Regisztráció Blogot indítok
Adatok
easymoney

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a zimbabwei dollár már nem hivatalos fizetőeszköze a dél-afrikai országnak, mindössze néhány dollárra és egy internet elérhetőséggel rendelkező számítógépre van szükségünk ahhoz, hogy néhány perc alatt több milliárd (zimbabwei) dolláros bankjegy(ek)re tegyünk…..
Míg világviszonylatban a politikai tisztségek csaknem egyötödét jogászok töltik be, addig a frissen megalakult Bajnai-kormány tagjai közül mindössze kettő rendelkezik jogi végzettséggel. Az újonnan kinevezett miniszterek közül a legtöbben (6-an) a közgazdászok vannak, őket a…..
A régiós devizák gyengülése miatt már nem csak vásárolni éri meg jobban nálunk vagy valamelyik szomszédos országban a nyugat-európaiaknak, hanem például hajat vágatni is.   Tegnapi záró adatok alapján a forint 17.2, a zloty 15, a korona pedig 3 százalékot gyengült az…..
A gyorséttermek szerelmesei számára valószínűleg nem újdonság, hogy külföldön általában az itthonitól eltérő áron szerezhetik be kedvenc szendvicsüket. A legnépszerűbb gyorséttermi szendvicsek közé tartozó Big Mac árai országonként igen jelentős eltéréseket mutatnak:…..
Míg az egyik bicskei polgármesterjelölt helyipénz terve mindössze álom maradt, addig a thaiföldi Santi Suk falu (a tartomány névadó településének) lakói egy évtizeddel az ázsiai válság után ismét úgy döntöttek, hogy saját fizetőeszközt (merit) vezetnek be. A forgalomba…..
Jobban szeretjük a kilencesre, mint a nullára végződő árakat, vagyis szívesebben veszünk meg egy olyan terméket ami 99 forintba kerül, mint ami 100 forintba. Eddig azt gondoltuk, hogy ebben csak a boltosok hisznek, a legfrissebb felmérések azonban rámutatnak arra, hogy ez tényleg így…..
Az élelmiszerek drágulása eddig érezhetően a szegény országok lakóit sújtotta, most azonban úgy tűnik, hogy az amerikai fogyasztóknak is jóval magasabb árakkal kell számolniuk. A legfrissebb adatok szerint egy év alatt a liszt ára több mint 21, a sajté pedig közel 15…..
Elképzelhető, hogy egyszer a Föld népességének döntő többsége eléri majd azt az életszínvonalat, amelyet ma csak a fejlett országok lakossága élvezhet? Aligha vitatható, hogy az emberiség jövőjét illetően ez lehet a 21. század legnagyobb kérdése. E dilemmát két…..