Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rick Carton

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Justin Bieber tudatosan építgeti rosszfiú imázsát: egyszer Bill Clintont kurvaanyázza egy véletlenül kiszivárgott videóban, máskor a rajongóit köpködi, most meg drogokkal buktatta le magát a kanadai határon. A határőrök Detroitba menet állították le a tinisztár turnébuszát a…..
Az idei Rockmaraton egyik külföldi vendége lesz a svéd Marduk, akik már a kilencvenes évek elejétől nyomják a sátánista, militáns black metaljukat. A csapat gitáros-főnöke, Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson sem egy egyszerű figura, be is bizonyította ezt az alábbi…..
Black Sabbath – 13(Vertigo/Universal) Szerkesztőségünk egyik tagja azt kérdezte a Black Sabbath új albumának többszöri meghallgatása után, hogy jó-jó, de minek kellett ez egyáltalán? Én meg azt kérdezem, miért ne? Ha meg lehetett csinálni négy évvel ezelőtt a Heaven &…..
Na mi itt ennél a blognál természetesen nem hisszük azt az ostobaságot, hogy a pártkormány hivatalos és direkt antiszemita politikát folytatna (bár nem hivatalosat és indirektet persze folytat a Jobbik megtűrésével, módszerei és javaslatai egy részének átvételével, a híveire…..
Miután Kedves Olvasóink között nagyon népszerű volt a két héttel ezelőtti turistautunk a BBC stábjával Észak- Koreába, most újra visszatértünk a világ legorwellibb államának témájához egy dokumentumfilm erejéig. Ezúttal a VICE magazin filmjét mutatjuk be. Shane Smith, a…..
Le akartam fotózni az új BKK-s útbaigazító táblákat az Örs vezér tere aluljárójában, de nem sikerült. Valahogy mindig belógott a képbe az a roppant nagyságú "műkincsgyűjtemény", amit ezek a szimpatikus árusok tettek ki. Majdnem azt írtam, zugárusok, de hát ebben semmi…..
Librarius ByeAlex, leírva 2013.05.16 12:55:59
A fél magyar sajtó egy pályaelhagyó újságírón köszörüli a tollát. Vajon irigységből? (Bakos András írása) ByeAlex nem akkor szúrta el, amikor a közönségszavazatokkal – a zsűri igyekezete ellenére – megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjét. A végzetes…..
ByeAlex már a backstage-ben nagyon koncentrált. Legalábbis az Eurovízió honlapjának szerkesztője ezt állapította meg. Magyar csapat elárulta neki, hogy módosítottak a kivetítőkön futó videón. Hogy még az angol kisasszonyok is megértésék miről énekel ez a szíp magyar legíny,…..
Miközben én jövő héten csütörtökön épp Tankcsapdára ropom a csűrdöngölőt, Malmőben épp akkor lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, tehát egy hét múlva ilyenkor már tudni fogjuk, hogy miként vette az első akadályt ByeAlex, bejutott -e a szombati…..
Rick Carton 2013.05.11 15:47:36
@csárli hárper:

Valóban csak ez a két véglet van. És igen. Akinek nem tetszik alex, az proli. Ennek megfelelően én magam is az vagyok.
Rick Carton 2013.05.11 17:44:19
@csárli hárper:

Az. De a proliság, és a magyarosság ellensúlya ne ez a halálosan kopott, kb. 2009 végi ELTE BTK-indie-hipszter-hívdahogyakarod életérzés legyen. Mert kevés és izzadtságszagú.
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
Megszületett a Z-generáció – derül ki az Ipsos F&F legfrissebb, fiatalok médiafogyasztási szokásait vizsgáló kutatásából. Egyoldalú, határozott, mégis kiszolgáltatott és kétes jövő előtt álló társaság az övék: 67 százalékuk csupán a televízióból értesül a…..
Rick Carton 2013.04.19 09:51:11
@blacklord:

Igaz, elfogadom az érvelésed. Viszont egy amerikai ember számomra nem visszataszító módon adja elő, ha elért valamit, vagy történt vele valami jó. Nálunk ellenben van az egészben egy bicskanyitogató, kelet európai fennhéjázás. Gondolj csak arra, ahogyan állukat vakargatva szoktak ülni az újgazdag fazonok egy-egy kiülős étteremben. Mennyire más.

