Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éhesjoló

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon szeretem a sűrű csokis süteményeket. Egyszerűen kellenek a léleknek. Meg a testnek is: nem véletlenül tartották a kakaóbabot a dél-amerikai indiánok az istenek eledelének. Most, hogy lassan kúszik felénk a hideg és a sötétség (ezekkel pár hónapos mennyiségben nincs ám bajom), egyre jobban…..
Ó Hollywood! Te, aki annyi kárt tettél már a tökéletes pasiról és a romantikáról szóló álmainkban, hiszen a moziteremből kilépve rendszerint pofán csapott az unalmas és csorba valóság, te filmipar, te pénzgyár te, miért nem tudtad legalább a várandósságot, ezt a szép, de nehéz női időszakot…..
Elkaptam egy nagyon fájdalmas gyomorfertőzést, ami úgy hallom, mostanában többeknél is becsekkolt - vigyázzatok hát nagyon magatokra! Rajtam a sok alvás és a diéta segítettek, ez az ebédet is a könnyen emészthetőség szellemében készítettem.A rizs egy csodaétel, mindig mindenre jó, és a minőségével…..
Nagyon szeretem a nyári tekercset, ezt a rizstésztás zöldségcsomagot, ki tudja, hogy az üdesége, nyerssessége, vagy a hagyományosan hozzá kínált mogyorószósz miatt, de nekem ő fogyasztásra tökéletes. És elkészítésre? Oké, nem rakétatudomány egy maroknyi tölteléket bebugyolálni egy rizstészta…..
Ahogy annak lennie kell, jó kis esőzéssel és hideggel érkezett a kedvenc évszakom.  Az ősz a betakarítás ideje. “Betakarítás” - gyönyörű szó, még szebb jelentéssel. Ilyenkor élményekből, érzésekből, színekből és főleg táplálékból, tápanyagokból kell elraktároznunk minél többet a téli…..