Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spaolo1981

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap futótűzként terjedt a hír, hogy a június 15-ére kitűzött tárgyalás helyett már ma, május 30-án bírósági meghallgatáson jelennek meg a Juventus és az FIGC ügyészségének a képviselői, miután Giuseppe Chinè és az Öreg Hölgy ügyvédei vádalkut kötöttek. Kora délután már érkezett is a hír, hogy a…..
spaolo1981 2023.05.31 20:34:11
@steven.h: Olvasd el mi mindennel vádolják a Juvét. Na persze, biztos csak pár eurócenttel manipulálták a könyvelést, feketén fizettek a játékosoknak szintén csak aprópénzeket, az utólagos hamisítások meg bagatell, a könyvelő tehet mindenről. Az is nonszensz, hogy a vezetők bűneihez kapcsolták a büntipontokat. Agnelli meg a sleppje persze hogy megússza, ez sajnos egy ilyen világ, minél nagyobb a stikli, annál nagyobb eséllyel megúszod.
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
A Juventus középpályása, Adrien Rabiot, aki jelenleg a francia válogatottal készül, hosszú interjút adott a Tuttosport munkatársának, amely során számos téma terítékre került. "Kissrác koromban a Liverpoolt követtem, mert rajongtam Steven Gerradért. Neki köszönhetően álmodozni kezdtem, ezért…..
A Juventus idei szezonja számos nehézséget tartogat a csapat számára, a klub jogi ügyein túl Paul Pogba kapcsán is inkább a negatív hírekről számolnak be a lapok. A La Gazzetta dello Sport mai kiadásában beszámolt Paul Pogba helyzetéről, aki eddig 37 tétmeccsből 34-et kihagyni kényszerült, és…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri pozitív hozzáállást és jó eredményt vár csapatától a Freiburg elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén az Európa-ligában, mely megalapozhatja, hogy a torinóiak komoly esélyekkel várhassák a jövő heti visszavágót. "Pozitív hozzáállást akarok látni holnap, s…..
spaolo1981 2023.03.09 12:16:26
@venember83: Április közepe, az a 30. forduló. Pont a hajrá. Milyen érdekes...de lehet én vagyok paranoiás. Addigra látszani fog, hogy érdemes-e minket még büntetni, vagy esetleg elég a mostani -15 pont.
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa két brazil válogatott védőjátékosa, Danilo és Alex Sandro szerződését. A nehéz anyagi helyzetbe kerülő torinói klub a jelenlegi szezon során több fiatal tehetségnek is lehetőséget adott keretében, s a pletykák…..
Karl-Heinz Rummenigge a minap bővebb interjúval szolgált az Il Corriere dello Sport munkatársának, s a Bayern München egykori vezetője beszélt az európai futball válságos helyzetéről. „Az angol klubok őrületes pénzeket költenek el irracionális módon, míg a többi európai klub botrányok és pénzügyi…..
Massimiliano Allegri a Nantes elleni döntetlen után az elmaradt helyzeteket emelte ki, s nem kívánt foglalkozni az elmaradt büntetővel vagy kiállítással. „Nincs értelme arról beszélni, hogy ez tizenegyes kellett volna legyen, ott meg egy második sárga lapot kellett volna adni.” - kezdte a mester az…..
spaolo1981 2023.02.17 11:33:48
@venember83: A kapott gólok statja is nagyjából stimmel, kivéve persze a tavalyit + két Milanos évet. De ez kábé annyit ér, mint ha azt mondta volna, hogy statisztikailag akkor nyert utoljára európai kupát a Juve, mikor a Nantes csapatával játszott a kieséses szakaszban. Tehát statisztikailag idén mi nyerjük az EL-t.
