Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoritomo

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a piros színt. Vagány, vadító, feltűnő, ha kell sportos, ha kell elegáns, és nagyjából mindenkinek, férfinek, nőnek egyaránt jól áll. ..
yoritomo 2020.11.16 18:31:12
Igen.. ehm.. Már kezdtem megijedni. Tegnapelőtt csak két látogatóm volt :( Abból egy én voltam. Több mint egy hónapja indítottam a blogot, és eddig mindennap volt látogatóm, szerintem ez nem is rossz! XD Amúgy az elmúlt héten átlag 7, az elmúlt hónapban pedig átlag 5 ember…..
Ma befizettük a csekkeket, és bevittem a doktornőnek azokat a bigyuszokat:D Minnyá berakok egy képet róla. Na, szóval bevittem, egyórás út, nem baj, elvoltam, meg tömeg volt a villamoson.. Hát nem baj. Na, szóval, odaértem, felmentem a 6. emeletre (fogászat és fogszabályozás),…..
Igen, ez egy anyás poszt. Arról, hogy mennyire nehéz nekünk, anyáknak. Mentálisan és lelkileg, de most ezt félretéve „csak” fizikai síkon is. Mit csinál egy anya egy nap? Guggol, rohan, hajol, súlyt emel, nyújtózkodik, letesz-felvesz, görnyed, cipel, és még folytathatnánk a sort. És mit csinált…..
A három színből álló, csíkos Prada stóla a divatipar nagy kedvence lett pillanatok alatt: viselte már Rihanna az S&M videóklipjében, Shala Monroque, a POP szerkesztője a Valentino bemutatón, Anna Dello Russo a milánói divathéten, Marc Jacobs partizás közben,  és a…..
yoritomo 2011.03.08 21:56:37
Egy ideje már nincs műkörmöm, manikűröshöz sem járok, így magamnak festem a körmöm. És ha már rászánom az időm, és szenvedek a francia festéssel, akkor szeretném, ha legalább tartós lenne, hogy ne kelljen sűrűn ismételnem. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így. Mikor Opi…..
Forum Shops Változások 2010.12.23 02:30:00
Sziasztok,Újraindul a blog, de egy kicsit változik a téma.A divat marad, cipők és táskák is lesznek továbbra is, viszont kiegészítem őket ruhákkat, sminkekkel. Tehát komplett összeállításokat fogtok látni.Próbálok olyan dolgokat összeválogatni, amiket Magyarországon is lehet…..
Chez DuBarry Hudák Anita terhes 2010.01.11 09:13:34
Reggel a saját reggeli műsorában jelentette be a Rádió 1 mindössze 23 éves műsorvezetője, hogy babát vár. Júniusig marad a műsorban, utána a hallgatóknak be kell érniük Heppi Endrével és Harsányi Leventével egy ideig. A rádiós azt is elárulta, hogy férjével már nagyon…..
Tudom, hogy már unjátok, és hogy már minden blogban le van írva.. De azért én is leírom, mert úgy érzem, hogy kötelességem :D Meg hogy teljen az idő holnapig. Jelenleg betegállományban vagyok itthon, úgyhogy időm is van, bár még kéne egy keveset készülni a csütörtöki…..
Hali mindenkinek! Újra itt vagyok, nem tűntem el :PNah, fogszabimat már észre sem veszem, hogy fennvan, nagyon jól megvagyunk :)Első nap panaszkodtam, hogy nem fáj.. Tényleg nem fájt. Másnap éreztem csak, hogy nehezebben rágok a jobb oldalon a 4-es től a 6-os ig.. De már az is elmúlt!…..
Mivel a doktornő beutalt röntgenre, újra el kellett mennem. Drága volt, de legalább szép volt az asszisztens csaj. :)Hétfőn bementem a fogászati klinikára, de mondták, hogy bocs, a te orvosodtól nem fogadunk el beutalót. Illetve elfogadjuk, csak nem kapsz TB támogatást... Na…..
