Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oliva

0 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ettől: Ilyen lett Keresztes: ..
oliva 2012.10.15 13:51:02
@KaPé: nem, különbözőképpen rondák, bocs
Bár nem teljesen tartozik a blog profiljába az élelmiszerekkel kapcsolatos tévhitek boncolgatása, van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Újabban egyre többet hallani, hogy a tehéntej ártalmas: allergiát okoz, autizmushoz, cukorbetegséghez vezet fogyasztása - és még…..
Tizennégy év értelmetlen huzavona végére tettek pontot hétfőn, amikor végre nekiálltak lebontani a legnagyobb, soha meg nem nyílt kínai vidámparkot. Ázsia legnagyobb szórakoztató parkjának szánták a komplexumot, az emberekben azonban a pazarlás szimbólumaként él a kínai…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
oliva 2012.09.12 13:23:26
@Zb74: nem vagyok túl gazdag, de a far-hát tényleg iszonyú, megfogni sem szeretném, fúj
oliva 2012.09.12 15:01:26
@Sok csatornánál az a gond, nem tisztítják rendesen: köszi, eddig sem komáltam ezeket túlságosan, de ezután abszolút kihagyom... mondjuk nem fog nehezemre esni, mivel alapban utálom a húst
@Taxomükke: miért? Nem azok vagyunk? jó, mi akik itt írogatunk munkaidőben még csak elvagyunk valahogy, de vidéken gyerekek százai éhesen fekszenek le este, és nevetséges összegeket kell családoknak beosztani, igen, ez egy nyomorgó ország
Még a tavaszi délfrancia túrámon jártam egy egészen különleges műhelyben, ahol olyan szakmát űznek, amit szinte már sehol a világon. Egy kopottas üzemcsarnok egy kis vidéki városban, tele nagyon furcsa gépekkel, amik zakatolnak, tekernek, kattognak, steam punk romantika szinte. És…..
Csak ők lehettek, mert elképzelhetetlen, hogy ilyesmit valamely hivatásos szerv kiadjon a kezéből. Nem illik kritizálni más munkáját, főleg, ha az láthatóan a legjobb szándékkal készült, de amit a Blaha Lujza téren látni, az sajnos hervasztó. Nem a terület általános…..
oliva 2012.09.06 15:03:36
@speirs: akkor nézz szét a Somogyi Béla utca elején is... nem sokkal jobb a helyzet, mint a Népszínházban...
Állítólag az Aloe vera, mégpedig tápértéke és gyógyhatásai miatt. De milyen hatásokkal rendelkezik ez a sokak által kedvelt növény? Vélt előnyeiről a jellemző képet nyerhetünk az "aloe gyógyhatásai" kulcsszavakkal végzett internetes keresés első találatából (lásd lent),…..
oliva 2012.09.02 15:25:55
@sasmadar77:
a gyógyszerek mellékhatása csak egy része volt a kommentemnek... a kaszabolás és a kemoterápia, ami megöli az immunrendszert, és sokszor a beteget is, már önmagában elég ok arra, hogy nagy ívben kerüljük az orvosokat... nyilván ennek a leghatásosabb módja úgy élni és táplálkozni, hogy ne legyen esély a betegségek kialakulására, és nem érdekel a károgás, hogy de akkor is kitud.. stb. az embernek önmagában is van arra ereje, hogy meggyógyuljon, megtapasztaltam a saját bőrömön, és ha még hívő is valaki, akkor Isten segítségével egészséges maradhat. Ja, az nem jövedelmező a gyógyszergyáraknak? Hú de sajnálom őket...
Bár lelkes szerkesztő gárdánk Budapesten túl is butikszemmel jár s kel, római vakációja során olyat látott, ami még akkor is kiverte a két-két lecsukódó szép szemét, amikor történetesen hulla fáradtan vonszolta magát félálomban, negyvenfokos tikkasztó hőségben a nap…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Na ez a legröhejesebb téma.Annyira egyszerű hogy már fáj de mégis olyan faszságokat találnak ki az idióták hogy az már veszélyes.Először is így NE diétázzunk!!!Másodszor:-nincsenek csodaszerek-nincsenek csodamódszerek-nincsenek csodagépek-nincsen csodaedzés.Diéta van!A…..
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
oliva 2012.08.10 13:29:54
@Behajtó70: hála Istennek, azért még vannak olyan férfiak, akik nem az ócska, közönséges, ízlésficamos ribancokat preferálják
oliva 2012.08.10 13:57:08
@nod20: szerintem a stílus érzéken múlik, de hogy az mitől lesz valakinek azt nem tudom
Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó többsége reagál.…..
Sikerült ismét valami egészen különlegeset kifőznie T. Miniszterelnök Úrnak. Ezúttal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén tartott ínyenc politikai tanfolyamot. Mestermunka. T. Miniszterelnök Úr (a továbbiakban: Séf) gondban volt: milyen…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Milyen jó lenne, ha úgy ránézésre meg lehetne állapítani valakiről, hogy hátsó szándékkal közeledik a gyerekekhez. Akkor egyszerűen csak ki lehetne herélni, mielőtt bármit is árthatna a kicsiknek. De a legtöbb alkalommal egy pedofil pont úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint…..
Vajon üzleti megbeszéléseket is folytatnak közben vagy csak trécselnek? Van két szék is, szóval akár négyesben is el lehet ücsörögni ebben a mellékhelyiségben aztán időnként cserélnek. Azt hittem ilyen csak az ókori Pompejben volt... (forrás: lovely listing)…..
oliva 2012.06.17 20:40:31
@szóló szölö: köszi, rég röhögtem ilyen jót!
  Ezt a posztot egy volt orosz laktanyából kialakított lakás erkélyén írom, melyet valamikor a kilencvenes években csaptak hozzá az akkor már legalább húsz éves épülethez. (Lőttem róla expressz néhány fotót, hogy el tudjátok képzelni miről van szó.) Nem mondom, hogy…..
oliva 2012.06.10 16:18:26
@Qwer: jó kérdés, hát sajnos csak annyit, amennyi a rendelkezésemre áll, de az van, hogy azt is csak megfelelő helyen, például, vannak olyan utcák, ahol egy erkély sem nagy segítség... viszont egy tetőteraszért hajlandó lennék spórolni is, vagy egy Dunára néző erkélyért is... nézd, ha nagyon akarnám akkor vállalnék érte áldozatokat... a körülmények függvénye minden: 1 millió forint nagyon sok, de ha az ember kertes házba megy, akkor valószínűleg még nagyobb költségekkel kell számolnia, vagyis van olyan élethelyzet, amikor ez vállalhatónak tűnik
oliva 2012.06.11 10:00:30
@hungarisztan: köszi, meggyőztél!
   Talán újra eljött az idő, hogy Lindsay Lohan színészi karrierjéről legyen ismert - merthogy az utóbbi években a Lohan név inkább a reggelig tartó bulizásokhoz és az ittas vezetésekhez volt köthető. De úgy tűnik, Lindsay botrányainak annyi -…..
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..