Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renata Raab

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az európaiság számomra a görög + római + keresztény kultúrát + Felvilágosodást, vagyis a babona-ellenes racionalizmust + a protestáns önkormányzatiságot és piacgazdaságot + a tabukat és tekintélyeket nem tisztelő technikai-tudományos fejlődést + az önkényuralmat korlátozó hatalmi ágaknak,…..
Önmaga mosdatásával próbálkozik Navracsics Tibor. A Fidesz egykori frakcióvezetője, az Orbán-kormány korábbi igazságügyi minisztere óvatosan bírálgatja főnökét. Ő tudja, miért teszi, de mi, itt a Kávézóban nem felejtjük részvételét a demokrácia lebontásában, Magyarország tönkretételében. "Tudják…..
Renata Raab 2019.03.24 16:51:47
@György Csaba Nagy: Nem kellett ahhoz megaláznia a Navracsicsnak senkit, hogy ez legyen róla a vélemény. Jogos és reális a cikkíró véleménye. Nem mindenki amnéziás ebben az országban. Azért mert Navracsics Brüsszelben kicsit kivakarózott, vett magának egy-két öltönyt, ellesett néhány civilizált viselkedési trükköt a nyugati kollégáktól, nem mossa le magáról azt, hogy igazságügyminiszterként hatékonyan részt vett az 1989-es demokratikus vívmányok lebontásában. Felejthetetlenek azok a személyeskedő, minden szakmai érvet nélkülöző megszólalásai, ahogy Gyurcsányt "drága miniszterelnök úrnak" nevezte és szinte eltorzult az arccal ekézte a Hír TV-ben azokat a reformjavaslatokat, amelyekről valószínű tudta, hogy egyetlen esélyt jelentenek az ország nyugat-európai integrációjához. Jelenleg a legrosszabban teljesítő EU-biztos is, tehát teljesítmény nélkül veszi fel azt a horribilis fizetést, amit EUR-ban keres. Nemcsak Orbán hoz szégyent az EU-ban a magyarokra, hanem maga Navracsics is. Én nem a cikkíró, hanem az Ön véleményét érzem elfogultnak.
Renata Raab 2019.03.25 11:28:27
Hogyne: "Egy biztos ért el 50 százalék fölötti eredményt, Margrethe Vestager, aki a versenyjogért felelős. Jean-Claude Juncker bizottsági elnök 44.4 százalékot kapott." hvg.hu/itthon/20190219_19_szazalekkal_Navracsics_a_legrosszabb_unios_biztos
Ha Ön ezt a néhány mondatot az Orbán-rendszerrel való szembenálláskén értékeli, akkor furcsa fogalmai vannak a szembeszállásról. Ennél Lázár János is számtalan alkalommal sokkal bátrabban és határozottabban állt szemben Orbán rendszerével. Navracsics a maga ún. "eleganciájával" sokkal többet tett a magyar jogrendszer lebontásáért, mint Németh Szilárd kolbásztöltögetés közben.
Mi volna, ha még nem is lenne puritán...
Renata Raab 2019.01.23 20:38:17
@rallus: Győzött is a bolsevizmus, egyetértek. Győzött a szotyikultúra, a méretekkel nagyobb trottyos nadrág, kolbásztöltögetés, bajuszokon csöpögő pörköltzsír és a pálinkakultúra. Rákosi, Hruscsov, bármelyik moszkovita megirigyelné azt a bolsevik megjelenést, amelyet a jelenlegi "elit" produkál. Hiába a Gundel, hiába a katonai luxusjetek...bizony senki nem hívja őket II. Erzsébet közelébe, úgyhogy a felvetése tárgytalan.
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Elbukott a forradalom, vége az ellenállásnak. ..
Renata Raab 2018.09.20 20:18:48
@Kunhallmi Agnes: Kedves Ágnes, köszönöm, nem tudtam, ebbe akkor jól belefutottam.
Renata Raab 2018.09.21 07:16:52
@zord íjász: Nekem meg 2 szabad percem sincs, úgyhogy befejezem a blog használatát. Abszolút időpocsékolás itt bármihez is hozzászólni.
Renata Raab 2018.09.21 09:11:28
@zord íjász: köszi az infot... pillanatnyi fellángolás volt. Már ott elcsesztem, hogy nem álnéven jelentkeztem be, mint a többi bátor, önmagát vállaló hozzászóló. Úgyhogy a mókát meghagyom másoknak.