Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsomak96

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
rozsomak96 2009.02.26 22:31:12
@freddyD: Zseniális történet, én mikor azt mondtad, hogy "villamosszéknek tűnik" azt hittem szét ráz az áram. De az a csitri feleséged, megcsalt a hazúggal, nagyon jó sztori :D. Igen azóta megvizsgáltam az oldalt :)
Tovább kéne már lépni a Battlestrike-on, tudom. Igérem, ez a bejegyzés után egy ideig Battlestrike mentes posztok fognak itt virítani.De rozsamak096 kommentek közé linkelt két videót is a játékról, amit azért illene még megmutatni a népnek. ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.16 13:10:23
Végre valahára végigvittem tegnap este a játékot, szóval most már "csak" újra végig kell vinnem és felvenni a jónak vélt jeleneteket.Közben az e-mailekre is figyelmet fordítok, lassan már kezd csökkenni az olvasatlan levelek száma...
rozsomak96 2008.09.16 14:12:32
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
THPS3: Ha replay közben mertem fotózni, akkor a progi produkált nekem egy félig éteri, megcsonkított, skalpjától megfosztott, meztelen, háromkerekű gördeszkán guruló iszonyatot...    küldte: Volcris     Valamint a múltkori Bránermobil sofőrje…..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Ma éjjel két érdekes játék kerül bemutatásra, a Mass Effect (PC-n) és a Ninja Gaiden 2 (X360-on). Az előbbi a múlt héten jött ki a piacra a kiegészítővel együtt, amelyet egyébként az eredeti verzió tulajdonosai ingyen tölthetnek le a netről.Másik áldozatunk a "minden…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
rozsomak96 2008.06.23 22:18:53
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..