Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FME

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arra számítani lehetett, Orbán ünnepi beszédében a végsőkig feszítette a soros-migráns-brüsszel-civilek elleni háborús pszichózist. Újdonság: "a választások után elégtételt fogunk venni" az ellenfeleinken - ígérte...
Aktuális klasszikus. // Ez a Gálvölgyi paródia továbbra is megunhatatlan :-) Posted by Kötöttségek nélkül on 2015. április 30. ..
        Elég messziről fogom kezdeni.        December 18-án hirdetik ki a Research Excellence Framework (korábbi nevén Research Assessment Exercise) eredményét. Ez a teljes brit felsőoktatásra kiterjedő vizsgálat, amely elvileg minden egyes brit egyetemi oktató tudományos…..
FME 2014.12.09 21:51:37
@Holger Hartland: Ha az 1. kategóriába tartozna, az nagyon rossz hír lenne ránk nézve, mert akkor mi "maradékok" a minusz 0 átlagot adnánk. Én úgy gondolom, hogy ennél azért többet érünk, hisz érteni véljük a gfodori dumát, DE NEM ÉRTÜNK VELE EGYET!
Kizárólagos, merthogy már biztosan nem tipp a vásárláshoz, mert kivételesen csak egy márkáról fog szólni, és mert kivételesen egyedül eszegetek. Tizenhatféle Stühmert. Elismerésem annak, aki kitalálta azt, hogy mind a tizenhatból egyet-egyet egy nagy dobozba pakol – így…..