Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ökopamacs

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kontraszt, hogy Olaszországban egyre több élelmiszeren, leginkább kekszeken és készételeken tüntetik fel, hogy pálmaolaj nélkül készült a termék. Ugyanakkor az egyik legnagyobb olasz édességgyártó cég, a Ferrero, a híres Nutella mágus, töretlenül a gyilkos pálmaolajra esküszik. A tavalyi…..
ökopamacs 2018.12.05 17:58:28
@midnightcoder2: Abszolut jogos a meglatas. Ez az eszmefutattas var nagy valoszinuseggel tobb madar es allatfajra a kovetkezo 50 evben. Az eletteruk jelentosen csokkent es most tartunk ott, hogy ketseges a tulelesuk. Koszonom a hozzaszolasat.
ökopamacs 2018.12.06 10:21:40
@csakférfi: Nagyon jol eso erzes, hogy az ejszakai buszon a blogomat bongeszi. Koszonom cikkeimnek szentelt figyelmét. Igyekszem nem magamra venni a vilàg buneit, koszonom a tanacsat. Fiatalként viszont kotelességemnek érzem, hogy ravilagitsak ezekre a dolgokra es valtoztatasra sarkalljam az embereket. Folytatni fogom a blogot sok kicsi sokra megy alapon :)
ökopamacs 2021.12.06 10:50:31
@Zöldülő Háztartásom: Visszajottem megnézni hogy àll ez a cikkem és most latom, hogy nem valaszoltam neked. Orommel hasznalhatod a cikket barmikor :) Szeretettel udvozollek, ökopamacs
  Egyre több hormonális problémával, fájdalmas, vetélős, baráti történetekkel, személyes pajzsmirigy problémákkal, végtelen szójapropagandával teli hónapokon vagyok túl. Ellentmondó elemzések veszik körbe a szója misztikus hatásait. Ebből a pro-és kontra információrengetegből próbálom megosztani…..
Az új év első hetében ezerszámra kaptam „hogyan legyünk fittek és egészségesek 2019-ben” hirdetést. Mindenféle csodacsomagolásban eladott detoxprogram, két kattintással rendelhető heti menük és társaik. Rossz vevőként ez csak annyira érdekelt, hogy lementem a boltba venni pár élelmiszert, és szó…..
ökopamacs 2019.01.11 09:10:54
@lbalazs: Kedves Balazs! Nagyon koszonom a hozzaszolast es elnezeset kerem az ekezet nelkuli valaszert. Tobb elemet is emlit, ami a kovetkezo cikkeim temai lesznek, mint pl a husfogyasztas csokkentese. Meglatasa teljesen jogos, csak a cikkem fogyaszthatosaga erdekeben nem akartam tomoritett informaciot zuditani az olvasoimra. :) De ez a cel idovel.
Számos vészjelzéssel találkoztam már ezzel a témával kapcsolatban. De még mindig azt látom, hogy az a menő, aki 3 másodperc alatt tud csinálni otthon, makulátlanul fehér ingben, ízletes Nespresso kávét. Ez több szempontból is sajnálatos. Azon gondolkozom ilyenkor, hogy ők nem érezték-e a nagymamájuk…..
Az avokádó korunk marketing áldozata lett. 2015-ben az avokádó volt a legközkedveltebb termék a Pinteresten. Néhány év alatt ez a gyümölcs lett a kulináris magazinok és blogok királya Amerikában és Európában. Már-már kultusszá nőtte ki magát az avokádó toast, és kétség kívül, a sárkánygyümölcs…..
A kezdet nehéz. Az első mondat is az. De aztan nekilendülsz, leírod, kitörlöd, széttéped, újrakezded, újratervezed. Legközelebb jobb lesz. De ami a környezetünket és bolygónkat illeti nincs B terv, mert nincs… Rá kellett jönnöm, hogy ez a téma még közel sem annyira populáris, mint amennyire a…..