Sokakban merül fel a kétely, hogy vajon a fogszabályzó ciki-e, vagy sem. Ilyenkor jön a közhely, hogy nem, legalább szépek lesznek a fogak tőle. Ám mi van akkor, ha a fogszabályzós fiatal (vagy felnőtt) párt szeretne magának?Úgy gondolom, kevés olyan kivétel akad, aki nem válik…..
Forum Shops Pár napos szünet 2009.07.13 00:16:32
Kedves olvasók, egy pár napig nem lesz újabb poszt, mert szerdán indulok haza, és csütörtökön érkezem meg. Az átállás miatt lehet, hogy utána is bele telik még 1-2 napba, hogy új posztot tudjak írni, utána viszont újult erővel állok majd neki a blogolásnak. Tehát úgy…..
I love fashion Calzedonia ősz 2009.09.19 17:28:00
Kedvenc harisnya márkám őszi-téli kollekciójából válogattam néhány kedvencet. Az egyszerűbb, geometrikus mintájú darabok mellett a nőies, csipkés, masnis harisnyák is feltűntek. További képek a hivatalos oldalon!..
I love fashion VMA ruhák 2009.09.14 08:08:00
Újabb alkalom, hogy vörösszőnyeges ruhákat nézegessünk, ugyanis tegnap tartották az MTV Video Music Awardsot. Én már tegnap kíváncsian vártam, hogy ki miben fog megjelenni, de amikor megnéztem a képeket nem dobtam egy hátast egyik szereléstől sem. Az ilyen események jó alkalom…..
A novemberi Pani magazinban található egy remek divatanyag a szépséges Anja Rubikal. Igaz, még a tavalyi számban jelent meg, de akár most is megállná a helyét ami a trendeket illeti. Jöjjenek a kedvenc képeim! ..
salsa MENŐ - NEM MENŐ 2009.07.13 15:03:00
Rámjött a megmondhatnék. Illetve a véleményem következik, lehet velem vitatkozni. :-) Tehát a menő - nem menő listám salsásan: buliban ruedázni - MENŐvisszajelezni a DJ-nek, ha valami jót játszott - MENŐbachatánál 0-cm-re közel húzni a lányt - MENŐbachatánál 0-cm-re közel…..
I love fashion Trópusi színek 2009.06.22 19:29:00
Az élénk színek nem csak a ruhákban hódítanak, sminkeléskor is bátran használhatsz harsányabb árnyalatokat. A legkedveltebb szín a kék és különböző tónusai, különösen a türkiz. A zöldtől és a narancstól sem kell megijedni, szépen felrakva igazán mutatósak.1. MAC…..
I love fashion Szép kiegészítők 2009.06.08 09:46:00
Ana Beatriz Barros brazil modell az arca a Monsoon Accessorize katalógus tavaszi-nyári kollekciójának. A kiegészítők mellett a ruhák is igen figyelemre méltóak. A selyemből, muszlinból készült darabok, virágmintás, vidám nyári színekben, kényelmes és mutatós viselet. ..
A DJ-k is emberek. Érzésekkel, vágyakkal, éppen türelemmel vagy türelmetlenséggel, de azon kívül, hogy ismerik a salsa zenéket és beteszik nekünk a bulikon, pont ugyanolyanok, mint mi, táncosok, vagy csak buliba járó emberkék.Elsőre azt gondoltam, nem kell ecsetelnem, mennyire…..
fogrend Viszlát, bölcsességfog! 2009.05.10 10:41:00
Ha fogszabályzót szeretnél, valószínűleg tanácsolni fogják, hogy 2-4 bölcsességfogat húzass ki. Gyakran az elülső fogak torlódását okozzák, illetve könnyebb tologatni a fogakat, ha ők nincsenek. Ha pedig ferdén nő, bánthatja az előtte lévő fogat, gyulladást okozhat,…..