Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TorkosBorz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferencnek sikerült pont oda felhúzni a két térfelet elválasztó hálót, ahová Orbán Viktor is szerette volna. Az egyik oldalon Európa a liberális Kánaán, a másikon a liberális Mordor. Kettejük elbeszélésében az EP-választás arról fog szólni, hogy a, csak Európa győzheti le Orbán Viktort és…..
TorkosBorz 2018.09.18 14:52:35
@dare: Az LMP-vel nem az a baj, hogy bal vagy jobboldali, hanem az, hogy hiteltelen.

Az LMP azokat a naív idealistákat tudta megszólíni, akik nem voltak elég tájékozottak ahhoz, hogy átlássák az LMP nyilvánvaló kötédését a Fideszhez, valamint azokat a "lélekben" Fideszeseket, akik úgy akarták Orbánt hatalmon tartani, hogy közben azért ne kelljen a klubban is bevallani, hogy a Fideszre szavaztak.

A második réteg meg fog maradni, viszont ők kevesen vannak ahhoz, hogy az LMP túléljen. Az első csoport viszont végleg elúszott, az újabb Fideszes kétharmad összehozását, a választás utáni bolsevik tisztogatást és a Sargentini jelentés elutasítását az LMP már soha nem mossa le magáról, többé már nem áll meg a "sehova se állunk" duma.

Először még el lehetett játszani 2010-ben, hogy "jaj mi sehova nem állunk mert meg akarjuk újítni a teljes magyar politikát", akkor ezt még én is majdnem elhittem. 2014-re már nagyot változott a világ, nyilvánvaló vált, hogy Orbánnak mik a céljai és hogy miért kell ezt megakadályozni, nem meglepő, hogy az LMP szét is szakadt, mert sokak gyomra már nem vette be a kamu dumát, hisz nyilvánvaló volt, hogy a "sehova nem állunk" a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Fidesz mellé álltak, bármilyen mesével is próbálták ezt schifferék kimagyarázni.
Ez a mostani választás az utolsó dobás volt, Hadházynak és Szélnek köszönhető, hogy az LMP viszonylag jól tudott szerepelni, azonban az, hogy a választás után mindkettőjüket bolsevik stílusban csinálta ki az LMP Fidesz hű keménymagja totál lennullázta a pártot és nem a baloldaliak előtt, hanem mindenki előtt aki nem Fideszes. A Fidesz hívő LMP szavazóktól lehet talán számítani némi csurran-cseppen szavazatokra, csak abból nem juttok messzire.

Lehet itt álmodozni, baloldalazni, Gyurcsányozni, tetszés szerint, mindez mit sem változtat a tényen, hogy az LMP-nek vége. Az egyetlen esélyetek, ha a KDNP-hez hasonlóan hozzákapcsolódtok a Fideszhez. Nagy összegben mernék rá fogadni, hogy ez meg is fog történni, még 22 előtt.