@Void Bunkoid:

Az a szomorú, hogy van, aki igazat ad, tehát létezik a jelenség.. :D
Kedves Kormányzat,Tőlem aztán költhettek az állami társkeresőre, akár a Táncos Párválasztó nevet viselő rendezvényre is. Eléggé komikusan hangzik az egész, de még valami jó is kisülhet belőle, például lehet, hogy jövő ilyenkor én is a "Fehérvári huszárok"-at fogom…..
Palvin Barbara fürdőruhát népszerűsít, ám ezúttal nem a Victoria's Secret egyik angyalaként, hanem egy ausztrál márka, a Mambo tavaszi/nyári arcaként vetkőzött bikinire a magyar modell. A kampányban Ashley Hart a partnere, vele bolondozik és örül önfeledten a bikininek. Hogy…..
Rick Carton 2013.04.13 17:09:56
@ezso1:

Lófüttyöt lesz ez a banki károsultak arca. A kizárólag külsőségekre adó, önző és álértelmiségi hipszter generáció arca lehet maximum. Viszont erről a paciról már csak fájdalmasat lehet esni.
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
Multikarrier Multis dramaturgia 2013.02.06 20:10:04
Ahogy már korábban is olvastuk a multis élete sokszor vesz színpadi fordulatokat, ha akarjuk, ha nem. S, mint minden jó darabhoz, itt is szükségünk lesz egy kiváló dramaturgra, különben pocsék lehet az eredmény. A vastaps és a multis Kossuth-díj nem csak ennek függvénye, de azért…..
Rick Carton 2013.04.12 17:46:52
@multikarrier:

Igen. Az öltönyben feszengés, halk beszéd, a steril üvegpalota, a burkolt véleménnyilvánítás, a nem őszinte mosolyok, és a végtelen játszmák világa - ezt láttam a Népfürdő utcai bank főhadiszálláson, de más helyeken is. Ugyan hozzá lehet szokni, és élni is lehet így, de én mindvégig tudatában vagyok annak, hogy ez nem természetes.
Rick Carton 2013.04.13 10:28:44
@multikarrier:

Igen, azt vettem észre, hogy a közigazgatás emberi léptékű és a hangulata is jobban tetszik, vezetői pozícióktól pedig a bérezés is egészen normális. De hajlandó vagyok beáldozni pár tízezer forint különbséget cserébe a nyugalomért. Te nem érzed néha, hogy ez az egész mennyire mesterkélt?
Április 12-e a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja. Arra ösztönöz minket ez az évforduló, hogy szembenézzünk a közelmúlt történelmének egyik fájdalmas és érzékeny témájával. Meg kell ezt tennünk, folyamatosan. Ma már nem gond 1848. március 15-e vagy 1956 októbere…..
Az Élet Menetének időpontjára tervezett motoros felvonulást a miniszterelnök utasítására nem fogja engedélyezni a rendőrség. Sokan beszéltek a jogállamiság végéről, de legalábbis a jogállamiságot fenyegető döntésről. Nos, nyilván miközben a baloldal egyik csoportja…..
Azt hihette volna az ember, hogy egy olyan ittas vezetéses botrány után, aminek végén a sitt várt Stohl Andrásra, a 46 éves színész felfogja, hogy inni és vezetni nem tanácsos (ha már más nem ébresztette rá erre), de a Blikk szerint ez közel sincs így. A bulvárlap információi…..
Rick Carton 2013.04.12 15:51:03
Mutánsok, kétfejű medvék, és artériára támadó rétisasok helyett, Csernobilban és körzetében virágzik a természet. Az itt élő állatok köszönik szépen jól vannak. A Nat Geo információi szerint a tiltott zóna gazdag természeti rezervátummá vált az elmúlt húsz…..
Rick Carton 2013.04.07 12:39:44
@Hegedűs Robin:

Igen, és itt jegyezném meg halkan, hogy az indexvideósok szánalmasan hasonlítani akarnak rájuk, de a közelébe nem érnek, max. a gúny terén.
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
A Der Spiegel portrét közölt a német szocdemek egyik őszi jelöltjéről, aki az első fekete képviselő lehet a Bundestag történetében.  Az 51 esztendős Karamba Diaby lehet az első fekete bőrű tagja a német szövetségi törvényhozásnak. Bejutása több mint valószínű,…..