 millió forintra volt (de jó így írni, hogy volt) szüksége ahhoz, hogy megkapja a kezeléshez szükséges gyógyszert.  Hazudnék, ha azt mondanám Nektek, hogy…..
coffee break moments Sorozat kvíz 2019.09.17 20:00:00
     A múltkor találtam egy sorozat kvízt az interneten amiben a sorozatokban lévő házakat kellett felismerni. Arra gondoltam, hogy ezt a kis játékot megosztom Veled itt a blogomon keresztül, hátha esetleg még valaki nem ismered, és szívesen kitöltenéd. A lényeg, hogy a képeken lévő házat ismerd…..
    Eddig mindig a filmeket vagy sorozatokat ajánlottam Nektek. Viszont a 2019-ben  felerősödött a könyvek és az olvasás iránti szeretetem. Régen,amikor gimis voltam, vagy még általánosban jártam nagyon meg kellett magamat erőltessem, hogy a kötelező olvasmányokból elolvassak legalább 1-2 oldalt.…..
coffee break moments Időutazás 2019.09.03 20:26:19
    A 2019-s szeptembert egy időutazással kezdtem. A szüleimmel és még pár ismerőssel elmentünk Felsővisóra. Ez a város Máramaros megyében van, tőlünk kb. 3 óra utazásra. Ez a hely arról híres, hogy még az 1930-as évek elején vasér-völgyi kisvasutat építettek.  Fővonala 56 km hosszú  és a Vasér…..
coffee break moments 2019.07.29 09:10:11
Már lassan visszaemlékezni se tudok, hogy mikor ajánlottam utoljára Nektek sorozatokat. Mint ahogy szerintem a blogomból, és az én személyiségemből eddig kiderült, inkább sorozatpárti vagyok mint filmpárti. Épp most néztem meg, hogy utoljára tavaly szeptemberben írtam Nektek sorozatokról, ami…..
Pár héttel ezelőtt egy podcastot hallgattam. Pontosabban a Párnacsata podcastot (spotifyn fent van, hallgassátok őket!), amiben a fészekből való kirepülésről osszák meg a lányok a gondolataikat, tapasztalataikat. Amikor meghallgattam, valami elindult bennem, valami olyan dolog, ami arra késztetett,…..
Itt van a drága szép májusi hónap. Ami azt jelenti, hogy elkezdődtek az érettségik és a legtöbb egyetemi karon a vizsgaidőszakok. Ugye a legtöbb ember nem igazán szeret tanulni, főleg ha olyan tárgyról van szó ami nem igazán érdekli, vagy esetleg nagyon unalmas és száraz.  Nekem ebben a félévben…..
  Biztos vagyok benne, hogy a képen látható termékekből valamelyik, vagy talán mind ismerős számotokra. Arra gondoltam, hogy bemutatok nektek olyan termékeket amik nekem nagyon beváltak az elmúlt időkben, és ha már elfogyóban vannak, akkor biztos hogy újat szerzek be belőlük. 1.Garnier micellás…..
  Valamelyik nap görgettem az instagram oldalamat, és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha megosztanék Veled pár olyan youtubert és bloggert akit én nap mint nap követek, hétről hétre olvasom az újabb bejegyzésüket és nézem a videóikat. Szóval lássuk is, ki az a három youtuber akiket én fantasztikus…..
   Szerintem már van egy hónapja, hogy nem írtam bejegyzést a blogra. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt időm, és ha az egyetem kezdésre fognám az egészet. Jó, az igaz, hogy az egyetem miatt kevesebb időm lett szinte mindenre de ez nem elég indok arra, hogy igen is elhanyagoltam a blogot az…..
Sziasztok drága olvasóim !      Ma egy személyes történettel jöttem nektek. Egy olyan történettel, ami velem mèg a tavaly nyáron történt... Nyáron amikor dolgoztam egy olyan dolog történt velem, ami néha mèg most is megtörténik. Mivel irodában dolgoztam, nem csak kint volt nagyon meleg, hanem bent…..
Mindig is szerettem a sorozatokat. Főleg egyetemi éveim alatt szerettem meg. Nagyon sok féle sorozatot néztem, legyen az orvósis, vagy krimi , akár vígjáték. Arra gondoltam, hogy ajánlok nektek egy pár olyan sorozatot amit én tényleg nagyon szerettem és akármikor meg tudom nézni őket, újra és…..