Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cilamila

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Hétfő van, és ha az embernek a meló még nem vette el az életkedvét, akkor a tévék műsora mindent megtesz ennek érdekében, mással nemigen magyarázható, hogy a TV2 Irigy Hónaljmirigyet (20:10) ismétel és Mi kérünk elnézést című kabarét (22:15), amiben pont az a…..
Az első bankjegykövető szájt (és egyben a leghíresebb is), a Where's George? még 1998-ban jött létre. Extrém népszerűsége nyilván a kapitalista társadalmak azon közös élményéből fakad, hogy mi mind ugyanazokat a bankjegyeket használjuk, vagyis ha bankjegyeink mesélni…..
Subba Szex a múltból 1. - Tinik 2007.01.02 10:51:00
Ha volt ennek az ünnepi szezonnak slágere, az mindenképpen az isten tudja, honnan előásott "Tinik - I. Magyar Biszex Hangkazetta" volt. Több olvasótól is megkaptuk mailben, és bár egyszer sem voltunk fizikailag képesek végighallgatni az egy órás műsort, az azért a…..
comment:com Egy korszak lezárul 2006.12.29 10:04:00
Van aki azért nézi a Helyszínelőket, mert szeretné látni, hogyan roncsolja egy pisztolygolyó szarrá az áldozat agyát színesben, sokkolóan hiteles hangokkal aláfestve (nekik javasoljuk az Apocalypto című Mel Gibson ótvart is), és van aki odáig van Will Petersen visszafogott, mégis…..
Persze, nem egér, hanem valamelyik másik típusú szőrös kis vacak. Ettől függetlenül milyen cuki, amikor fejreesik!..
Subba Balti brék 2006.12.21 13:09:00
A videó a posztszovjet élet mindennapjait a maguk természetes szépségében bemutató English Russia blogról származik, és azt mutatja be, ahogy egy litván polgártárs átkel az úttesten. Nevess nyugodtan, nem mozgássérült!..
A létező legbizarrabb karácsonyi üdvözlőlap felkutatásáért indított expedíciónk váratlan segítséget kapott a Kispad blogtól. Az általuk levadászott, a budapesti szemetesek által osztogatott 2007-es kártynaptár tartalmilag és formailag egyaránt számtalan megfejtésre váró…..
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..