A Juventus szerdai sajtótájékoztatójának talán a legjelentősebb része a mester bejelentése volt, miszerint a Monza ellen már keretbe kerülő Paul Pogba a Lazio ellen bizonyosan nem fog játszani, mivel a futballista kisebb izomsérülést szenvedett. A La Gazzetta dello Sport munkatársai kicsit…..
spaolo1981 2023.02.02 16:47:18
@steven.h: Pogbáról tudtuk, hogy finoman szólva is sérülékeny, akárcsak pl. Ramsey, Di María. Ez van, ha játékosokat kukázol, nem pedig veszel, ez egyértelműen a vezetők hibája volt. Az is igaz viszont, hogy lassan már egy Brightonnal sem tudod felvenni a versenyt az anyagiakat nézve, annyira elhúzott a PL a többi top bajnokságtól. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a brit könyvelők ennyire profik, vagy az olaszok ennyire bénák, mert mindig csak mi bukunk le, pedig sztem lenne mit vizsgálni, mondjuk egy Chelsea-nél vagy Newcastle-nál is...
A mai napon az FIGC bírósága megindokolta, miért alkalmazott 15 pontos levonást a Juventus esetében, míg az összes többi klub kapcsán eltekintett a büntetésektől. Az ANSA beszámolt a 374 oldalas dokumentumról, amely értelmében az FIGC fellebbviteli bírósága azért büntette meg a klubot, mivel…..
Tegnap késő esti órákban érkezett a hír, miszerint a Szövetségi Fellebbviteli Bíróság elfogadta a torinói ügyészség fellebbezését a PRISMA ügyben, és a Juventust a bíróság pontlevonással büntette. A fellebbezés 9 klubot érintett, ám a bíróság kizárólag a Juventus és a klub egykori vezetői ügyében…..
A Juventus veronai mérkőzésén két tizenegyesgyanús helyzetben is elmaradt a büntető, ám a mérkőzéseket követően egykori játékvezetők egyértelműen arról beszéltek, hogy jogos döntés született. Az első eset Danilo kezezése volt, amelyet a DAZN műsorában Luca Marelli, a Sky Sport Italia stúdiójában…..
spaolo1981 2022.11.11 11:52:19
@Padovano: Jól mondtad, mindig mindent meg tudnak magyarázni. Kompenzálni meg inkább ne tegyék, mert a Veronának semmi köze a Salernitana elleni bohózathoz. A másik, ha mondjuk egy Verona védő csinálja azt, amit Bonucci, sztem 10 Juve szurkerból 9 11-est reklamált volna. Mindegy, a sportban nincs ha, lesz még ilyen eset bőven, egyszer jól jövünk ki belőle, máskor meg meg nem. Nekünk most a 3 pont a lényeg, meg hogy nyerjünk a Lazio ellen is.
A Le Repubblica értesülései szerint súlyos, 20-60 millió eurós büntetés várhat a Juventusra, amennyiben bebizonyosodik, hogy a klub 2020-ban nem nyilvános, titkos megállapodások keretében valóban kiigazította több játékosa, köztük Cristiano Ronaldo fizetését. A pályán nyújtott minősíthetetlen…..
A mély hullámvölgybe kerülő Juventus komoly átalakításokat tervez keretében, s ennek jegyében a klub szabadulni kíván több lejáró szerződésű, idősebb játékostól is. Ennek az elhatározásnak a jegyében az olasz sajtó értesülései szerint a torinóiak nem fogják meghosszabbítani Juan Cuadrado lejáró…..
A mai napon több eseményről is beszámolt a sajtó, például Gleison Bremer állapotfelméréséről. A J|Medical munkatársai megvizsgálták a játékost, és a térdín enyhe sérülését diagnosztizálták, a játékos pedig emiatt várhatóan 20 napot fog kihagyni, olvasható a klub weboldalán. A várakozások szerint a…..
spaolo1981 2022.10.18 11:05:45
@Kukszi: Az, hogy Allegri marad vagy év végén megy, pénzügyi szempontból lényegtelen, így is úgy is fizetni kell neki. Talán annyival könnyebb lesz, hogy nyáron egyszerűbb edzőt fogni. Habár nem tudom ki milyen élő szerződéssel rendelkezik. Gondolom ezért van az, hogy nem most küldjük el. Nagy kavar van itt, annyi biztos!
