Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guerillero

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A norvég Röyksopp tagjai a jobbik lábukkal kelhettek ma fel, ugyanis minden előzetes híresztelés nélkül 25 percnyi új hanganyagot tettek ingyen letölthetővé a honlapjukon. Az egyik egy instrumentális szerzemény, a 14 perc hosszúságú Shores Of Easy, amihez a zenekar külön…..
guerillero 2011.09.02 16:02:31
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Egy tegnapi Tények-riportról ugrott be: hát tényleg, ezekkel a villogókkal mindig bajom volt. Egyszer így, egyszer úgy jeleznek, nem egyszer időjárástól függetlenül. Képzeljünk el szép, tiszta eget, kéket, ahogy azt képzelni kell, és most nézzünk a túloldalra: olyan…..
guerillero 2011.08.09 15:59:40
@Frank99: persze hogy nem. troll vagyok. ez a szórakozásom.
guerillero 2011.08.09 16:07:23
@Frank99: egyébként pedig erős szél volt, olyannyira, hogy sokan akik horgonyt dobtak, úgy sem tudtak egy helyben maradni, mert a szél a lehúzott vitorlázattal is csak sodorta a hajót a part felé, úgy, hogy a horgony csak szántotta az iszapot. nagyon sokan a nádasban kötöttek ki így. másokat mások zúztak le, úgy, hogy a hajótest lékesedett. az egész nagyban függ attól is, hogy milyen hajód van, hol vagy, amikor elér a vihar, milyen irányba kellene haladnod, nem csak attól, hogy milyen tudásod van.
guerillero 2011.08.09 17:34:43
@magyar bucó: igen, félszelezni lehet, csak ha éppen arra kellene menned, ahonnan a szél fúj, akkor félszelezgethetsz fel-alá életed végéig :)
Nincs szombati reggelim Sarki Fűszeres-féle quiche nélkül (a képen nem az van, a félreértések elkerülése végett) A mediterrán életvitel lényegesen humánusabb és eredendően jobban passzol az emberi alaptermészethez, mint a közép-kelet európai. Arrafelé sokkal többször…..
guerillero 2011.07.14 14:45:06
@Legelő Őse: azért a pörköltszaft a malomkerék kenyérrel és a 2×3 cm-es falatkák világa között elég széles palettán lehet válogatni. amúgy meg össze vissza beszélsz. nem tudom, mikor voltál aluljáróban utoljára, de egy bioszörpre meg egy croissant-ra biztosan fizetsz 1000-1200 Ft-ot borravalóval. én ennyiből ebédelek naponta a tálcatologatósban, és megjegyzem, nem pörköltet eszem nokedlivel.
Nemrég az LMP Vörösmarty téri tüntetését fikázva fejtette ki álláspontját az alkotmányozásról a Fidesz független blogközössége, a Mandiner. Véleményük alulról rezonál a Fidesz felvilágosult abszolutista gondolatfoszlányaira, amelyek a párt kisnemesi hűbérrendszerében…..
 Április közepén sorra követik majd egymást a különböző tüntetések, tiltakozások az új alkotmány meghozatala okán. A sort a gyurcsányi Demokratikus Charta nyitja majd meg 16-án, őket követi majd az LMP, később az MSZP protestálása. A protestálók egységének hiányát…..
