Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0x1D

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sickratmen nagysikerű slágere ihlette cím nem véletlen, tudniillik a kerékpárosok között rengetegen szőrtelenítik a lábukat. Miért jó ez, mi állhat ennek a hátterében? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ. A teljesítmény centrikus világban igen nagy jelentőséget…..
0x1D 2014.06.19 14:20:05
@Void Bunkoid: én kipróbáltam és nekem bevált. egy éve nyírtam le először és cseppet se bántam meg; télen hagyom, hogy visszanőjön, de nyáron 1000x jobb nélküle.

tényleg lusta disznó vagyok, de ígyis-úgyis naponta egyszer lezuhanyzok (nyáron naponta többször is) és sokkal praktikusabb szőr nélkül, tapasztalatból mondom.

szerintem pedig a te kórokozós szöveged a propaganda. a nők és az enyhén szőrösek, nem kevésbé védtelenek a kórokozókkal szemben, mint a szőrösek. manapság ez nem aktuális. legalábbis nem Európában. mint ahogy az sem aktuális, hogy körülmetélünk csak azért, mert az véd a fertőzésektől...

tessék kipróbálni, addig nem osztani észt! ;-)
A képeket még tavaly nyáron küldte Dani a Csányi és a Király utca sarkáról, de ahogy néztem a múlt héten, a helyzet azóta sem változott semmit. Csoda is lett volna, ha változik, hiszen ez az ablak már 2008-ban is ugyanilyen csúnyán volt befalazva. Hogy miért? A fene se…..
0x1D 2014.03.11 09:35:56
@Elstron: tökéletesen egyetértek veled. Budapest sose fog továbbfejlődni, mert foggal körömmel ragaszkodunk ezekhez a romokhoz.

és a cikkírónak pedig a válasz baromi egyszerű: kellett egy kis extra fal-rész a szobában.
A Kossuth téren már néhány napja áll egy 33 méter magas acéltű, ami nagyjából úgy néz ki, mintha a dublini Spire kicsinyített mása lenne, és klasszul tükröződik az előtte látható medencében. (Ja tényleg azt tudtátok, hogy egy medence is lesz az új téren?) Viszont ez…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Korábban már itt, a blogon is akadt olyan poszt, amely azzal foglalkozott, mi mindent kell intézni, ha külföldre költözünk, ám egyrészt az régen volt, másrészt ismétlés a tudásnak az édesanyja, így aztán a mai blogajánlóban szó lesz erről is. Ezt követően megnézzük, mi a…..
0x1D 2014.02.19 23:43:01
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
Burger Blog BpBurger (57) - W35 2013.06.12 06:00:00
Itt az ideje, hogy bemutassunk pár frissen nyílt helyet, ezek közül az első a Wesselényi utcában lévő frappáns nevű W35, ahová egy hétköznapon, ebédidőben látogattunk el. A kínálat a tex-mex vonalat erősíti, pár hamburger, quesa, burrito, chili, meg jalapeno poppers, ami…..
0x1D 2013.06.12 14:59:22
Titokban már mutatták nekem, de most a nagy nyilvánosság elött is megvillantották az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán álló épület kupolatervét. Merthogy ilyen volt valamikor, mint arról Budapest eltűnt kupolái és tornyai kapcsán már korábban is szó volt az…..
0x1D 2013.04.07 20:43:16
A héten sikerült megnéznünk a Ted című remek alkotást, kacagtunk is rendesen. Mila Kunis ugye a csaj benne, aki civilben az exné Deminé - Ashton Kutcher kedvese most. Mila épp a mexikói Rolling Stone címlapon tündököl, szerintünk nem lett rossz a fotó. Igen dögös.…..
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Egyelőre csak fogyatékosan működik a közszolgálati tévék szakrális átalakulása. Történt, hogy ma a Formula-1 közvetítés megkezdése után rájöttek, hogy baromira nem jó, ha a balra pozicionált új m1 logó belelóg az eredményekbe, ezért röpke 55 perc alatt sikerült átpakolniuk a jobb oldalra - tudósít…..
  Most komolyan, mi a fene ez? A Hegyvidéket ábrázoló műholdfelvétel amúgy is elég randa a Google Maps-en, de ez még nem indokolná, hogy ilyenek legyenek rajta. Esetleg visszaveri egy tető a napfényt? Na de könyörgöm, nem Bánffyhunyadon vagyunk! A Bingen ráadásul nyoma sincs a…..
0x1D 2012.06.12 13:02:35
  Milyen borral miséznek a papok? Honnan szerzik be? mi alapján választják ki, mi kerül a palackba? Ennek jártunk utána kétrészes riportunkban, végigfürkészve a szerzetesi és papi borászatok történetét és jelenlegi helyzetét.  Szilvay Gergely riportjának első és…..
Abban talán mindenki egyetért, hogy a Heti Válasz a legfurább sajtótermék a jobboldalon. Néha olyan meglepő állításokkal állnak elő a II. Orbán-kormányról, amiről még a Népszava is szűzien hallgat, máskor viszont törölnek egy tökös publit és megbüntetik a szerzőjét. A…..
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
Vajon hogyan készültek Manhattan évtizedek óta álló felhőkarcolói? Milyen volt a sziget látképe az Empire State Building vagy a Chrysler Building megépítése előtt? A háromrészes sorozat első részében képekkel mutatjuk be a huszadik század első harmadának manhattani…..
Kedves Urbanista!Naponta a Palota úton sétálok a kutyámmal és feltűnt, hogy 1-2 hete napról napra el-el tűnik a öntöttvas kerítés egy darabja. Elsőre még lehetett volna véletlen, de ma este már  tizenegy hiányzó darabot számoltam meg. Mentsük meg, mielőtt az egészet elhordja…..
0x1D 2012.03.12 13:20:21
@lobster thermidor: te viccelsz? kurvára nem érdekli őket, mi lesz vele. csak a kiló számít.
0x1D 2012.03.12 13:24:30
@Le_Penseur: te valszeg külföldi lehetsz, mert amiket felsoroltál, nem véletlen beidegződés e vidéken. Nyugaton valszeg az eltünt kandeláber lineáris gondolati következtetése az lenne, hogy javítják... de nem itt nálunk. :)
Most folyik a Nicolette Sheridan kontra Marc Cherry ügy (az Edie Britt karakterét alakító színésznő azért perelte be a sorozat készítőjét, mert az megütötte forgatás alatt, majd kiírta a sorozatból), és az egyik tanúvallomás során kiderült, melyik fontos szereplőt nyírják ki…..
A tavalyi év egyik legjobb újonca, az FX American Horror Story című (naná) horrorsorozata nemcsak Jessica Lange, hanem négy további szereplő aláírását is megszerezte a második évadhoz, lehet örülni. A hamarosan forgó új történetben Zachary Quinto lesz az egyik férfi…..
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..