A vereséget eredményező mérkőzés után Juan Cuadrado és Danilo állt a Sky Sport mikrofonja elé, és a játékosok a válságból való kilábalásról beszéltek. „Sajnos ezek a dolgok megtörténnek a futballban, meg kell próbálnunk minél korábban lapozni egyet, és a bajnokságra fókuszálni. Csak összefogva…..
spaolo1981 2022.10.12 19:50:01
@alexGicamo: Van egy Milan könyvem, abban olvastam. Az öreg Berlunak volt szeme a focihoz. Hitt Sacchiban és az új rendszerben, amit a kopasz mester kitalált és amivel aztán később szarrá verték a világot. Allegri mellett négy éve elment a foci és a pihenője sem tett jót neki. Régebben kizárt volt, hogy taktikailag "lemeccseljék", mindig tudott valami váratlant húzni (a két BL-döntőt hagyjuk, azt a Barcát sztem lehetetlen lett volna megverni, a Realt inkább, de ott ugyebár állítólag történt "valami" a félidőben). Köszönjük meg neki a Scudettókat, Olasz Kupákat, meg a Bernabeuban elért 3-1-et, de nem kellett volna visszahozni.
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A DAZN csatorna PiedixTerra műsorában Fabio Miretti beszélt futball iránti szenvedélyéről és Juventusszal szembeni szerelméről. „Amikor futballozni kezdtem, a futball volt az álmom, de az álom megszületésének nem volt egy adott pillanata. Amikor gyerekként a Juventushoz csatlakoztam, mindig…..
spaolo1981 2022.10.07 09:57:09
@Wizzurah: Ugyanez volt a Pool-Rangers meccsen is. A skótoknak kábé annyi közük volt a meccshez, hogy ők is pályán voltak, de a maroknyi szurkolóik végig doboltak, énekeltek, a vörösök meg ültek csendben. És ez a fanatizmus minden Rangers meccsen megvan, tudom, mert kábé harminc éve szurkolok nekik (a Juve mellet persze), és az Ibroxban lévő hangulat, na az tényleg focipályára való. Csak egy példa: 2018-ban a Rangers a világhíres Bury FC ellen játszott felkészülési meccset (6-0 ide), kint volt 40 ezer skót, pedig ugyanekkor volt egy remek Belgium-Brazília 1/4-ed döntő a VB-n.
A Maccabi Haifa elleni BL-meccs előtt a Sky Sport műsorában nyilatkozott Pavel Nedvěd alelnök, s természetesen felmerült a Juventus igencsak szorult helyzete, hiszen az Öreg Hölgynek a PSG és a Benfica ellen sem sikerült pontot szereznie az első két meccsen. „Nem tudom, miért ilyen nehéz számunkra…..
spaolo1981 2022.10.06 10:05:03
@Rocky80: Remélem ez csak irónia volt a részedről! Egy: amúgy is roppant szar anyagi helyzetben vagyunk, egy BL-kiesés katasztrófa lenne, mert az EL közel sem fizet annyit. Kettő: a negyeddöntőtől azért már vannak olyan komoly csapatok az EL-ben is, mint mondjuk egy Benfica, szóval ezzel nagyon nem jutnánk előbbre. Feltéve ha egyáltalán eljutunk oda, mert addig van még egy kieséses szakasz+nyolcaddöntő kombó is. Szóval így vagy úgy tovább kell jutni, minden más anyagi és presztízs veszteség!
spaolo1981 2022.10.06 15:14:56
@Rocky80: Látom nem érted a lényeget, akkor leírom: sok pénz. Ez az EL-ben nincs. Európa krémjével meg kábé négy éve nem játszunk, mert nem jutunk el odáig, mert három éve kizúgunk papíron gyengébb csapatok ellen is. Ha most EL lesz belőle, akkor abból kell kihozni a legtöbbet, de anyagilag borzasztóan érintené a Juvét. Zsinórban öt éve deficittel zárjuk a szezont, a tavalyit 250 millió mínusszal. Ha ez így megy tényleg marad az EL, de azért, mert lassan a bajnokságban sem leszünk benne a top4-ben, mert a kutya nem akar majd hozzánk igazolni.
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..