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
guerillero 2011.03.04 11:41:31
"Ha a nemdohányzókat a dohányosokkal szemben, mint közösséget határozzuk meg - hiszen minden bizonnyal közösség, olyan, amely másokkal szemben érdekeinek érvényesítésére készül -, akkor joggal várhatjuk el tőlük, hogy képesek legyenek nemdohányzó éttermek, kocsmák fenntartására." Ez nagyon nagy butaság. A nemdohányzók nem egy közösség, ez egy fogyasztási szokás, ezzel az erővel a barnakenyér-evők is egy közösség a fehérkenyér-evőkkel szemben. A nemdohányzók soha nem fognak tudni kellő számú éttermet, kocsmát fenntartani, nem azért, mert nincs rá igényük, hanem azért, mert ha nincs ilyen hely, akkor is elmennek étterembe és kocsmába, ami a lehető legjobb felállás a vendéglátók számára, szemben azzal, ha a csoport egyik részét valamilyen korlátozással leválasztják. Én magam 15 évig dohányoztam, de akkor sem voltam akkora paraszt, hogy azt gondoljam, hogy ha egy haverom átjön hozzám, akkor tűrnie kell a cigifüstömet, ha eléggé fontos vagyok neki, vagy hogy a munkatársaim el kellene hogy viseljék, ha a pofájukba fújom a füstöt, mert ez munkahelyi ártalom. Amúgy a cikk tele van bicskanyitogatóan pofátlan kijelentésekkel, amikre érdemben körülbelül egy hasoló hosszúságú bejegyzéssel lehetne reagálni. Vicces az egészségi hatásokkal kapcsolatos csúsztatgatás is, ahogy próbálja megmagyarázni magának, hogy ez amúgy nem is olyan káros. Nagyon hasonló a dohánygárak érveléséhez, amit már dohányosként is gusztustalannak tartottam, de ezt az érvelést mint dohányos átvenni, erősen gerinctelen jellemre vall. Statisztikailag egyébként minden hatodik erős dohányos férfi tüdőrákban hal meg, ha ez valakinek megnyugtatóan kis százalék, akkor persze minden rendben. Egyébként pedig jól megférhet dohányos és nemdohányos. Jó dohányzást és nemdohányzást kívánok mindenkinek!
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
Lady Gaga @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.07. Szikrázó mellek, férfiszerelem és még MTV-díjátadás is volt Lady Gaga Budapesten adott kétórás koncertjén, amivel bebizonyította, hogy miért ő a popkultúra jelenleg egyik legfontosabb jelensége. Az is jó, hogy Lady Gaga…..
guerillero 2010.11.08 13:40:37
addict Minden horgász impotens! 2010.11.05 08:15:00
Na ki lehetett az, aki ezzel a kedves gondolattal megajándékozta az emberiséget? Hát persze, hogy a lassan már szélsőségesen embergyűlölő szervezetként számon tartott, állatvédő PETA, ami újabb és újabb finoman szólva provokatív, kicsit keményebben fogalmazva kifejezetten…..
Viszkei György valószínűleg az egyik legbátrabb hazudozó az országban. Az Inforádió vasárnap ismételt környezetvédelmi műsorában a Zöldjelzőben ugyanis meglehetősen futurisztikus számokat említett valósként. Viszkei György szerint ugyanis Magyarországon a papírszemét…..
Ha a rendszerváltás óta eltelt két évtizedet végigtekintjük, akkor a legismertebb sportág, a labdarúgás területén alig néhány cigány származású focistát tart számon a lelátók szájhagyománya. Aki egyáltalán szóba jöhet, az a délvidéki Kerekes Zsombor, Pisont István,…..
guerillero 2010.10.22 11:58:07
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
guerillero 2010.10.11 15:57:56
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
guerillero 2010.08.18 16:05:13
@mate6: nem arról van szó, hogy nem lehet szóvá tenni, de folyamatosan ez a téma, hogy miért a járdán van, miért szűk, miért lóg be a tököm tudja faág. nem járok minden nap bringával, csak hetente egyszer-kétszer, de lehet bringával közlekedni Budapesten, és ki lehet kerülni a belógó faszomat. szerintem ez pozitív, még ha nem is tökéletes.
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
  A keresztény egyház és a Pápa maga is mindent megtesz, hogy a gyerekmolesztálási ügyekről mindenki hallgasson, mert tudják nagyon jól, hogy milyen rohadt szemétládák, mind egytől-egyig. Itt már rég nem az a kérdés, hogy vajon hány pap és egyházi intézmény érintett,…..